GreekCharmed Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Ρε παιδιά αυτή η σειρά με έχει μπερδέψει πάρα πολύ... μα πάρα πολύ. Απο μια μικρή έρευνα στο tv.com κατεληξα σε αυτό το συμπέρασμα: Απο ότι κατάλαβα υπάρχουν 3 CSI CSI: Las Vegas Που έχει 6 seasons CSI: Miami Που έχει 4 Seasons CSI:NY Που έχει 2 Seasons Στην Αμερική όλα παίζονται ταυτόχρονα στο CBS κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη :p:lol: έτσι έχουν τα πράγματα ? Επίσης ξέρω ότι το ALTER παίζει το Las Vegas (το πότε ακριβώς σε το ξέρω... :p ) Όλα είναι σωστά. Το κεντρικό show είναι το CSI: Crime Scene Investigation που διαδραματίζεται στο Las Vegas και για να ξέρετε γυρίζεται στα καζίνο του Las Vegas ενώ αυτά λειτουργούν. Μετά την επιτυχία του Las Vegas οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να κάνουν και ένα spin off, ας το πούμε σαν θυγατρική σειρά, το CSI: Miami με τον Macy και με απίθανο cast. Το CSI: Miami απογειώθηκε και το συνέχισαν. Και έτσι αποφασίστηκε να απευθυνθούν και στην πόλη με το CSI: NY που τα πάει νορμάλ έως μέτρια. Το CSI: Crime Scene Investigation (Las Vegas) νομίζω πως το έχει ο Alter κατά Σάββατο μεριά...αν και δεν είμαι 100% σίγουρη. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Indeed Για την ιστορία, το Alter πρέπει να παίζει ακόμα τον πρώτο κύκλο του CSI: Las Vegas, ενώ σύντομα η ΝΕΤ θα αρχίσει να προβάλλει το CSI: NY Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Indeed Για την ιστορία, το Alter πρέπει να παίζει ακόμα τον πρώτο κύκλο του CSI: Las Vegas, ενώ σύντομα η ΝΕΤ θα αρχίσει να προβάλλει το CSI: NY Κοίτα πιο πάνω που λέμε για την ΝΕΤ Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Άντε να δούμε τι έιναι και αυτό το ny αν και γενικά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα... Σε σχέση με τα άλλα 2 βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Χθές είχε στην ΝΕΤ τα 2 πρώτα επεισόδια του CSI:NY. :) Το είδε κανείς; Εγώ που το είδα μου φάνηκε σχετικά μέτριο, δεν με ενθουσίασαν πολύ οι ηθοποιοί, αν και μάλλον φταίει που έχω πάθει overdose από το CSI:Las Vegas. :p :cool: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Χθές είχε στην ΝΕΤ τα 2 πρώτα επεισόδια του CSI:NY. :) Το είδε κανείς; Εγώ που το είδα μου φάνηκε σχετικά μέτριο, δεν με ενθουσίασαν πολύ οι ηθοποιοί, αν και μάλλον φταίει που έχω πάθει overdose από το CSI:Las Vegas. :p :cool: Ε ναι δεν συγκρίνεται με το CSI Las Vegas το CSI:NY αλλά είχε και αυτό λίγο την ατμόσφαιρά του. Το βρήκα πολύ πιο σκοτεινό σε σχέση με τα άλλα δύο και μάρεσε. Επίσης και πιο ανθρώπινο γιατί απο την αρχή είδαμε στοιχεία αρκετά απο τον χαρακτήρα τους ενώ στο Las Vegas ακόμα και τώρα που παίζεται η 6η season στην Αμερική δεν τα ξέρουμε όλα για τους πρωταγωνιστές. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mini_fan Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Βασικα ειμαι και εγω φαν του CSI και λογω του οτι εδω στην Ουαλια που ειμαι τα δειχνουν και τα 3 εχω να πω οτι ΜΑΚΡΑΝ πρωτο ειναι το CSI:LV :yahoo: μετα για εμενα καλυτερο ειναι το CSI:NY και οχι το Miami που το θεωρω το πιο χλιαρο.Οσο για το οτι της Νεας Υορκης ειναι πιο χαμηλα σε τηλεθεαση μαλλον φταιει το οτι ειναι πιο καινουργια σαν σειρα. :cool: Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Επίσης και πιο ανθρώπινο γιατί απο την αρχή είδαμε στοιχεία αρκετά απο τον χαρακτήρα τους ενώ στο Las Vegas ακόμα και τώρα που παίζεται η 6η season στην Αμερική δεν τα ξέρουμε όλα για τους πρωταγωνιστές. προσωπικά αυτό μου αρέσει στο LV :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Στο νέο φυλλάδιο της ODEON έχει ολοσέλιδη διαφήμιση του CSI: GRAVE DANGER αναφέροντας με μεγάλα πράγμτα πως το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Κουέντιν Ταραντίνο. Ακούγεται πολύ μα πάρα πολύ ενδιαφέρον αλλά τι ακριβώς είναι; Γνωρίζει κανείς; Πρόκειται για νέα επεισόδια ή για ταινία; Πάντως έρχεται σύντομα σε DVD. Αναμένω με μεγάλη αγωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Στο νέο φυλλάδιο της ODEON έχει ολοσέλιδη διαφήμιση του CSI: GRAVE DANGER αναφέροντας με μεγάλα πράγμτα πως το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Κουέντιν Ταραντίνο. Ακούγεται πολύ μα πάρα πολύ ενδιαφέρον αλλά τι ακριβώς είναι; Γνωρίζει κανείς; Πρόκειται για νέα επεισόδια ή για ταινία; Πάντως έρχεται σύντομα σε DVD. Αναμένω με μεγάλη αγωνία. Πρόκεται για τα δύο τελευταία επεισόδια της 5ης σεζόν, τα οποία κυκλοφορούν και ξεχωριστά (ήδη το AVE Γλυφάδας τα έχει) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Στο νέο φυλλάδιο της ODEON έχει ολοσέλιδη διαφήμιση του CSI: GRAVE DANGER αναφέροντας με μεγάλα πράγμτα πως το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Κουέντιν Ταραντίνο. Ακούγεται πολύ μα πάρα πολύ ενδιαφέρον αλλά τι ακριβώς είναι; Γνωρίζει κανείς; Πρόκειται για νέα επεισόδια ή για ταινία; Πάντως έρχεται σύντομα σε DVD. Αναμένω με μεγάλη αγωνία. Θα σου απαντήσω με τα εξής λόγια: ήταν #%@#%@#το!! Απλά τέλειο!! Με αγωνία και δράση και σπαζοκεφαλιά και τα γνωστά Grissom-ικά που με τρελαίνουν. Λόγω του Tarantino νόμιζα πως θα ήταν παρατραβηγμένο σκηνοθετικά αλλά κρατήθηκε μέσα στα όρια και ήταν ότι έπρεπε για ένα τέλειο φινάλε. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Θα σου απαντήσω με τα εξής λόγια: ήταν #%@#%@#το!! Απλά τέλειο!! Απ'ότι καταλαβαίνω, πρόκειται για 2 επεισόδεια που αποτελούν μια ενιαία υπόθεση. Μου έχετε βάλει φωτιές τώρα. Αύριο τελειώνω τον 4ο κύκλο και δεν θα ξέρω τι θα δώ. Τον 5ο κύκλο δεν τον έχει το βίντεοκλάμ μου. Τον έχετε σε DVD; Τον θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Λογικά o 5oς βγαίνει μέσα στο μήνα, ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει σε DVD :( Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Τι έγινε με τη ΝΕΤ ξέρει κανείς? Επαιξε μια Κυριακή 2 επεισόδια μαζί και μετά το 'κοψε ή τα χει βάλει άλλη μέρα και εγώ (μια ζωή στον κόσμο μου :p ) δεν το 'χω πάρει είδηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Μάλλον το έκοψαν γιατί δεν το βλέπω άλλη μέρα προγραμματισμένο... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Χθές το βράδυ πέτυχα στις 9:00 περίπου επεισόδιο CSI:NY στην ΝΕΤ. :!: Ξέρει κανείς αν είναι μόνιμο ή το βάλανε επειδή δεν είχε ειδήσεις; :confused: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Μάλλον το βάλανε επειδή δεν είχε ειδήσεις. Νομίζω η ΝΕΤ είχε σταματήσει να το δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Έχει βγει και παιχνίδι στο pc?!....really?!...αξίζει να το πάρω;! Έχει γρίφους και τέτοια? Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Ναι έχουν βγει δύο παιχνιδια κιολας. Είχε γρίφους κλπ αλλα εμενα δε με ενθουσίασε. Έπαιξα μόνο κανα 20λεπτο και το βγαλα αν και φανατικος csiακιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Επιτέλους, κατάφερα να δω το Grave Danger. Και λέω επιτέλους γιατί στο βιντεοκλάμπ που είμαι γραμμένος, το δισκάκι το είχε καταστρέψει κάποιος ασυνείδητος ενοικιαστής και μου κολλούσε συνέχεια. Καταπληκτικό, απο τα καλύτερα επεισόδεια της σειράς. Ελπίζω να μην αργήσει πολύ ακόμα να έρθει ολόκληρος ο 5ος κύκλος σε DVD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Επιτέλους, κατάφερα να δω το Grave Danger. Και λέω επιτέλους γιατί στο βιντεοκλάμπ που είμαι γραμμένος, το δισκάκι το είχε καταστρέψει κάποιος ασυνείδητος ενοικιαστής και μου κολλούσε συνέχεια. Καταπληκτικό, απο τα καλύτερα επεισόδεια της σειράς. Ελπίζω να μην αργήσει πολύ ακόμα να έρθει ολόκληρος ο 5ος κύκλος σε DVD. Αν δεν κάνω λάθος, είδα σε ένα ένθετο της εταιρείας που το φέρνει πως Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει...τώρα όρκο δεν παίρνω αλλά μπορείς και να κοιτάξεις και στο site της εταιρείας. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Ρε γμτ το δικο μου βιντεο κλαπμ δεν εχει φερει ακομα τον 4ο κυκλο. Τον εχετε δει; Τι λεει σε σχεση με τα αλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Σιγουρα το Λας Βεγκας τα σπαει ολα.. ειδικα το special DVD με τον Ταραντινο πισω απο την καμερα ηταν η αποθεωση.. Κατα τα αλλα, χαρηκα ιδιαιτερα οταν ειδα οτι η ΝΕΤ αποφασισε αν δει τι γινεται στον εξω κοσμο και να φερει μια σειρα που ηταν προσφατη (το Νεα Υορκη εννοω)... Κριμα που αποδειχθηκαν Ελληναρες και το εκοψαν τοσο ακομψα μετα απο 4 επεισοδια... Ξερει κανεις τι ακριβως εχει παιχτει με αυτο το σκηνικο? (To Miami το εδειχνε πολυ παλια ο Alter η το Star αν δεν κανω λαθος.. αλλα πραγματικα δεν μου εκανε καμμια εντυπωση... απο την αλλη ομως..., Μελινα Κανακαριδη ειναι αυτη :O ) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Προσοχή!!!! Απο σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 24:00 η ΝΕΤ (επιτέλους!!) αρχίζει πάλι να μεταδίδει τα επεισόδια της σειράς CSI:NY! Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει απο εκεί που την κόψανε ή αν τα βάλει πάλι απο την αρχή αλλά και απο το τίποτα, καλό είναι... Για ότι χρειάζεστε για την σειρά μπορείτε να έρθετε και στο Pathfinder Club: CSI EDIT: Θα μεταδωθεί το 1x06 Outside Man Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Προσοχή!!!! Απο σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 24:00 η ΝΕΤ (επιτέλους!!) αρχίζει πάλι να μεταδίδει τα επεισόδια της σειράς CSI:NY! Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει απο εκεί που την κόψανε ή αν τα βάλει πάλι απο την αρχή αλλά και απο το τίποτα, καλό είναι... Για ότι χρειάζεστε για την σειρά μπορείτε να έρθετε και στο Pathfinder Club: CSI EDIT: Θα μεταδωθεί το 1x06 Outside Man Και ηθελα να βρισω τωρα... Αργησα να δω αυτο το ποστ και εχασα την αρχη του επεισοδιου. Ειναι το τριτο απο αυτα που ειχε κοψει? Η κατι εντελως ασχετο (σε σειρα)? Παντως... ελπιζω αυτη την φορα να το κρατησουν το προγραμμα και καθε Πεμπτη να ξερουμε οτι θα εχει CSI NYC. (Καλη δουλεια στο pathfinder) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts