mirrorofsorrow Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Έχουν προβληθεί: 22/9 CSI Miami Season 7 Premiere "Resurrection" 24/9 CSI New York Season 5 Premiere "Veritas" Ενώ αναμένουμε: 9/10 CSI Las Vegas Season 9 Premiere "For Warrick" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Η πρεμιέρα του Miami ήταν πάρα πολύ καλή. Το επεισόδιο αρχίζει σοκαριστηκά και τελειώνει, εξίσου εξαιρετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Το For Warrick ήταν απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Απίστευτο επεισόδιο. Απο τα καλύτερα που έχουμε δει ανεξαρτήτως εγκληματικού εργαστηρίου. Και το τέλος... απλά δείτε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Μήπως μπορεί, όποιος γνωρίζει, να μας πει αυτόν την περίοδο ποιους κύκλους προβάλει ο ΣΚΑΪ; Απ'όσο έχω δει παίζει και τα 3 shows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Την ίδια απορία έχω και εγώ με τον captum..Επίσης ποιο CSI ξεκίνησε πρώτο?!? Το Miami, New York ή το Las Vegas?!? Και πόσους κύκλους έχει η κάθε πόλη? Ρωτάω γιατί αποφάσισα να τα δω επιτέλους με την σειρά (δλδ κάθε πόλη όσους κύκλους υπάρχουν στο video club)... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Την ίδια απορία έχω και εγώ με τον captum..Επίσης ποιο CSI ξεκίνησε πρώτο?!? Το Miami, New York ή το Las Vegas?!? Και πόσους κύκλους έχει η κάθε πόλη? Ρωτάω γιατί αποφάσισα να τα δω επιτέλους με την σειρά (δλδ κάθε πόλη όσους κύκλους υπάρχουν στο video club)... Με τη σειρά βγήκαν Las Vegas (9ος κύκλος φέτος στην Αμερική), Miami (7ος κυκλος) & N.Y (5ος κύκλος). Το κακό είναι ότι δύσκολα βρίσκεις να κατεβάσεις παλιές σεζόν, γιατί έχουν περάσει αρκετά χρόνια, επομένως πρέπει να βασιζόμαστε στα video club... Όποιος ξέρει ας μας βοηθήσει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Με τη σειρά βγήκαν Las Vegas (9ος κύκλος φέτος στην Αμερική), Miami (7ος κυκλος) & N.Y (5ος κύκλος). Το κακό είναι ότι δύσκολα βρίσκεις να κατεβάσεις παλιές σεζόν, γιατί έχουν περάσει αρκετά χρόνια, επομένως πρέπει να βασιζόμαστε στα video club... Όποιος ξέρει ας μας βοηθήσει... :) Το ξέρω πως δεν είναι εύκολο να βρεις τις παλιές σεζόν άρα θα πάω στο video club...Με βλέπω να λιώνω (9+7+5)... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Τα πάντα μπορείς να βρεις τόσο σε τορρεντάδικα όσο και σε rs links. Λίγο ψάξιμο θέλει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Για όποιον ενδιαφέρεται, τελικά ο ΣΚΑΪ μεταδίδει την 5η σεζόν και από τα 3 shows. Συγκεκριμένα απόψε μεταδόθηκαν: το 5x11 από το Las Vegas, το 5x03 από το Miami & το 5x05 από το ΝΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 ξέθαμα, αλλά επειδή έχω κολήσει άσχημα με το CSI, θέλω να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω μπλουζάκι T-shirt, τύπου polo, είτε του LV, είτε NY-Miami...σε amazon κάτι έχει, αλλά φαίνονται πολύ β' ποιότητας... μήπως κανένας από Αμερική να μας φέρει..? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ebay το link είναι ενδεικτικό, ψάχνοντας π.χ. για csi shirt ή merchandise μπορείς να βρείς διάφορα ;) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 τα είδα βρε αυτά...:O ψάχνω για polo shirt (με γιακαδάκι) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ξερετε ποιο ή ποια csi βραβευτηκαν για 2 xρονια σαν το καλυτερο σιριαλ της χρονιας απο τα nielsen ratings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 at last..:up: από αύριο 22/9 έχουμε και πάλι csi..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 at last..:up: από αύριο 22/9 έχουμε και πάλι csi..:) Με πολύ ένταση το επεισόδιο. :) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 o Langston αποχωρει απο την σειρα και η Cathrine εμφανιζεται σε πολυ λιγα επεισοδια στον 12 κυκλο (μαλλον 10-12) λογω κουρασης της ιδιας της ηθοποιου! ολα αυτα μας φερνουν στην ερωτηση {Θα ''χαλασει" το csi λογω μερικης αποχωρησης του αρχικου cast}? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Τα CSI δε χαλάνε ποτέ..!! είναι σαν το 24 ένα πράγμα...πάντα στην καρδιά μας... και βλέπουμε φανατικά όλους τους κύκλους, όλες τις πόλεις... addicted λέμε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Τα CSI δε χαλάνε ποτέ..!! είναι σαν το 24 ένα πράγμα...πάντα στην καρδιά μας... και βλέπουμε φανατικά όλους τους κύκλους, όλες τις πόλεις... addicted λέμε...:) ναι ρε παιδι μου ενα στοχασμο εκανα... οσο για το 24 καθε μερα ξυπναω με τον jack μου! τον εχω αφισα!!! http://img845.imageshack.us/img845/7685/dsc01119zj.jpg Uploaded with ImageShack.us Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts