Jump to content

Σε αλλαγή μητρικής, ενδείκνυται κ αλλαγη μνήμης?

jimpanourgias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις εχτές άλλαξα την μητρική μου λόγω ενος προβλήματος στην μνήμη, και απο MSI αγόρασα Intel D865Pearl (cpu Pentium 4 2,4GHz). Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ 512+512 DDR333. Υπάρχει κάποιος λόγος ωστε να ανέβω στα 400? Εννοώ, η διαφορά ταχύτητας μεταξύ των 2 μνημών, είναι ορατη? Φαίνετε στα παιχνίδια η στις εφαρμογες? Και... ας το ρωτήσω μιας κ δεν το γνωρίζω, τι ειναι αυτοι οι αριθμοί 133-266-333-400?

Ta 133-266-333-400 einai ta MHz tis mnimis. Oso pio polla einai toso pio grigori einai i mnimi. Oxi, meine sta 333, giati kai na baleis sta 400, tha to bllepei san na exeis 300 giati o epeksergastis einai sta 2,4GHz. Egw eixa parei mia 512MB sta 400 otan eixa ton 2,4GHz kai to eblepe sta 333MHz, kai allaksa motherboard giati nomiza oti eftaige auto, kai itan pali sta 333. Molis pira ton epeksergasti sta 3,2GHz tote pige sta 400.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Μόλις εχτές άλλαξα την μητρική μου λόγω ενος προβλήματος στην μνήμη, και απο MSI αγόρασα Intel D865Pearl (cpu Pentium 4 2,4GHz). Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ 512+512 DDR333. Υπάρχει κάποιος λόγος ωστε να ανέβω στα 400? Εννοώ, η διαφορά ταχύτητας μεταξύ των 2 μνημών, είναι ορατη? Φαίνετε στα παιχνίδια η στις εφαρμογες? Και... ας το ρωτήσω μιας κ δεν το γνωρίζω, τι ειναι αυτοι οι αριθμοί 133-266-333-400?

Φίλε έχουμε την ίδια μητρική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις αποδόσεις της και τις θύρες της. Όσο για τα νούμερα σου εξήγησε ο φίλος τι συμαίνει, απλά δεν κατάλαβα γιατί να μην τρέχει την 400 σε 400 εξαιτίας του επεξεργαστή που είναι 2,4. Πάντως στη θέση σου θα έπερνα μία πιο καινούργια με DDR2, PCIe, ίσως και τεχνολογία SLI. Όλα αυτά βέβαια εξερτώνται από το οικονομικό σου!!! :)

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Φίλε έχουμε την ίδια μητρική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις αποδόσεις της και τις θύρες της. Όσο για τα νούμερα σου εξήγησε ο φίλος τι συμαίνει, απλά δεν κατάλαβα γιατί να μην τρέχει την 400 σε 400 εξαιτίας του επεξεργαστή που είναι 2,4. Πάντως στη θέση σου θα έπερνα μία πιο καινούργια με DDR2, PCIe, ίσως και τεχνολογία SLI. Όλα αυτά βέβαια εξερτώνται από το οικονομικό σου!!! :)

Εχει να κανει κατι με το FSB του επεξεργαστη νομίζω.Αν ο επεξεργαστης εχει FSB 333 πχ αμα του βαλεις ταχυτερη μν'ημη θα υποστηριζει τα 333 μονο αφου τοση ειναι η ταχυτητα του διαυλου του

Just me...

Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Θα ρωτήασω και θα ενημερώσω σχετικά.

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image