ch_makis Δημοσιεύτηκε September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2017 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να κάνω εγκατάσταση ενός παιχνιδιού συγκεκριμένα σε υπολογιστή που δεν έχει DVD drive. Για να μην μπαίνω στη διαδικασία να αγοράσω μόνο για αυτό, υπάρχει τρόπος να το κάνω αλλιώς ; Βρήκα τη μέθοδο που μετατρέπει το DVD σε ISO image . Θα λειτουργήσει έτσι ; Υπόψιν ότι για να τρέξει το παιχνίδι χρειάζεται να υπάρχει το DVD στο drive. Αν έχει να μου προτείνει κάνεις κάτι άλλο θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 (edited) Θυμαμαι ενα προγραμμα το Poweriso Εκανε σιγουρα για αυτη τη δουλεια γιατι το ειχα κανει και εγω παλιοτερα Σου δημιουργει ενα εικονικο dvd drive και σου φτιαχνει και το dvd που εχεις σε μορφη iso Edited September 7, 2017 by tulu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Θυμαμαι ενα προγραμμα το Poweriso Εκανε σιγουρα για αυτη τη δουλεια γιατι το ειχα κανει και εγω παλιοτερα Σου δημιουργει ενα εικονικο dvd drive και σου φτιαχνει και το dvd που εχεις σε μορφη isoΤέλεια. Ναι αυτό έχω βρει και εγώ. Οπότε το δοκιμάζω. Σε ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 αν ειναι γνησιο το παιχνιδι πολυ φοβαμαι οτι δεν θα καταφερεις να το εγκαταστησεις γιατι περιεχει προστασιες αντιγραφης .Μονο αν το σπασεις ή αν μπορει να γινει εγκατασταση δικτυακα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Αν το παιχνίδι ζητά cd key, ή έχει κάποια άλλη προστασία, θα μπορέσεις να το κάνεις iso αλλά δεν θα τρέχει. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Αν το παιχνίδι ζητά cd key, ή έχει κάποια άλλη προστασία, θα μπορέσεις να το κάνεις iso αλλά δεν θα τρέχει.Ναι με key είναι. Δε δουλεύει. Υπάρχει άλλος τρόπος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts