Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800

cicilianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Pali kala pou elusan to problhma me unicode.Pes mas an blepeis kamia beltiwsh sth diarkeia ths mpatarias.

Oso gia thn proteraiothta twn katoxwn 8800 den to polykatalaba.Dhaladh an o mprosta mou exei ena 6xxx h' 7xxx tou lew syggnwmh alla egw kai to 8800 prohgoumaste????

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ποιά σημεία μπορούμε να κάνουμε την περιβόητη αναβάθμιση; Υπάρχει τίποτα προς Χαλάνδρι, Κηφισιά, Μαρούσι ή Κέντρο;

Κυριότερο όλων όμως είναι ότι επιτέλους ξεφορτωθήκαμε το unicode. Τα μηνύματα μπορούν να περιέχουν μέχρι 160 χαρακτήρες, κανονικό αλφάβητο GSΜ δηλαδή.

Πολυ καλα τα νεα σου mcde ,περιμενουμε νεοτερα :)

(Στο Nokia Professional Center της Συγγρού δεχονται ακομα ? ειναι 2 βηματα απο μενα και οταν κλεισει την βαψαμε :( )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σε ποιά σημεία μπορούμε να κάνουμε την περιβόητη αναβάθμιση; Υπάρχει τίποτα προς Χαλάνδρι, Κηφισιά, Μαρούσι ή Κέντρο;
Πολυ καλά παιδιά είναι στο club nokia της Κηφισιάς. Εγω οσα τηλέφωνα εχω παει μου τα αναβάθμισαν μέσα σε 10'. Αν θες να σου στείλω με pm το τηλέφωνο τους, να ρωτήσεις αν εχουν την αναβάθμιση για το 8800 :)

Για αυτά τα κινητά καλύτερα να απευθύνεστε σε Nokia Professional Center. Ένα τέτοιο είναι αυτό στη Συγγρού 220 που όμως κλείνει τις επόμενες 2 μέρες και τα κινητά που παραλαμβάνει, τα κρατάνε 5 μέρες τουλάχιστον. Το άλλο είναι αυτό στην Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας, στα σύνορα με την Βούλα. Εκεί μεταφέρεται και αυτό που ήταν στην Συγγρού. Όλα αυτά μάλλον επειδή με το νέο έτος -απ'όσο ξέρω- η Alpha Copy δεν θα έχει πλέον το service της Nokia.

Σε αυτά τα service λοιπόν, οι κάτοχοι του 8800 εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Αυτό σημαίνει ότι όσους πελάτες και να έχει το κατάστημα, αυτός που έχει 8800 θα εξυπηρετηθεί πρώτος. Άλλωστε αν δειτε στις σελίδες για το κινητό στο http://www.nokia.com , αναφέρει premium service, εννοεί αυτό.

Σχετικά με την 3.60 τώρα, μερικά που παρατήρησα:

- Αυτό που έγραψα για το bluetooth αφήστε το, έχει κάνει διάφορα περίεργα ως τώρα, θα περιμένω όμως να δω πως θα πάει τις επόμενες μέρες.

- Όταν υπάρχει συνδεδεμένο handsfree και καλέσεις κάποιον, μπορείς να κλείσεις το slide και δεν τερματίζεται η κλήση.

- Όταν κλείνεις το slide, δεν εμφανίζεται το πλαίσιο "Κλείδωμα πληκτρολογίου;". Απλά υπάρχουν οι επιλογές κλείδωμα και άκυρο στα δύο softkeys που μετά από λίγο φεύγουν.

- Δεν βρήκα τη ρύθμιση βελτίωση ήχου που είχε πριν.

- Όταν έχει σβήσει το backlight της οθόνης και πατήσεις κάποιο από τα softkeys (κλειστό slide) δεν ανάβει πάλι. Ανάβει αν πατήθεί το power key ή ανοίξει το slide. Ίσως να έχει να κάνει με την ρύθμιση "εξοικονόμηση ενέργειας" που υπάρχει στο μενού "εμφάνιση".

Αυτά έχω βρει ως τώρα, ίσως υπάρχουν κι άλλα.

Πολυ καλά παιδιά είναι στο club nokia της Κηφισιάς. Εγω οσα τηλέφωνα εχω παει μου τα αναβάθμισαν μέσα σε 10'. Αν θες να σου στείλω με pm το τηλέφωνο τους, να ρωτήσεις αν εχουν την αναβάθμιση για το 8800 :)

αν μπορέσεις μου περνάς το τηλέφωνο. Ευχαριστώ

αν μπορέσεις μου περνάς το τηλέφωνο. Ευχαριστώ

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 293,

τ.κ. 14561

Τηλ: 210-8082682,

Fax: 210-6234087

kifisia@alphacopy.gr

Και γενικα αν θες και αλλες περιοχες δες ΕΔΩ . :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Poio panw mias kai den to eida pouthena grammeno arxizw loipon me mia eidhsh arketa esclusive!

Legetai pws etoimazetai ena neo poio *xlidato*8800!!

O logos gia thn poio akribh ekdosh tou gnwstou modellou ths Nokia 8800 GOLD

Kai gia tou logou to alhthes na kai mia foto>>>>>

Se osous loipon de ftanei mono h apokthsh enos 8800 alla theletai kati akoma poio *dunato*se epipedo image bebaia tote to 8800 Gold einai MONODROMOS!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

File Nervus 1000 sugnwmh ma exw gprs kai de mporw na checkarw amesws oles tis selides,anoigoun me megalh duskolia.

Thewrhsa kalo na riskarw gia akoma mia fora na bgw ksereis blakas gia na dwsw mia plhroforia parapanw.Dusthxws thn pathsa opws meta thlefwna N.Lupamai:)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Σχετικά με την 3.60 τώρα, μερικά που παρατήρησα:

- Αυτό που έγραψα για το bluetooth αφήστε το, έχει κάνει διάφορα περίεργα ως τώρα, θα περιμένω όμως να δω πως θα πάει τις επόμενες μέρες.

- Όταν υπάρχει συνδεδεμένο handsfree και καλέσεις κάποιον, μπορείς να κλείσεις το slide και δεν τερματίζεται η κλήση.

- Όταν κλείνεις το slide, δεν εμφανίζεται το πλαίσιο "Κλείδωμα πληκτρολογίου;". Απλά υπάρχουν οι επιλογές κλείδωμα και άκυρο στα δύο softkeys που μετά από λίγο φεύγουν.

- Δεν βρήκα τη ρύθμιση βελτίωση ήχου που είχε πριν.

- Όταν έχει σβήσει το backlight της οθόνης και πατήσεις κάποιο από τα softkeys (κλειστό slide) δεν ανάβει πάλι. Ανάβει αν πατήθεί το power key ή ανοίξει το slide. Ίσως να έχει να κάνει με την ρύθμιση "εξοικονόμηση ενέργειας" που υπάρχει στο μενού "εμφάνιση".

Αυτά έχω βρει ως τώρα, ίσως υπάρχουν κι άλλα.

Και εγω που μενω Βορ. Προαστεια τρεχω παντα στο Nokia Professional της Βουλιαγμενης γιατι το θεωρω μακραν το καλυτερο. Οσο για την 3.60 τα νεα ειναι ευχαριστα απο τον φιλο mcde και το αργοτερο μεχρι την Τριτη θα εχω παει και εγω.

Μ ανησυχει λιγο αυτο που λες για το ΒΤ οτι κανει κατι περιεργα γιατι με την 3.28 λειτουργουσε αψογα. Θα παω ομως στην 3.60 για να απαλλαγω απο τα unicode και να ξαναγραφω με Τ9 ελληνικο 160 chars και οχι 70 chars που ητανε πριν.

Οσο για την επιλογη οταν κλεινει κανεις το slide και ρωταει κλειδωμα πληκτρολογιου καλο ειναι που δεν στην βγαζει . Βεβαια και παλι κατι σου βγαζει - αν και το θεωρω περριτο. Νεωτερα απο βδομαδα που θα χω παει για update. Ελπιζω να περιμενω εκει να το παρω αμεσως μιας και εχουμε premium service και 2ον οσες φορες ειχα παει για αναβαθμιση το επερνα επιτοπου (και για πιο φθηνά μοντελλα) , ισως να ειχανε λιγη δουλεια.

Αυτό το έκανε και η 3.28

Εγω δεν ειπα πως δεν το εκανε η 3.28 παραπανω, απλα οτι ειναι περιττο............Τουλαχιστον στην νεα εκδοση φαινεται λιγοτερο οταν κλεινει κανεις το slide.

Στην 3.28 όταν έκλεινες το slide εμφανιζόταν ένα πλαίσιο διαλόγου που κάλυπτε την οθόνη και έγραφε "Κλείδωμα πληκτρολογίου;" με αντίστοιχες επιλογές στα softkeys. Τώρα η λειτουργικότητα είναι η ίδια, δηλαδή μπορεί να κλειδωθεί το πληκτρολόγιο, υπάρχουν οι ίδιες επιλογές στα softkeys, αλλά δεν εμφανίζεται το πλάσιο. Αυτό εννοούσα... Το κλείδωμα έχει νόημα γιατί σε μια τσέπη μπορεί να πατηθεί το power key.

Το bluetooth μετά από μερικές μέρες βλέπω ότι δουλεύει αρκετά καλά. Εκείνη τη μέρα προσπάθησα να επαναφέρω ένα backup που είχα κάνει στο κινητό πριν από το service, εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα και μετά το bluetooth έκανε τα δικά του. Αυτά μέχρι να κάνω restart το κινητό. Μετά έστρωσε. Έχω την εντύπωση ότι αποσυνδέεται πολύ πιο δύσκολα πλέον από το handsfree. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι μπορείς να κλείσεις το slide όταν μιλάς στο τηλέφωνο (πάντα με το handsfree) είναι πολύ καλή βελτίωση.

Αυτά μέχρι να κάνω restart το κινητό.

Φιλε mcde ,απο restart ,απο μονο του ,πως παει ?

Δοκιμασες γρηγορη εναλλαγη απο καμερα σε βιντεο ?

(Δειτε και το 8800 -barbie edition :lol: :p )

Photoshoped propably :rolleyes:

http://www.nokya.tvn.hu/8800_barbie.jpg :wacko:

iPhone 5S Space Grey

Ναι, δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.

(Δειτε και το 8800 -barbie edition :lol: :p )

Photoshoped propably :rolleyes:

http://www.nokya.tvn.hu/8800_barbie.jpg :wacko:

Pio paidiko xroma den ginetai... :w00t:

Elpizo na mhn kanoyn to lathos na to diathesoyn se megales posothtes sthn agora.

Αν προσέξεις λίγο θα δεις ότι η εικόνα είναι απο επεξεργασία στο photoshop. Το γράφει και ο nervous. Αλλά φαίνεται πολύ εύκολα... Το τμήμα όπου μπαίνει το βύσμα του φορτιστή έχει κι αυτό χρώμα στη συγκεκριμένη εικόνα. Κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται γιατί είναι φτιαγμένο από μαύρο πλαστικό. Ακόμα και οι επαφές έχουν χρώμα. Οπότε καλύτερα να μην βγάζουμε συμπεράσματα.

Αν προσέξεις λίγο θα δεις ότι η εικόνα είναι απο επεξεργασία στο photoshop. Το γράφει και ο nervous. Αλλά φαίνεται πολύ εύκολα... Το τμήμα όπου μπαίνει το βύσμα του φορτιστή έχει κι αυτό χρώμα στη συγκεκριμένη εικόνα. Κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται γιατί είναι φτιαγμένο από μαύρο πλαστικό. Ακόμα και οι επαφές έχουν χρώμα. Οπότε καλύτερα να μην βγάζουμε συμπεράσματα.

Etsi ekshgoyntai ola... :O

Emena tha moy arese mia black edition pantos.

Παιδιά με την αναβάθμιση λογισμικού τί γίνεται????

Το έχουν φέρει στα NOKIAclub ή να περιμένουμε κι άλλες μέρες????

Ξέρετε κάποιο που την έχει σίγουρα???

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Παιδιά με την αναβάθμιση λογισμικού τί γίνεται????

Το έχουν φέρει στα NOKIAclub ή να περιμένουμε κι άλλες μέρες????

Ξέρετε κάποιο που την έχει σίγουρα???

η αναβαθμιση φιλε μου υπαρχει κανονικα στα nokia shops,πηγα και την εκανα σημερα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

η αναβαθμιση φιλε μου υπαρχει κανονικα στα nokia shops,πηγα και την εκανα σημερα.

Αξιζει τελικα να γινει , η τσαμπα το τρεξιμο στα Νokia Stores. :( :( ;)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Έχω γράψει τις σημαντικότερες διαφορές σε προηγούμενο post. Διάβασε τις και κρίνε μόνος σου αν αξίζει τον χρόνο που απαιτείται. Για μένα άξιζε γιατί διόρθωσε μερικά πράγματα που ήταν πολύ ενοχλητικά.

Αναμφισβήτητα αξίζει να γίνει η αναβάθμιση... και οι 2 βασικοί λόγοι είναι ότι : διορθώνεται το unicode στα μηνύματα και γράφεις με 160 ελληνικούς χαρακτήρες πλέον και, όπως λένε και αυτοί που την έβαλαν, δεν κάνει πλέον τις "σπαστικές" επανεκινήσεις όταν χρησιμοποιείς την κάμερα... θα πάω κι εγώ αύριο.
GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...