Eminem Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 tin evgala simera ti zelatina... o theos mazi mas... :p :p :rotfl: :D :p :lol: LOOOOOOOOOL a re poloman.....kouragio...sti thiki vaze to.kai otan to akoumpas kapou(px trapezaki kafeterias) ennoeitai apo katw tha akoumapei stin thiki :cool: :p Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 :rotfl: :D :p :lol: LOOOOOOOOOL a re poloman.....kouragio...sti thiki vaze to.kai otan to akoumpas kapou(px trapezaki kafeterias) ennoeitai apo katw tha akoumapei stin thiki :cool: :p απαγορευονται αυτα μονο αν ειναι κυριλλε το μαγαζι / εστιατοριο. Εγω παντως που παω κολυμβητηριο ερχομαι πρωτα σπιτι και μετα φευγω χωρις το κοσμημα 8800 για 5 λεπτα αποσταση δεν χαθηκε ο κοσμος ;)) ΥΓ. Χρησιμοποιω τις εργασιμες ωρες την δερματινη θηκη (αυτη που μπαινει στην ζωνη εννοω)του 8910 i και ταιριαζει αρκετα καλα με το 8800 οποτε παει και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 απαγορευονται αυτα μονο αν ειναι κυριλλε το μαγαζι / εστιατοριο. Εγω παντως που παω κολυμβητηριο ερχομαι πρωτα σπιτι και μετα φευγω χωρις το κοσμημα 8800 για 5 λεπτα αποσταση δεν χαθηκε ο κοσμος ;)) ΥΓ. Χρησιμοποιω τις εργασιμες ωρες την δερματινη θηκη (αυτη που μπαινει στην ζωνη εννοω)του 8910 i και ταιριαζει αρκετα καλα με το 8800 οποτε παει και αυτο. ti apagoreuontai ???na valeis ekei pou tha akoumpiseis to kosmim....e to kinito thelw na pw :p ti thiki ?? an einai toso kurile pou de se afinoun na valeis mia aksioprepestati thiki katw apo to kinito sou tote simainei pws ta trapezakia tha exoun ependusi me derma opote de xreiazetai thiki...an apaitoun tetoies vlakeies apaitoume kai emeis kathara trapezia... ;) ti thiki tou 8910 tin exw alla den to xw dokimasei..exei xalasei kai to scratch kai fovamai min pesei :wacko: Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 ti apagoreuontai ???na valeis ekei pou tha akoumpiseis to kosmim....e to kinito thelw na pw :p ti thiki ?? an einai toso kurile pou de se afinoun na valeis mia aksioprepestati thiki katw apo to kinito sou tote simainei pws ta trapezakia tha exoun ependusi me derma opote de xreiazetai thiki...an apaitoun tetoies vlakeies apaitoume kai emeis kathara trapezia... ;) ti thiki tou 8910 tin exw alla den to xw dokimasei..exei xalasei kai to scratch kai fovamai min pesei :wacko: Απαγορευεται να τα αφηνουμε ετσι ανεμελα σε καφετεριες οχι γιατι μπορει να λερωθει αλλα γιατι δυστυχως μπορει να εξαφανιστει. Μονο αν ειναι καποιο εστιατοριο κλπ που εκει ειναι πιο ησυχα. Οσο για τιν velvet θηκη που εχει μεσα στο κουτι καλη ειναι αν και με βολευει η δερματινη θηκη για το πρωι (αυτη που χα κρατησει απο το 8910i) στο γραφειο κλπ που μπαινει στην ζωνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Τί γνώμη έχετε για τις φωτογραφίες που βγάζει το 8800???? Γιατί εγώ έβγαλα σήμερα δυό-τρείς (800χ600) καταμεσήμερο στον ήλιο και μου βγήκαν πολύ-πολύ θολές... Του 6230 που είχα πρίν δηλαδή, σαφώς και υπερτερούσαν... :( :( Επίσης θέλω να ρωτήσω τους υπόλοιπους κατόχους του 8800 αν το πίσω καπάκι που καλύπτει την μπαταρία κουνάει ελάχιστα αν το σπρώξεις κατα μηκος του κινητού, και ακούγεται ένα τικ-τικ όταν το κουνάς (όταν είναι κλειστό ενοώ)... Γιατί εμένα δυστυχώς ακούγεται!!! Εντάξει δεν αποτελεί και μεγάλο πρόβλημα το τικ-τικ αλλά όταν δίνεις τόσα φράγκα για την τελειότητα πρέπει να έχεις απαιτήσεις, έτσι δεν είναι?? Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpdank Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 οι φωτογραφιες του δεν ειναι κ τοσο καλες αλλα ικανοποιητικες τωρα για κατι παραπανω τι να το κανεις το κινητο?! παρε μια ψηφιακη κ κανε την δουλεια σου κ με το παραπανω... θα συμφωνησω ομως για το προβλημα στο πισω καπακι κ εμενα με εχει ενοχλησει λιγακι κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να επισκευασθει βεβαιως παντα υπαρχει λυση μιας "πατεντας" για να σφιξει λιγακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Τί γνώμη έχετε για τις φωτογραφίες που βγάζει το 8800???? Γιατί εγώ έβγαλα σήμερα δυό-τρείς (800χ600) καταμεσήμερο στον ήλιο και μου βγήκαν πολύ-πολύ θολές... Του 6230 που είχα πρίν δηλαδή, σαφώς και υπερτερούσαν... :( :( Επίσης θέλω να ρωτήσω τους υπόλοιπους κατόχους του 8800 αν το πίσω καπάκι που καλύπτει την μπαταρία κουνάει ελάχιστα αν το σπρώξεις κατα μηκος του κινητού, και ακούγεται ένα τικ-τικ όταν το κουνάς (όταν είναι κλειστό ενοώ)... Γιατί εμένα δυστυχώς ακούγεται!!! Εντάξει δεν αποτελεί και μεγάλο πρόβλημα το τικ-τικ αλλά όταν δίνεις τόσα φράγκα για την τελειότητα πρέπει να έχεις απαιτήσεις, έτσι δεν είναι?? Exeis apolyto dikio kai gia ta 2.Kai tholes oi foto kai trizei to kapaki.Exe xarh pou einai omorfo.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Επίσης θέλω να ρωτήσω τους υπόλοιπους κατόχους του 8800 αν το πίσω καπάκι που καλύπτει την μπαταρία κουνάει ελάχιστα αν το σπρώξεις κατα μηκος του κινητού, και ακούγεται ένα τικ-τικ όταν το κουνάς (όταν είναι κλειστό ενοώ)... Γιατί εμένα δυστυχώς ακούγεται!!! Εντάξει δεν αποτελεί και μεγάλο πρόβλημα το τικ-τικ αλλά όταν δίνεις τόσα φράγκα για την τελειότητα πρέπει να έχεις απαιτήσεις, έτσι δεν είναι?? Για το καπακι θα αναφερθω και οχι τοσο για τις φωτο. Ολα τα νοκια που ειχα το εκαναν αυτο. Οταν κουναγες λιγο το πισω μερος ετριζε. Βεβαια εδω το κανει λιγοτερο. Αυτος ειναι και ο λογος που δουλευω με μια μπαταρια και ετσι δεν το ανοιγω σχεδον ποτε το πισω καπακι με αποτελεσμα η 2η μπαταρια να καθεται..... Αυριο κλεινω 1 μηνα ακριβως 2 Αυγ - 2 Σεπτ. Τ ρ έ λ λ α :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Dimitri βλέπω να του κανεις και γενέθλια έτσι όπως πάς... :p :p :p :lol: Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 sto xrono tha tou kanoume party...:) Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Οταν χρονισει βλεπουμε.Προς το παρον ας μην βγαινουμε απο το θεμα μας. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Paidia eida timh xtes Italia kai EPATHA!!!!!!!!!949 eurw!!!!!!!!!!Oloi thn idia!!! Eipame alla oxi kai etsi! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Paidia eida timh xtes Italia kai EPATHA!!!!!!!!!949 eurw!!!!!!!!!!Oloi thn idia!!! Eipame alla oxi kai etsi! Ναι μαλλον ολοι θα κανουμε παρτυ γενεθλιων.......... Σφαγη φιλε τελικα λες η Ιταλια να ναι πιο ακριβη απο την Ελλαδα ?? Πολυ αμφιβαλω παντως.........αλλα ειπαμε τα δινεις μια φορα για τα καλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 O cicilianos exei apolyto dikio.949 akatebata kai se polla magazia 990!!! Oso gia ta genethlia hthela na rwthsw pws paei to hxeio.Exw barethei na xrhsimopoiw ta akoustika kai to problhma den einai toso h entash oso h poiothta hxou pou einai apaisia(noiwthw oti trizei to hxeio).Exw arxisei na pisteyw pws den einai thema software alla exw problhmatiko hxeio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 O cicilianos exei apolyto dikio.949 akatebata kai se polla magazia 990!!! Oso gia ta genethlia hthela na rwthsw pws paei to hxeio.Exw barethei na xrhsimopoiw ta akoustika kai to problhma den einai toso h entash oso h poiothta hxou pou einai apaisia(noiwthw oti trizei to hxeio).Exw arxisei na pisteyw pws den einai thema software alla exw problhmatiko hxeio. Kleftia!!! Polu akribo re paidia!949 oti poio fthno exw breii.M aresei pou sto arxiko mou post egrafa pws h timh tou tha tan gurw sta 750,poso lathos ekana....... Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 edw sti slovakia to dinoun enanti 842 eyro...prin apo kamia writsa to eida kai ontws einai koykli...aplo kai omorfo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gstathis Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Το παρέλαβα και εγώ την Παρασκευή . Στην πρώτη του χρήση συνάντησα τα προβλήματα που αναφέρθηκαν με την διαφορά ότι το δικό μου μεγάφωνο τρίζει. Η αυτονομία του αρκετά μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Το παρέλαβα και εγώ την Παρασκευή . Στην πρώτη του χρήση συνάντησα τα προβλήματα που αναφέρθηκαν με την διαφορά ότι το δικό μου μεγάφωνο τρίζει. Η αυτονομία του αρκετά μικρή. Ti skeftesai na kaneis?Tha to gyriseis pisw h tha to pas gia service.Enhmerwse an mporeis giati eimai ektos elladas kai skeftomai ki egw na to steilw pisw gia na mou dwsoun ena kainourgio giati nomizw pws to software den paizei rolo alla einai problhmatikh h partida.Sthn ousia einai adynaton na xrhsimopoihseis to thlefwno xwris hands free.Exeis thn 3.28 na ypothesw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gstathis Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Ti skeftesai na kaneis?Tha to gyriseis pisw h tha to pas gia service.Enhmerwse an mporeis giati eimai ektos elladas kai skeftomai ki egw na to steilw pisw gia na mou dwsoun ena kainourgio giati nomizw pws to software den paizei rolo alla einai problhmatikh h partida.Sthn ousia einai adynaton na xrhsimopoihseis to thlefwno xwris hands free.Exeis thn 3.28 na ypothesw? Να σου πω την αλήθεια δεν έχω μπει στην διαδικασία για το τι να κάνω γιατί δεν έχω το χρόνο. Λειτουργώ με ένα Samsung E700 και το nokia το έχω για δεύτερο. Έχω όλες τις επαφές μου στο Samsung και η διαδικασία μεταφοράς είναι λιγάκι επίπονη άλλωστε το laptop μου δεν έχει Bluetooth οπότε θα πρέπει από ότι καταλαβαίνω να αγοράσω adaptor. Θα προσπαθήσω να μιλήσω με alpha copy αύριο και αν έχω κάτι νεότερο θα σε ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gstathis Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Ριξτε μια ματια στο thread : http://www.expansys.es/forumthread.asp?code=121008&thread=15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Το κινητό έχει πρόβλημα με το ακουστικό και το έχουμε γράψει από την αρχή. Δεν ξέρω τι θα γίνει και αν θα κάνει τίποτα η Nokia, αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να συμβαίνει αυτό σε μια εταιρία που έχει φτιάξει τόσα κινητά και ειδικά σε μια συσκευή που κοστίζει τόσο πολύ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Ριξτε μια ματια στο thread : http://www.expansys.es/forumthread.asp?code=121008&thread=15 Oi perissoteroi anaferontai sto problhma ths entashs.Sto diko mou den einai h entash alla h fwnh ftanei paramorfwmenh kai trizei to hxeio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gstathis Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Oi perissoteroi anaferontai sto problhma ths entashs.Sto diko mou den einai h entash alla h fwnh ftanei paramorfwmenh kai trizei to hxeio. to idio provlima exoyme apla kato kato sto thread anaferei kati gia provlimatiki partida sta nokia ta opoia kai aposirthikan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 mallon eimaste apo tous tyxerous pou petyxan thn partida.Telwspantwn kinhto einai,problhmata panta yparxoun kai sta fthna kai sta akriba ki elpizw na lythei kai ayto kai na to xaroume giati kata ta alla einai yperoxo.Apla dwsan poly bash sto perityligma kai ksexasan thn ousia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Ρε παιδιά εμένα ακούγεται ΚΑΜΠΑΝΑ το ακουστικό... (μετά που ανακάλυψα βέβαια ότι η ένταση δυναμώνει από το δεξί βελάκι του joystick όταν μιλάς...). Πραγματικά δεν έχει κανένα πρόβλημα, μάλιστα το δοκίμασα και στο αυτοκίνητο και στο δρόμο και ακούγεται μιά χαρά. Ούτε παραμορφώσεις, ούτε τρίξιμο ηχείου. Παραμένει βέβαια το πρόβλημα με τους λίγους χαρακτήρες στα SMS. Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts