Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800

cicilianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

file biller tin ekanes kai esu tin mal....exm bravo ennow sugxaritiria kai kaloriziko :p :cool: (xOUmor kanw,xOUmor alla apotuximeno :mad: :O )

pera apo tin plaka den paizei na allakseis kinito gia pooooolu kairo file!Ola ta alla fantazoun paixnidia apo paniguri oson anafora tin kataskeui ;)

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το bug δεν κατάλαβα ποιο είναι. Αν είχες ενεργοποιημένη την προστασία οθόνης θα σου έβγαζε ένα γραφικό. Άμα δεν θες να σου βγάζει ούτε το ρολόι πρέπει να απενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας, πράγμα που δεν σου συνιστώ για ευνόητους λόγους.

Ακριβως ετσι και ειναι για τσεκαρε το ξανα φιλε vpdank αν και θα προτεινα να κρατησεις την εξοικονομιση ενεργειας για να σωσεις μερικες ωρες παραπανω απο την μπαταρια.

file biller tin ekanes kai esu tin mal....exm bravo ennow sugxaritiria kai kaloriziko :p :cool: (xOUmor kanw,xOUmor alla apotuximeno :mad: :O )

pera apo tin plaka den paizei na allakseis kinito gia pooooolu kairo file!Ola ta alla fantazoun paixnidia apo paniguri oson anafora tin kataskeui ;)

Καλωριζικο και απο εμενα φιλε biller . Μακραν ανωτερο απο ολα της σειρας 8xxx. Ειδικα οσο το εβλεπα χτες να φορτιζει με την βαση του......οσο βεβαια και οταν το ανοιγω. Ελπιζω να βοηθησα με τα links για τις τιμες που βρηκα σε vodafone & cosmote.

οποτε ποιο το νοημα στην προστασια οθονης να επιλεγεις το ψηφιακο ρολόϊ περαν ολων των αλλων επιλογων???

ψιλοπεριττο ε?

thanx for info

Τελικά λύθηκε το υποτιθέμενο πρόβλημα με το BT, έφταιγε το άλλο τηλέφωνο που προσπαθούσε να μου στείλει.

Έχω μιά ερώτηση τώρα :

Πατώντας το κάτω βελάκι (συντόμευση) από το 4 που έχει το πληκτρολόγιο εμφανίζονται οι επαφές. Στο 6230 που είχα όταν πατούσα κάποιο γράμμα αμέσως μετά, με πήγαινε κατευθείαν στο πρώτο όνομα που έβρισκε με αυτό το γράμμα και έβγαζε ελληνικά γράμματα. Και τώρα αυτό κάνει απλά δεν μου βγάζει καθόλου τα ελληνικά γράμματα άρα βρίσκει μόνο τις επαφές που έχω στα αγγλικά. Πώς διορθώνεται αυτό?? Πού πρέπει να ρυθμίσω την γλώσσα ώστε να μου βγάζει και ελληνικά γράμματα??? Σημειώνω ότι στις ρυθμίσεις τηλεφώνου έχω βάλει γλώσσα τηλεφώνου ελληνικά.

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Τελικά λύθηκε το υποτιθέμενο πρόβλημα με το BT, έφταιγε το άλλο τηλέφωνο που προσπαθούσε να μου στείλει.

Έχω μιά ερώτηση τώρα :

Πατώντας το κάτω βελάκι (συντόμευση) από το 4 που έχει το πληκτρολόγιο εμφανίζονται οι επαφές. Στο 6230 που είχα όταν πατούσα κάποιο γράμμα αμέσως μετά, με πήγαινε κατευθείαν στο πρώτο όνομα που έβρισκε με αυτό το γράμμα και έβγαζε ελληνικά γράμματα. Και τώρα αυτό κάνει απλά δεν μου βγάζει καθόλου τα ελληνικά γράμματα άρα βρίσκει μόνο τις επαφές που έχω στα αγγλικά. Πώς διορθώνεται αυτό?? Πού πρέπει να ρυθμίσω την γλώσσα ώστε να μου βγάζει και ελληνικά γράμματα??? Σημειώνω ότι στις ρυθμίσεις τηλεφώνου έχω βάλει γλώσσα τηλεφώνου ελληνικά.

Η ευκολη λυση ειναι να ανοιξεις με το πολυπληκτρο πατωντας το ΑΡΙΣΤΕΡΑ καινουργιο SMS πατας Επιλογη --> Γλωσσα Γραφης --> Ελληνικά

Προσεξε ομως οταν στελνεις SMS με ελληνικα να μην ξεπερνας τους 70 χαρακτηρες γιατι θα σε χρεωνει διπλα σαν 2 SMS δηλαδη. Εγω τα στελνω με greeklish (εχω γλωσσα γραφης English δηλαδη και γλωσσα τηλεφωνου Ελληνικα) μεχρι να βγει το νεο firmware που διορθωνει το προβλημα με unicode χαρακτηρες.

Η ευκολη λυση ειναι να ανοιξεις με το πολυπληκτρο πατωντας το ΑΡΙΣΤΕΡΑ καινουργιο SMS πατας Επιλογη --> Γλωσσα Γραφης --> Ελληνικά

Προσεξε ομως οταν στελνεις SMS με ελληνικα να μην ξεπερνας τους 70 χαρακτηρες γιατι θα σε χρεωνει διπλα σαν 2 SMS δηλαδη. Εγω τα στελνω με greeklish (εχω γλωσσα γραφης English δηλαδη και γλωσσα τηλεφωνου Ελληνικα) μεχρι να βγει το νεο firmware που διορθωνει το προβλημα με unicode χαρακτηρες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ dimitri... ΛΥΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!! :) :)

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ dimitri... ΛΥΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!! :) :)

Ψιλο-λυθηκε γιατι ακομη περιμενουμε να δεχετε και τα ατιμα τα unicode ;)

Cool :cool: :cool:

Όλα καλά ρε παιδιά με το ακριβοπληρωμένο μας κινητό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξέχασαν να βάλουν 2 κουμπάκια στο πλάι να αυξομειώνει ο ήχος όταν μιλάς, έχουν βάλει βέβαια την "Βελτίωση ήχου" σαν επιλογή αλλά παρόλα αυτά ο συνομιλητής ακούγεται λίγο πιό χαμηλά απ'όσο πρέπει.

Επίσης εκεί που πείραζα τις ρυθμίσεις της κάμερας μου "πέταξε" και μιά επανεκίνηση... σας έχει κάνει εσάς κάτι παρόμοιο???

Όλα καλά ρε παιδιά με το ακριβοπληρωμένο μας κινητό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξέχασαν να βάλουν 2 κουμπάκια στο πλάι να αυξομειώνει ο ήχος όταν μιλάς, έχουν βάλει βέβαια την "Βελτίωση ήχου" σαν επιλογή αλλά παρόλα αυτά ο συνομιλητής ακούγεται λίγο πιό χαμηλά απ'όσο πρέπει.

Επίσης εκεί που πείραζα τις ρυθμίσεις της κάμερας μου "πέταξε" και μιά επανεκίνηση... σας έχει κάνει εσάς κάτι παρόμοιο???

Mπορεις να το κανεις παντωντας το -> δεξι βελακι κατα την διαρκεια μιας κλησης.Δεν ξερω αν το δοκιμασες .

επανεκινηση ναι ,εχει τυχει σε μενα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

biller,

Μιας και το αγορασες πιο προσφατα σε σχεση με εμας και εσυ εχεις την 3.28 version ??

Αν ναι, σου εμφανιζει το bug με τα unicode και τον περιορισμο στα SMS ελληνικα παντοτε ?

Με την καμερα αυτο που αναφερεις 1 φορα μόνο μου το εχει κανει restart. Ψιλολόγια δηλαδη.

ΝΑΙ κι εμένα 3.28 έχει, μηνύματα στέλνω πολύ σπάνια οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό με το unicode.

Όσο για την ένταση του ακουστικού, ευτυχώς ανακάλυψα το δεξί βελάκι κατά την διάρκεια της κλήσης που δυναμώνει την ένταση, γιατί αρχικά είχα απογοητευτεί.

ΝΑΙ κι εμένα 3.28 έχει, μηνύματα στέλνω πολύ σπάνια οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό με το unicode.

Όσο για την ένταση του ακουστικού, ευτυχώς ανακάλυψα το δεξί βελάκι κατά την διάρκεια της κλήσης που δυναμώνει την ένταση, γιατί αρχικά είχα απογοητευτεί.

Εις αναμονή λοιπόν !!!!

Mia erotisi, to pira to savvato. I othoni gratsounetai efkola? sto site leei pos den gratsounetai alla den to poli pistevo. Thanks.

Καταρχην Kαλοριζικο! Οχι ,δεν γρατζουνιεται. :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

efxaristo gia tin apantisi, opote na vgalei tin zelatina?? (to ksero oti einai ligo giftia)

Να σου πω την αληθεια εγω την κρατησα καμμια βδομαδα :O ,αλλα τελικα την εβγαλα,δεν ελεγε :)

iPhone 5S Space Grey

kai ego mallon to idio tha kano... theme exeis kanena kalo?? mono sto zedge exei vrei merika...

τσεκαρε το Series 40 - 6230i / 8800 (208x208), Games, Applications, Wallpapers

Eχουν αναφερθει καποια ,ειναι ιδια με το 6230ι. :)

πχ

http://nokiathemes.no.funpic.de/index.php?page=themes.htm

iPhone 5S Space Grey

emena petouse i akri tis zelatinas kai tin evgala.ti se mia mera ti se 10 afou tha to xoume xronia to knt ;)

twra gia to an gratzounietai i othoni file nervous pou to exeis diavasei? egw pantws den peiramatizomai na prospathisw na tin gratzounisw!!! :)

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

twra gia to an gratzounietai i othoni file nervous pou to exeis diavasei? egw pantws den peiramatizomai na prospathisw na tin gratzounisw!!! :)

Καταρχην το αναφερει η νοκια στα χαρακτηριστικα του οτι εχει scratch-resistant screen

Here again Nokia engineers have used not regular glass, but special scratch resistant crystal usually used in higher-end watches. Even thought it is not Sapphire (the most expansive scratch-resistant glass), it still offers great protection against scratches.

http://phonearena.com/htmls/readreviews.php?id=628&page=1&category=

Σε ενα review ειχα διαβασει οτι καποιος επιχειρησε να γρατζουνησει την οθονη εχοντας το 8800 σε τσεπη με κλειδια και δεν επαθε τιποτε.

Δεν το δοκιμαζω παντως :O

-------------------------------------------------------

Κανενα νεο κανεις ,σχετικα με την αναβαθμιση ? :confused:

iPhone 5S Space Grey

emena petouse i akri tis zelatinas kai tin evgala.ti se mia mera ti se 10 afou tha to xoume xronia to knt ;)

Προς poloman

Καλοριζικο and welcome to the club ;)

Και εγω με την σειρα μου κρατησα 6 ολοκληρες μερες την ζελατινα μετα βγηκε σιγα σιγα η ακρη της με αποτελεσμα να μαζευει σκονη εκει που εξηχε η ζελατινα και να λερωνει την οθονη οποτε και την εβγαλα την 6η ημερα.

Δεν γρατζουνιζεται οπως ειπανε τα παιδια (μαλιστα η κρυσταλλινη οθονη εχει δημιουργηθει με βαση την κατασκευη ορολογιων οπως γραφει και το αρθρο - used in higher-end watches) αυτο δεν σημαινει πως θα το βαλουμε σε πλυντηριο με κλειδια κλπ......σαν κορη οφθαλμου ειπαμε :p :p