sonymobby Δημοσιεύτηκε April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2005 Το PC ειναι το παρακατω: Pentium 4 2,53GHz Ram 2*256MB 266MHz Hard Disk Seagate 80GB EIDE VGA GEFORCE 6800GT 256MB Παιδια τι φταει και το pc μου κολλα;Θα το αλλαξω τα Χριστουγεννα αλλα για τωρα θελω να του αναβαθμισω κατι εκτος τον CPU. Σκεφτομαι να βαλω RAM 256ΜΒ ή 512MB. Ειναι αρκετα τα 256 ή τα 512 θα κανουν μεγαλη διαφορα; Ποιο θα οφελεσει παραπανω τα παραπανω ram ή αλλαγη δισκου σε SATA; Δεν θελω να πληρωσω και για τα δυο αλλα αν θα κανουν μεγαλη διαφορα θα το σκεφτω! Θα σας παρακαλουσα να μου απαντησετε συντομα επειδη η κατασταση δεν υποφερεται! Σας ευχαριστω εκ των προτερων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Pisteuw pws to kolima den einai apo ton skliro i apo ti RAM, alla apo to leitourgiko, dld tha xreiazese kana formarisma. Twra ean theleis na kaneis anabathmisi, tha pareis mia 512 sta 400Mhz i mia DDR-2(den thumamai sta posa bgainoun autes) kai tha bgaleis tis palies 256 pou einai sta 266Mhz(giati an baleis tin kainourgia pou einai se pio polla MHz kai exeis panw kai tis palies tha douleuoun oles sta 266). Kai o skliros, an theleis na pareis megalutero, pare SATA. An theleis SATA sta 80GB pali, tha kaneis mlk(tzampa lefta..). Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Μεγαλε δεν μπορω να βαλω και οτι ram θελω! Οτι δεχεται η motherboard. Ειναι 3 χρονων και ως τα 266MHz πιανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Το σύστημά σου μια χαρά είναι... :) Μήπως βάζεις-βγάζεις προγράμματα συνέχεια; Παιχνίδια; Κάνε και μια ανασυγκρότηση δίσκων. ;) Αν δεις πως το πρόβλημα συνεχίζει και πέρα από αυτό κάνε ένα format και να είσαι προσεχτικός στο τι θα εγκαθιστάς. Αυτά που θα περάσεις μέσα πρέπει να είναι τα απαραίτητα για να διατηρήσεις το σύστημά σου σε μια αρκετά καλή κατάσταση. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Μηπως φταιει πως ο δισκος μου εχει δυο partitions και σε εκεινο που εχω τα windows υπαρχουν free μονο 6GB; Πως μπορω να ενωσω δυο partitions; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Λογικά μπορείς να ενώσεις 2 partitions με το Partition Magic. Ξέχασες να μας αναφέρεις κάτι πολύ σημαντικό. Έχεις XP ή Me? (εάν έχεις me, πας κατευθείαν για format, και αλλαγή λειτουργικού) Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Κάνε πρώτα αυτά που σου πρότεινε ο Agent M και μετά έλεξε για ιούς.Αντιβιοτικό έχεις (symantec,mcafee... ); @Voldemort: Δεν υπάρχουν στον κόσμο μόνο δύο λειτουργικά συστήματα ... Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=59892 ο δισκος σου ειναι 5400 η 7200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Εχω windows XP Pro, antivirus bitdefender 8 pro plus (οταν ειχα νορτον 2005 η κατασταση ηταν χειροτερη!) και ο δισκος μου ειναι 7200. Αν ενωσω τα partitions θα δω κατι καλυτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Μην κάνεις πειράματα με τα partitions. Πρώτον γιατί δεν είναι πολύ ασφαλές και δεύτερον γιατί διαφορά δεν πρόκειται να δεις. Ο μόνος ασφαλής τρόπος για να μην πέφτουν οι επιδόσεις ενός μηχανήματος με windows, με την πάροδο του χρόνου, είναι να μπαίνουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα προγράμματα. Ειδικά οι συχνές εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις προγραμμάτων είναι καταστροφικές. Επίσης δεν έχει νόημα να αναβαθμίσεις το μηχάνημα, γιατί αν δεν προσέξεις και το καινούργιο που θα πάρεις, πάλι θα σέρνεται. Αυτό που μπορείς να δεις, είναι μήπως τυχόν ο δίσκος δεν είναι σε Ultra DMA Mode (δες ένα σχετικό topic). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Παιδια σωθηκα! Εκανα defragment και το disk defregmenter των windows μου ειπε για δυο files στο directory του msn suite toolbar τα οποια ηταν !16GB! Eκανα unistall το toolbar και τωρα εχω free 28.2GB στο partition των windows και 25.6GB στο αλλο partition. To PC τωρα τρεχει 1000!!!(μαλλον με 999!!!) Ευτυχως δεν εχει αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 16gb τι λες τωρα! μηπως ηταν κανα spyware η trojan και σε κατεβαζε αρχεια απο το internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Ηταν το MSN toolbar suite! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts