Christo_p Δημοσιεύτηκε August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2017 Καλημέρα στο forum.. Έχω rootαρι το s4 μου και σκέφτομαι να του περάσω την συγκεκριμένη rom από εδώ: https://download.lineageos.org/jfltexx.. Είναι η LineageOS 14.1 έκδοση Nougat 7.1.2.. Την έχει δοκιμάσει κανείς, είναι σταθερή και λειτουργική?? Υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε που να είναι δοκιμασμένο? Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Προτιμα remix για μένα https://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/rom-resurrection-remix-v5-8-0-t3507378 Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christo_p Δημ. August 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Είναι καλύτερη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Είναι καλύτερη?? Έχει περισσότερα καλούδια η lineage δηλαδή CM είναι τελείως stock με κάποια mods. Δοκιμάζεις και βλέπεις τι σου κάνει. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ισχύει ότι με την Nougat έχει θέμα η κάμερα του s4? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christo_p Δημ. August 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ισχύει ότι με την Nougat έχει θέμα η κάμερα του s4? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Στο YouTube που έχω δει κάποιες παρουσιάσεις δείχνει να δουλεύει κανονικά.. Ίσως έχει ένα θεματακι με το gps (δεν είμαι σίγουρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts