Jump to content

Google Drive / Photos και ερωτήσεις / προβλήματα!!!


morfikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ το Google Drive & Photos. Μου έχει λύσει τα χέρια αλλά έχω 3 βασικά θέματα:

1) (Google Drive) Δεν αναγνωρίζει τα διπλά αρχεία (πέρα από την περίπτωση που κάνεις drag and drop από τον explorer….με αποτέλεσμα να έχω άπειρα 2πλα αρχεία. Την λύση την βρήκα μέσα από android app (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cgollner.unclouded&hl=en-GB ) αλλά δεν μπορώ να βρω δωρεάν λύση για windows (όσοι θέλουν να δώσουν χρήματα είναι super η εφαρμογή https://www.clonefileschecker.com/ ). Αν έχει κάποιος υπόψιν του κάτι ας πει εδώ ή ας στείλει pm.

2) (Google Drive) Έχω παρατηρήσει το εξής: Η google σου δίνει 15gb δωρεάν….διαπίστωσα σε εμένα και σε φίλους ότι, ότι ανεβάζεις και αποθηκεύεις σου πιάνει διπλό χώρο. Όχι διπλό στο ονομαστικό αλλά στο cloud space. Δηλαδή έχεις ένα αρχείο 100MB …θα σου δείχνει ότι είναι 100MB αλλά αν δεις στον υπολειπόμενο χώρο που έχεις στο drive θα είναι σαν να έχεις αποθηκεύσει αρχεία 200MB. Είναι η ιδέα μου? Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή που κάνει «εσωτερικό mirroring»??? Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.

3) (Google Photos) Αν αλλάξω κινητό ή κάνω format στο υπάρχον ….. και κάνω ξανά σύνδεση με το account μου….με πιο τρόπο ΔΕΝ θα μου σβηστούν οι φωτογραφίες και θα συνεχίσει να κάνει sync όσες τραβήξω από εκεί και πέρα? Το έχω απορία αλλά φοβάμαι τους πειραματισμούς. Αν ξέρει κάποιος τις ρυθμίσεις ή το τι γίνεται ας μου πει παρακαλώ.

 

Ευχαριστώ πολύ!

Edited by morfikos
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...