panos196 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Settings-App settings-Phone/contacts-contacts to display-επέλεξε το show contacts on sim1 ή/και sim2 σε ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 (edited) Χτες παρέλαβα. Ωραίο στο χέρι αν και γλυστράει. Φοβερή ποιότητα για τα λεφτά του. Ξέρει κανείς πως ταξινομούνται οι επαφές πρώτα με το επώνυμο; Sent from my LEX722 using Tapatalk Edited January 6, 2018 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 καποιες επισημανσεις για την εξαιρετικη ελληνικη 20s ως feedback στον CrisBal εκανα ολα τα advanced wipes στο twrp (καθαρη εγκατασταση δηλαδη) κ μετα εβαλα την 20s με custom επιλογες 1) αν τσεκαρω να μου εγκαταστησει τα google appps τοτε αμεσως μετα το πρωτο boot και κατα την διαδικασια της αρχικης ρυθμισης πριν ακομα μπεις στο eui μου βγαζει pop up οτι to gmail,youtube κλπ εχουν σταματησει 2) προσεξα οτι οταν τρεχεις το google play store και ψαχνεις για αναβαθμισεις δεν σου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση ενω οταν ψαξεις μεμονωμενες εφαρμογες πχ gboard σου βγαζει μεσα στο store στην καρτελα του gboard οτι υπαρχει ενημερωση 3)το magisk χωρις να πειραξω τιποτα απο exposed framework η οτιδηποτε αλλο ,αφου το ενημερωσω και ως manager (5.5.3) και το ιδιο το magisk (15.2) ,οταν κανω ελεγχο safetynet Βγαζει ctsProfile: false Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbeat7 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παιδια καλησπερα. Οι θηκες του le pro3 κανουν και για το elite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παιδια καλησπερα. Οι θηκες του le pro3 κανουν και για το elite? Ναι κάνουν Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisXalabris Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 παιδια ισως να ειναι χαζη ερωτηση αλλα πως κοιταω ποια rom εχω 20s η 26s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει ρυθμιση για να φαίνεται με πόση ταχύτητα κατεβάζει? Εννοώ να δείχνει επάνω στη γραμμή ειδοποιήσεων οτι πχ τώρα υπάρχει κινηση 500kbs ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια ισως να ειναι χαζη ερωτηση αλλα πως κοιταω ποια rom εχω 20s η 26s? Ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο-eui version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Έχω 20s εγώ..πολύ μπερδεύτηκα με το ρουτ και την αλλαγή ροκ και το άφησα για την ωρα Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει ρυθμιση για να φαίνεται με πόση ταχύτητα κατεβάζει? Εννοώ να δείχνει επάνω στη γραμμή ειδοποιήσεων οτι πχ τώρα υπάρχει κινηση 500kbs ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο-eui version ρυθμισεις -> προβολη-> εμφανιση ταχυτητας internet αυτα για την ελληνικη 20s Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 ρυθμισεις -> προβολη-> εμφανιση ταχυτητας internet αυτα για την ελληνικη 20s Στην 26s δεν υπάρχει εκει που μου είπες, ευχαριστώ πάντως, αν ξέρει κάποιος άλλος αν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgrns Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Αγαπητοι συμφορουμιτες, επειδη περιμενω το κινητο απο banggood, αν ερθει με τη ρομ του banggood εχει ελληνικά? σοβαρα bug? Το κινητο προοριζεται για τη γυναικα μου και βασικη χρηση facebook καμερα. Εμπειρία απο φλασαρισματα εχω αλλα χρονο να ασχοληθω δεν εχω εκτος αν οντως χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Στην 26s δεν υπάρχει εκει που μου είπες, ευχαριστώ πάντως, αν ξέρει κάποιος άλλος αν υπάρχει Phone manager data plan Settings εκεί μέσα show real Data speed. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Αγαπητοι συμφορουμιτες, επειδη περιμενω το κινητο απο banggood, αν ερθει με τη ρομ του banggood εχει ελληνικά? σοβαρα bug? Το κινητο προοριζεται για τη γυναικα μου και βασικη χρηση facebook καμερα. Εμπειρία απο φλασαρισματα εχω αλλα χρονο να ασχοληθω δεν εχω εκτος αν οντως χρειάζεται. Έχει μισά ελληνικά Αγγλικά αυτά που τους έχω στείλει από το 2015.. Άστο όπως είναι για κάνα μήνα μην χρειαστεί να το στείλεις πίσω για εγγύηση Κλπ και όταν αφού διαβάσεις τι πρέπει να κάνεις περνάς κάποια στιγμή μια άλλη Ρομ. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 CrisBal, έχεις καμιά ένδειξη για το πότε θα βγει η δική σου 26s η να περάσω την 26s από το 4pda;Ειναι με ξεκλείδωτο bootloader και χωρίς περιττές "κινεζιες".. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 υπαρχει καποιος τροπος στην ελληνικη 20s να φαινεται η εταιρεια κινητης πανω στην μπαρα ειδοποιησεων? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 υπαρχει καποιος τροπος στην ελληνικη 20s να φαινεται η εταιρεια κινητης πανω στην μπαρα ειδοποιησεων? με xposed και flat style bar indicators εμφανίζονται Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Phone manager data plan Settings εκεί μέσα show real Data speed. Εκεί που ήταν κρυμμένο που να το βρεί κανείς! Σ ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 CrisBal, έχεις καμιά ένδειξη για το πότε θα βγει η δική σου 26s η να περάσω την 26s από το 4pda;Ειναι με ξεκλείδωτο bootloader και χωρίς περιττές "κινεζιες".. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαλτην αν θες και όταν προλάβω την περνάς dirty.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 με xposed και flat style bar indicators εμφανίζονται ωραιος ,μια χαρα ,χασαμε ομως τελειως το safety net Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 ωραιος ,μια χαρα ,χασαμε ομως τελειως το safety net γιατί ?????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 ωραιος ,μια χαρα ,χασαμε ομως τελειως το safety net Πάντα μετά από Xposed..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Πάντα μετά από Xposed..;) α ναι, σωστά :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ένα ευχαριστώ στον cris για το ευκολότερο ρουτάρισμα κινητού! Για να πάρω backup τη ρομ τι ακριβώς πρέπει να τικάρω; Επίσης, ξέρει κανείς αν ταξινομούνται οι επαφές πρώτα με το επώνυμο; Sent from my LEX722 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ένα ευχαριστώ στον cris για το ευκολότερο ρουτάρισμα κινητού! Για να πάρω backup τη ρομ τι ακριβώς πρέπει να τικάρω; Επίσης, ξέρει κανείς αν ταξινομούνται οι επαφές πρώτα με το επώνυμο; Sent from my LEX722 using Tapatalk Αρχική σελίδα TWRP πατάς backup επιλέγεις όλα 5α κουτάκια που θα δείς κάνεις slide δεξιά περιμένεις να τελειώσει. Συνδέεις το κινητό στο pc τραβάς όλο το φάκελο μέσα στο backup TWRP θα δείς πολλά γράμματα ... και το αποθηκεύεις. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Η υποστήριξη σου ήταν βασικός λόγος που αγόρασα το κινητό! Sent from my LEX722 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts