taliban Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Υπάρχει εφαρμογή και επιλέγεις από εκεί μέσα ποιο προφίλ θες.Σε OP3T έχω ενεργοποιημένο το XANA BATTERY EXTREME και κανένα lag. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 παίζει και με στοκ ρομ στην νουγκατ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) --------- Εγκατάσταση ΑΚΤ profiles ----------- ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ Χρειάζεται δικαιώματα Root. Αν θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και μεγαλύτερη διάρκεια sot εγκαθιστούμε και αυτή την υπέροχη εφαρμογή και επιλέγουμε φυσικά τον SD820 αφού δώσουμε δικαιώματα root. Προτεινόμενα profile fusion balanced & ή το Hawkpepper του balanced και battery xana για μεγάλη διάρκεια. Δουλεύει και με Magisk root Kai SUPERSU https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120764404 εχαριστω Πέρασα το ΖΙΡ Μετά; Που βρίσκουμε το ΑΡΚ? Edited December 24, 2017 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πέρασα το ΖΙΡ Μετά; Που βρίσκουμε το ΑΡΚ? tο μονταρα με το terminal emulator apk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 tο μονταρα με το terminal emulator apk φλασαρουμε το zip μέσα απο twrp και μετά τι κάνουμε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 φλασαρουμε το zip μέσα απο twrp και μετά τι κάνουμε ? terminal emulator apk playstore μετα γραφεις SU & πατας enter μετα ΑΤΚ και πατας εντερ και επιλογη 1 μετα balanced μετα επιλογη 7 και εισαι κομπλε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 terminal emulator apk playstore μετα γραφεις SU & πατας enter μετα ΑΤΚ και πατας εντερ και επιλογη 1 μετα balanced μετα επιλογη 7 και εισαι κομπλε φαντάζομαι ότι αυτή η διαδικασία αφορά τις ρομ που δεν το έχουν ως εφαρμογή ήδη περασμένο ,γιατί του Cris την έχει ήδη , σωστά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 φαντάζομαι ότι αυτή η διαδικασία αφορά τις ρομ που δεν το έχουν ως εφαρμογή ήδη περασμένο ,γιατί του Cris την έχει ήδη , σωστά ? Προφανώς Σωστά Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 terminal emulator apk playstore μετα γραφεις SU & πατας enter μετα ΑΤΚ και πατας εντερ και επιλογη 1 μετα balanced μετα επιλογη 7 και εισαι κομπλε Rooted είσαι με SuperSU ή Magisk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Στις 5 του μήνα έκανα την παραγγελία, στις 7 γραφει shipped, στις 14 The item is on transport to the country of destination. Και έχει μείνει εκει! Καμια αλλη ενημερωση, περιμένω πως κ πως να το πιασω στα χέρια μου αλλα οπως παει θα περασει μήνας. Μπορεί κάποιος να μου πει ποτε να το περιμένω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Rooted είσαι με SuperSU ή Magisk; Magisk Αλλά δουλεύει καλα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Magisk Αλλά δουλεύει καλα Με το Magisk δουλεύουν κανονικά οι εφαρμογές που χρειάζονται unrooted συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Να δώσω τις ευχές και τα χρόνια πολλά στον Χρήστο που μας βοηθάει τόσο με πολύ και ανιδιοτελή εργασία ! Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Με το Magisk δουλεύουν κανονικά οι εφαρμογές που χρειάζονται unrooted συσκευή; Magisk 5.5.0 και Magisk 14.6 όλα κομπλέ με εξελιγμένο Magisk Hide.. Χρόνια τωράοτι σε όλους. Υγεία πάνω απ'όλα.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Magisk 5.5.0 και Magisk 14.6 όλα κομπλέ με εξελιγμένο Magisk Hide.. Χρόνια τωράοτι σε όλους. Υγεία πάνω απ'όλα.. Χρόνια πολλά Χρήστο. Με υγεια Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 δλδ παιδες root κανουμε 1) με SuperSU-v2.82 ή 2) με Magisk-v14.5 να υποθεσω κανουν το ιδιο πραμα με αλλο τροπο? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Magisk 5.5.0 και Magisk 14.6 όλα κομπλέ με εξελιγμένο Magisk Hide.. Χρόνια τωράοτι σε όλους. Υγεία πάνω απ'όλα.. Χρήστο, χρόνια πολλά να χαίρεσαι το όνομά σου και ό,τι επιθυμείς !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasParoutsas Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) [quote=ακυρο Edited December 25, 2017 by KostasParoutsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 σε εμένα πάντως ακόμα με 14.0 magisk είναι , δεν μου βγάζει αναβάθμιση, που βρίσκω το 14.6 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 σε εμένα πάντως ακόμα με 14.0 magisk είναι , δεν μου βγάζει αναβάθμιση, που βρίσκω το 14.6 ? Βάλε manager 5.5.0. και θα σου έρθει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Βάλε manager 5.5.0. και θα σου έρθει. Όλα οκ, thanks ! Ένα άλλο θέμα, πάω να κάνω αντιγραφή το backup από το twrp στο pc με windows 10 και μου βγάζει " ακαθόριστο σφάλμα" τι μπορεί να συμβαίνει ? Φωτο κλπ τα κάνω κανονικά αντιγραφή Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redtfsi Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Επειδή είμαι άσχετος με ρουταρίσματα... έχω παραγγείλει αυτό με τα 6gb ram και 64gb rom (ασημί) παίζει πρόβλημα να του περάσω κάποια από τις rom που έχουν βασιστεί στο 4gb ram μοντέλο ή δεν έχει σημασία? Και κάτι τελευταίο έχει κανείς εδώ αυτό το κινητό (με τα 6gb 64gb ασημί) ή θα είμαι ο μόνος :(? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawasaki123 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Δεν είδα καμιά σημαντική διαφορά.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα και χρόνια πολλά, θα σου ηταν ευκολο να τρεξεις ενα antutu να δουμε τι σκορ θα βγαλει, ετσι για να έχουμε μια ιδεα για το πόσο αργο! Παράθεση Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Επειδή είμαι άσχετος με ρουταρίσματα... έχω παραγγείλει αυτό με τα 6gb ram και 64gb rom (ασημί) παίζει πρόβλημα να του περάσω κάποια από τις rom που έχουν βασιστεί στο 4gb ram μοντέλο ή δεν έχει σημασία? Και κάτι τελευταίο έχει κανείς εδώ αυτό το κινητό (με τα 6gb 64gb ασημί) ή θα είμαι ο μόνος :(?Το έχει ένας και το περιμένω Και εγώ.. Για τον φίλο που έλεγε για την αποστολή..εμένα εχθές έδειξε Ελλάδα από 04 δεκ που ήταν στον δρόμο για Ελλάδα.οπότε έχει μέλλον ακόμη..Χρόνια πολλά ,Καλά Χριστούγεννα με υγεία..ευχαριστούμε πολύ τον Χρήστο.Πολύχρονος Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Πριν από λίγο έβγαλε το magisk 15.0 έκδοση και 5.5.1 manager Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, θα σου ηταν ευκολο να τρεξεις ενα antutu να δουμε τι σκορ θα βγαλει, ετσι για να έχουμε μια ιδεα για το πόσο αργο!Ορίστε.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts