PetAthan Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Cris help που ειναι οι εφαρμογες με το γραναζι; Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανοίγεις διαχειριστή τηλεφώνου.. μετά.. διαχείρηση εξοικονόμησης ενέργειας.. στη συνέχεια.. προστασία εφαρμογών, μετά είναι πολύ απλό.!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Επισης στο 4pda υπάρχει αναφορά για 26s καθαρισμένη από κινεζίες βγάζει 9 ώρες οθόνη με κανονική έως φουλ χρήση...... Βρε λες ???? Χρήστο πως πάμε με την δικιά σας ???? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Τι έγινε παιδιά, δοκίμασε κανένας κάποια από τις rom να μας πει εντυπώσεις;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 απο xda δοκιμασατε καμια ρομ? https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Επισης στο 4pda υπάρχει αναφορά για 26s καθαρισμένη από κινεζίες βγάζει 9 ώρες οθόνη με κανονική έως φουλ χρήση...... Βρε λες ???? Χρήστο πως πάμε με την δικιά σας ???? 9 ώρες;;;;; Με κανονική έως φουλ χρήση;(!!!) Λινκ; Με τη ρομ εδω είμαστε στις 5.5-6 ώρες Edited December 10, 2017 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 9 ώρες;;;;; Με κανονική έως φουλ χρήση;(!!!) Λινκ; Με τη ρομ εδω είμαστε στις 5.5-6 ώρες https://cloud.mail.ru/public/4CSm/Z9dNGSpbL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 9 ώρες;;;;; Με κανονική έως φουλ χρήση;(!!!) Λινκ; Με τη ρομ εδω είμαστε στις 5.5-6 ώρες https://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=876414&view=findpost&p=67954400 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 και άλλη ρομ https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/aicp-12-1-lex722-t3717457 αυτή φαίνεται πολύ ΄΄μελετημένη΄΄ :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 και άλλη ρομ https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/aicp-12-1-lex722-t3717457 αυτή φαίνεται πολύ ΄΄μελετημένη΄΄ :) ΠAIZEI και OTA? ψηνομαι τα καλα νεα ειναι πως το αργαλειο μας θα μεινει καιρο στη μοδα... και ας κλεισει η LeEco Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 ΠAIZEI και OTA? ψηνομαι τα καλα νεα ειναι πως το αργαλειο μας θα μεινει καιρο στη μοδα... και ας κλεισει η LeEco ετσι αναφέρει στο τέλος, άντε για ρίξτε κανά φλασάρισμα εσείς που είναι δικό σας το τηλ :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 ετσι αναφέρει στο τέλος, άντε για ρίξτε κανά φλασάρισμα εσείς που είναι δικό σας το τηλ :) κοιμιζω τα μικρα ταλιμπανακια και μετα τις 12.00 με τα φαντασματα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Εκτίναξη της τιμής τους εδώ και 12 ώρες.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Εκτίναξη της τιμής τους εδώ και 12 ώρες.... Έχει το dealsextreme το 720 6/64 με 163€ αλλά χωρίς αποφυγή τελωνείου :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Έχει το dealsextreme το 720 6/64 με 163€ αλλά χωρίς αποφυγή τελωνείου :cry: Το έχω δει Παίζει τελωνείο 100% Ίσως και κανα 80€........ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) και άλλη ρομ https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/aicp-12-1-lex722-t3717457 αυτή φαίνεται πολύ ΄΄μελετημένη΄΄ :) THN EBALA...... STOCK ANDROID EXPERIENCE..... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑς ΠΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΛΗΣΕΙς ΚΟΚ... Η ΑΝΟΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΕΧΕΙ μικρη ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ ΡΟΜ 1.5 ΓΙΓΑ απο τα 6 της συσκευης,,,,,,,,λατρεια.... περασα και ροοτ... Οpen GAAPS ARM64 7.1 .... ψαχνω ΟΤΑ... κατεναζω τις πρωτες 150 εφαρμογες μου...! Αν η ΡΟΜ αποδειχθει τοσο καλη οσο του Cris, το εργαλειο θα ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ... ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΡΡ ΓΙΑ ΤΟ IR BLASTER CRIS ANY HELP? Edited December 10, 2017 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 THN EBALA...... STOCK ANDROID EXPERIENCE..... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑς ΠΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΛΗΣΕΙς ΚΟΚ... Η ΑΝΟΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΕΧΕΙ μικρη ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ ΡΟΜ 1.5 ΓΙΓΑ απο τα 6 της συσκευης,,,,,,,,λατρεια.... περασα και ροοτ... Οpen GAAPS ARM64 7.1 .... ψαχνω ΟΤΑ... κατεναζω τις πρωτες 150 εφαρμογες μου...! εχει και Ελληνικά στις γλώσσες ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 εχει και Ελληνικά στις γλώσσες ? KAI SOYACHILI IR BLASTER ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 KAI SOYACHILI IR BLASTER ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ...Αν βάλεις εφαρμογή από το playstore η αν κάνεις restore την εφαρμογή της leeco από titanium backup, δεν δουλεύει; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Αν βάλεις εφαρμογή από το playstore η αν κάνεις restore την εφαρμογή της leeco από titanium backup, δεν δουλεύει; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι signed η εφαρμογή και θα έχει κρασάρισματα λένε όσοι το εβαλαν ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν βάλεις εφαρμογή από το playstore η αν κάνεις restore την εφαρμογή της leeco από titanium backup, δεν δουλεύει; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουψ λάθος Υπάρχει η εφαρμογή κανονικά Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δεν είναι signed η εφαρμογή και θα έχει κρασάρισματα λένε όσοι το εβαλαν ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ουψ λάθος Υπάρχει η εφαρμογή κανονικάΔηλαδή; δουλεύει τελικά;; Πως την βλέπεις την Rom για όσο την έχεις;; μπαταρία;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δηλαδή; δουλεύει τελικά;; Πως την βλέπεις την Rom για όσο την έχεις;; μπαταρία;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα σας πω το βράδυ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μια ερώτηση παίδες, ειχα κανει την παραγγελία απο bangood το προηγούμενο Σάββατο,εχει δλδ κάμποσες μερες.Απ τις 7 του μηνα μου γράφει the item is pre-advised. Τι γίνεται? Που βρίσκεται? Θα παραλάβω αυτή τη βδομάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μια ερώτηση παίδες, ειχα κανει την παραγγελία απο bangood το προηγούμενο Σάββατο,εχει δλδ κάμποσες μερες.Απ τις 7 του μηνα μου γράφει the item is pre-advised. Τι γίνεται? Που βρίσκεται? Θα παραλάβω αυτή τη βδομάδα? σε 15-20 μερες Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 σε 15-20 μερες Ψεματα λεςςςςςςς χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ψεματα λεςςςςςςς χαχαχα Σε άνθρωπο με 150/ παραγγελίες απέξω.... Να σεβεσαι Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts