Sofianna Δημ. August 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Όχι , χειρότερο από σ6 και σ5 Εντάξει αυτό δεν με πολυνοιάζει με την έννοια ότι δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου το S5 ή S6, άρα δεν έχω συνηθίσει στον ήχο τους. Αν είναι καλύτερο από το S2 plus θα είμαι σχετικά ευχαριστημένη. Στη χειρότερη, αν δεν με καλύπτει καθόλου θα πάρω bluetooth ηχειάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Ακούς μουσική από το ηχείο του κινητού; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Ακούς μουσική από το ηχείο του κινητού; Sent from my iPhone using Tapatalk Συνήθως ακούω μέσω ακουστικών. Ή καλύτερα, όλη μέρα ακούω μεσω ακουστικών. Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να το βάλω και μέσω ηχείου να ακούσω ένα δύο τραγουδάκια, με παρέα ή μόνη μου. Ασχολούμαι γενικά με τη μουσική, έχω μεγάλη λατρεία και καταλαβαίνω τις μικροδιαφορές στον ήχο. Όμως έχω αποφασίσει για το S7 και δεν θέλω κάτι τέτοιο, ειδικά από τη στιγμή που ακούω κυρίως μέσω ακουστικών, να μου αλλάξει γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Εσύ θέλεις το HTC 10, απλά δε το ξέρεις:lol: Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 (edited) Εσύ θέλεις το HTC 10, απλά δε το ξέρεις:lol: Όσον αφορά το ηχείο και γενικά την ποιότητα του ήχου πράγματι :-P . Αλλά... δεν ξέρω... από συγκριτικά κάμερας που έχω δει μου αρέσει αυτή η υπερβολική επεξεργασία που κάνει το S7 (τις περισσότερες φορές), ακόμη μου αρέσει και το Touchwiz (ναι είμαι από αυτούς :-P ) και το βασικότερο είναι αδιάβροχο! Προσφέρει μια σιγουριά, δεν μπορείς να το αρνηθείς! Edited August 14, 2017 by Sofianna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Ότι και να πάρεις θα το ευχαριστηθείς. Τα τηλέφωνα είναι άριστα και τα δύο. Απλά τόνισες την αντοχή στο χρόνο και τη ποιότητα ήχου, όπου το 10 υπερέχει ξεκάθαρα. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Ότι και να πάρεις θα το ευχαριστηθείς. Τα τηλέφωνα είναι άριστα και τα δύο. Απλά τόνισες την αντοχή στο χρόνο και τη ποιότητα ήχου, όπου το 10 υπερέχει ξεκάθαρα. Μακάρι να μην το μετανιώσω, όποιο κι αν πάρω! Πού ξέρεις, όταν τα δω από κοντά σε κατάστημα μπορεί να αλλάξω γνώμη! Τώρα είμαι επαρχία και δεν μπορώ δυστυχώς... Σ'ευχαριστώ πολύ για την γνώμη! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Και στην κάμερα στέκεται επάξια απέναντι στο σ7. Και μπαταρία με βγάζει 5 ώρες. Όταν γυρίσω θα ανεβάσω φωτός από διακοπές με πίσσα σκοτάδι να δεις ότι τα πάει πάρα πολύ καλά , βασικά και εγώ μην νομίζεις, πίστευα ότι μετά το σ7 το χάος στις βραδυνές αλλά διαψευστηκα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) Δηλαδη απ'οτι καταλαβα ψαχνεις ενα κινητο που να εχει τελεια καμερα να βγαζει τελειο ηχο να εχει απιστευτη μπαταρια να μην εχει lag...να πηγαινει σφαιρα δηλαδη να ειναι αδιαβροχο ...νταξει ολοι μας λιγο πολυ τετοιο κινητο ψαχνουμε :D Edited August 16, 2017 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Και στην κάμερα στέκεται επάξια απέναντι στο σ7. Και μπαταρία με βγάζει 5 ώρες. Όταν γυρίσω θα ανεβάσω φωτός από διακοπές με πίσσα σκοτάδι να δεις ότι τα πάει πάρα πολύ καλά , βασικά και εγώ μην νομίζεις, πίστευα ότι μετά το σ7 το χάος στις βραδυνές αλλά διαψευστηκα Αα τέλεια ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδη απ'οτι καταλαβα ψαχνεις ενα κινητο που να εχει τελεια καμερα να βγαζει τελειο ηχο να εχει απιστευτη μπαταρια να μην εχει lag...να πηγαινει σφαιρα δηλαδη να ειναι αδιαβροχο ...νταξει ολοι μας λιγο πολυ τετοιο κινητο ψαχνουμε :D Χαχαχα ναι ρε παιδί μου, είναι που δεν έχω υψηλές απαιτήσεις... Αλλά μην ξεχνάς ότι εγώ είμαι από αυτούς που δεν θέλουν τεράστια οθόνη. Tablet έχω, δεν χρειάζομαι άλλο! Άρα αυτός είναι ένας περιορισμός ας πούμε. Και πάλι καλά γιατί μετά θα έμπαιναν ένα σωρό συσκευές ακόμη στο παιχνίδι. Πάντως ναι, έψαχνα κάποιο που σαν συνολική εμπειρία να είναι εξαιρετικό, δηλαδή να είναι σε όλα του παααρα πολύ καλό έστω κι αν δεν είναι το καλύτερο σε όλα. Κάπου πάντα θα χάνεις. Γι' αυτό και πρότεινα αυτά που θεωρούνται από τα καλύτερα για να πάρω γνώμες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts