ταξιδιωτης22 Δημοσιεύτηκε August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2014 έχει 5 ιντσών FWVGA (854 x 480 pixels) IPS οθόνη, 1.3 GHz quad-core CPU, 8MP εξωτερική κάμερα και 1MP μπροστινή, 21Mbps HSPA+, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Οι διαστάσεις του LG L Bello είναι 138.2x 70.6x 10.7mm και έχει 2,540mAh μπαταρία. Θα διατίθεται σε μαύρο, λευκό και χρυσό χρώμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 λιγο ''φτωχή'' ανάλυση για τέτοια διάσταση οθόνης. το design του πάντως πολύ ωραίο, όπως μας έχει συνηθίσει η LG στα τελευταία της μοντέλα http://www.gsmarena.com/lg_l_bello-pictures-6593.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εμπρός λοιπόν, ας βγούνε μερικοί να πούνε για την φανταστική αυτονομία που θα έχει..... Άσχετα αν η οθόνη του θα πιξελιαζει σαν 8bit παιχνίδι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εμπρός λοιπόν, ας βγούνε μερικοί να πούνε για την φανταστική αυτονομία που θα έχει..... Άσχετα αν η οθόνη του θα πιξελιαζει σαν 8bit παιχνίδι.... Δεν νομιζω να ειναι τοσο χαλια τα πραγματα οσο λες αν εχουν δωσει λιγο βαση στο UI και στο DPI. Γιατι εγω σε 22αρα με 1680x1050 που εχω τωρα μπροστα μου τι θα επρεπε να βλεπω, minecraft; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Την 22αρα την κοιτάς από το μισό μέτρο, όχι από τα 15cm Τα ppi είναι κάτω από 200,τραγικό για Android του 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) Αντί να πηγαίνει μπροστά η LG αυτή πάει πίσω το συγκεκριμένο με την εμφάνιση του και για τα σημερινά δεδομένα θα πρεπε να ναι τουλάχιστον με hd οθόνη 4 πύρινο στα 2ghz η 6 πύρινο στα 1.3ghz για οικονομία μπαταριας με 2gb ram και 32άρα rom στα 150 ευρώ πάει και βγάζει τόσο όμορφα κινητά με ωραία ονόματα κ specs γ τα μπάζα Edited August 23, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElliEl Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Αναμεσα στο LG L bello και στο LG L90 ποιο είναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisemm Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 το αγορασε κανενας να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το αγόρασα εγω για τον πατέρα μου από το σκρουτζ με 120 ευρώ .. Για την τιμή του είναι σούπερ αν εξαιρέσεις την ανάλυση της οθόνης που είναι χαλί μαύρο... Πάει σφαίρα,σχεδόν 20000 σκορ στο untutu με απενεργοποιημενη την σαβούρα της Google, από κάμερα είναι μια χαρα (κάτοχος G2 σας το λέει αυτό) σε σχέση με το l9 ii που ειχα πολύ καλυτερη, και φυσικα πανέμορφο.. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 το πηρα και γω το κινητακι, τιμιο για τα λεφτα του, ωραιο στο πιασιμο ,πολλοι το μπερδεψαν με το G3 . :p απλα παρατηρησα οτι αργει να φορτισει... δηλαδη παιρνει 25% μπαταρια ανα μια ωρα περιπου, ξερει κανεις γιατι? εχω τον 850mah φορτιστη του και παρολλο που δοκιμασα και 1.5a δεν αλλαξε κατι, αργει το ιδιο. :confused: επισης ξερει κανεις πως να το rootaro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Φιλος ενδιαφερεται να το παρει ειναι και αναμεσα στο LG L Fino με κατι λιγα παραπανω 50 ευρω περιπου ποιο ειναι πιο καλο και γιατι ; Ασχετος το μεγευθος της οθονης. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Φιλος ενδιαφερεται να το παρει ειναι και αναμεσα στο LG L Fino με κατι λιγα παραπανω 50 ευρω περιπου ποιο ειναι πιο καλο και γιατι ; Ασχετος το μεγευθος της οθονης. Το Bello έχει μισή ιντσα παραπάνω, πιο καλή μπροστινή κάμερα, περίπου 600mah μπαταρία παραπάνω και τα εικονίδια στο fino φαίνονται χάλια όπως το είδα από κοντά. Άρα το Bello με μόνο 20 παραπάνω στο σκρουτζ αξίζει. !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) βρε παιδιά από οθόνη τι λέει (χρώματα , φωτεινότητα , κ.ά) , ενδιαφέρομαι για αγορά.Εχω δει όλα τα αλλά lg fino , lg spirit περίπου σε αυτή την τιμή εκτός το bello δεν υπάρχει σε live. τα χρώματα του είναι χειρότερα από lg g2 mini? Edited May 7, 2015 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 κάποια απάντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ILKaps Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Εγω που εχω το L Bello μια χαρά μου φαίνεται. Η φωτεινότητα είναι πολυ οκ, η ανάλυση οχι ο, τι καλύτερο αλλά δεν σε ενοχλεί ιδιαίτερα. Τo μόνο πρόβλημα που έχει είναι ένα μικρό σκάλωμα κάθε φορά που μπαίνεις στις ρυθμίσεις του wi-fi. Το L Fino παρόλο που έχει κ αυτό σχετικά φτωχή ανάλυση σε σύγκριση με το Bello η οθόνη του μοιάζει πολύ καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black17w Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Εγώ το έχω εδώ κ 2 μήνες το κινητάκι κ είναι πραγματικά τίμιο.Τοα γόρασα 120€ απο σκρουτζομαγαζα κ για τα λεφτά του μια χαρά είναι.Γρήγορο αρκετά με μέτρια οθόνη που δεν σε ενοχλεί.Πιστεύω ότι είναι value for money.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 απορώ πως μια τόσο τίμια συσκευή δεν είχε απήχηση εδώ . εγώ το πείρα 140 ευρώ και είχε και την θήκη της LG δώρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Γνωστός μου πήρε αυτή τη συσκευή και είναι πολύ ευχαριστημένος και το είδα κι εγώ είναι πολύ γρήγορο στο σερφάρισμα, δεν κολλάει, μεγάλη αυτονομία και πολύ καλές φωτογραφίες. Όπως μου είπε όταν το αγόρασε πριν λίγες μέρες έκανε ενημέρωση το λογισμικό της Lg και φυσικά του ζήτησε να αποδεχτεί κάποιους όρους. Όμως εκεί που δίστασε στη συμφωνία γράφει κάτι για καταγραφή προσωπικών πληροφοριών. Τι ακριβώς εννοεί;Επίσης λέει πως αν ο χρήστης αποδειχτεί πως είναι κάτω των 13 χρονών η Lg αμέσως θα διαγράψει από το αρχείο της τις καταγραφές. Δεν είναι περίεργα αυτά; Έχει τύχει να το διαβάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 πήρε μήπως το lolipop η συσκευή ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskar26 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Χερεται...Ψαχνω τζαμακι αφης αλλα βλεπω για το συγκεκριμενο μοντελο οτι υπαρχουν 2.Οι διαφορα τους ειναι οτι στο ενα πανω αριστερα εχει το logo digital tv.Παιζει καποιο ρολο στην συμβατοτητα? http://www.247home.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=9577&virtuemart_category_id=312&Itemid=474 http://www.ebw.gr/el/Product/1487788/Touch-Screen-LG-D331-L-Bello-Gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armi213 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 αδερφια μήπως κάποιος ξερει ενα link να κατεβάσω την στοκ ρομ ? για το LG Bello x150. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 https://www.google.gr/search?q=lg+stock+rom+download&oq=lg+stock+rom&aqs=chrome.2.69i57j0l5.9245j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Σταμάτησε να βλέπει τη sim. Βάζω άλλη sim σ' αυτό κανένα πρόβλημα. Βάζω τη sim σε άλλη συσκευή κανένα πρόβλημα. Επανεκκίνηση με τη δική του sim τίποτα. Επαναφορά τίποτα. Καθάρισμα sim, τίποτα. Χαρτάκι στη sim για να πατήσει καλύτερα, τίποτα. Δεν θέλει, δεν θέλει… Απηύδησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts