alkis_7 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 απορω πως επιζησαμε απο καποια απο τα τοτε παιχνιδια μας στις γειτονιες,τοτε ομως,πραγματικα παιζαμε,τωρα τα παιδια ειναι σαν αποβλακωμενα. :lol::lol::lol: Πες το ψέμματα. Ειδικά όταν άρχιζε να ανοίγει ο καιρός ήταν η καλύτερή μας. Το τι βρίσιμο τρώγαμε από τις <<θεοσεβούμενες>> γιαγιάδες δε λέγεται :p Αν και είμαι ίσως στη τελευταία γενιά που πρόλαβε αυτά τα παιχνίδια στους δρόμους (γεννημένος εν έτη 1995). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Χαιρετω σας...τι να προτοθυμηθει κανεις...ειδικα εγω που ειμαι και παλιοσειρα...:lol:παντως προσφατα και ειδικα οταν πιανει καλοκαιρακι και επιθυμω παγωτακι και δεν βρισκω ποιοτητα πια μου ρχετε στο μυαλο εκεινος ο "παιδικος" μου παγωτατζης στο 1ο Δημοτικο Υμμητου που ημουν τοτε με το αυτοσχεδιο τρικυκλο και την παγωνιερα με το σπιτικο παγωτακι μεσα...μια δραχμουλα το χωνακι βανιλια και με τ αλλο χωνακι με τη μυτη του ανοιγε τρυπιτσα στη μπαλα και εχυνε σιροπι βυσσινο κι αυτο σπιτικο...πιο νοστιμο παγωτο δεν ειχα γευτει...ισως πες η παιδικη αφελεια ισως η αναμνηση ..? μα ετσι ηταν...(φιλε ταξιδιωτη νασαι γερος να θυμασαι τη μανουλα σου...) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Θα διαχωρίσω τα παιδικά με τα εφηβικά χρόνια.Τα πρώτα 10-15 μόνο θετικά έχω να θυμάμαι.Ατελείωτο παιχνίδι στην γειτονιά,ερωτικα σκιρτήματα σε αξέχαστα παιδικά πάρτυ,όμορφες φιλίες,ταξίδια γενικά όμορφη εποχή .Απο τα 16 έως 20 ας το αφήσω καλύτερα :p Edited February 26, 2015 by kirdou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 φιλε biko σε ευχαριστω,την θυμαμαι καθε μου στιγμη,μεγαλη μορφη η μανα μου και μεσα σε ολα,αλλα δυστυχως..... παντως αναπολω τα παλια χρονια,χωρις φοβιες,χωρις προβληματα...πω,πω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts