Jump to content

Τα παιδικά κι εφηβικά μας χρόνια. Τι θυμάστε.

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απορω πως επιζησαμε απο καποια απο τα τοτε παιχνιδια μας στις γειτονιες,τοτε ομως,πραγματικα παιζαμε,τωρα τα παιδια ειναι σαν αποβλακωμενα.

:lol::lol::lol:

Πες το ψέμματα. Ειδικά όταν άρχιζε να ανοίγει ο καιρός ήταν η καλύτερή μας. Το τι βρίσιμο τρώγαμε από τις <<θεοσεβούμενες>> γιαγιάδες δε λέγεται :p

Αν και είμαι ίσως στη τελευταία γενιά που πρόλαβε αυτά τα παιχνίδια στους δρόμους (γεννημένος εν έτη 1995).

Χαιρετω σας...τι να προτοθυμηθει κανεις...ειδικα εγω που ειμαι και παλιοσειρα...:lol:παντως προσφατα και ειδικα οταν πιανει καλοκαιρακι και επιθυμω παγωτακι και δεν βρισκω ποιοτητα πια μου ρχετε στο μυαλο εκεινος ο "παιδικος" μου παγωτατζης στο 1ο Δημοτικο Υμμητου που ημουν τοτε με το αυτοσχεδιο τρικυκλο και την παγωνιερα με το σπιτικο παγωτακι μεσα...μια δραχμουλα το χωνακι βανιλια και με τ αλλο χωνακι με τη μυτη του ανοιγε τρυπιτσα στη μπαλα και εχυνε σιροπι βυσσινο κι αυτο σπιτικο...πιο νοστιμο παγωτο δεν ειχα γευτει...ισως πες η παιδικη αφελεια ισως η αναμνηση ..? μα ετσι ηταν...(φιλε ταξιδιωτη νασαι γερος να θυμασαι τη μανουλα σου...)
Jason the Greek

Θα διαχωρίσω τα παιδικά με τα εφηβικά χρόνια.Τα πρώτα 10-15 μόνο θετικά έχω να θυμάμαι.Ατελείωτο παιχνίδι στην γειτονιά,ερωτικα σκιρτήματα σε αξέχαστα παιδικά πάρτυ,όμορφες φιλίες,ταξίδια γενικά όμορφη εποχή .Απο τα 16 έως 20 ας το αφήσω καλύτερα :p Edited by kirdou

φιλε biko σε ευχαριστω,την θυμαμαι καθε μου στιγμη,μεγαλη μορφη η μανα μου και μεσα σε ολα,αλλα δυστυχως.....

παντως αναπολω τα παλια χρονια,χωρις φοβιες,χωρις προβληματα...πω,πω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.