pantelis1971 Δημοσιεύτηκε July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2017 Καλησπέρα Έχω παρατηρήσει τους τελευταίους μήνες πως σε κάθε έκδοση λογαριασμού της Νόβα μετακινούν και την ημερομηνία λήξης πληρωμής κατά μία μέρα, κάθε φορά. Το εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Το θεωρώ προσωπικά μεγάλη κοροϊδία, όλοι έχουν σταθερή ημερομηνία και δεν βλέπω πως αλλιώς θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω. Στον χρόνο δηλαδή τους βγαίνει η μάλλον βγαίνει σε εμένα να πληρώσω έναν επιπλέων λογαριασμό.. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλησπέρα pantelis1971, Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου σε ένα προσωπικό μήνυμα ώστε να το ελέγξουμε και να σε ενημερώσουμε; Κώστας, Nova Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Δεν νομίζω να είναι κατι που συμβαίνει μόνο στον δικό μου λογαριασμό. Σίγουρα θα συμβαίνει σε όλους. Απλά θα ήθελα να μάθω ποια είναι η θέση της Νόβα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Για μπορέσουμε να ελέγξουμε το ζήτημα και να βοηθήσουμε θα χρειαστεί να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου σε ένα προσωπικό μήνυμα. Κώστας, Nova Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts