spok Δημοσιεύτηκε April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2005 καλημερα και καλο μηνα σε ολους!Ανοιγω το συγκεκριμενο θεμα γιατι στο forum εχουμε ασχοληθει ιδιαιτερα με antivirus,firewall,antispyware,κλπ, αλλα ελαχιστα αν δεν κανω λαθος με ολοληρωμενες σουιτες ασφαλειας, προιοντα τα οποια τελευταια ολο και περισσοτερες εταιρειες λανσαρουν στην αγορα.Ξεκιναω λοιπον να γραψω συνοπτικα 2-3 πραγματακια για καποια απο αυτα που δοκιμασα,μιας και οπως φαινεται το μελλον της ασφαλειας στα pc παει προς τα ολοκληρωμενα πακετα. zonealarm security suite 5,5:Αρκετα καλο και παραμετροποιησιμο firewall,δεν υποστηριζει συμπιεση δεδομενων στις σελιδες,μαλλον μετριο antivirus,ελαφρυ,το spam filter του δεν λειτουργει για Ελλαδα... Mcaffe internet security 2005:μαλλον καλο antivirus,σχετικα βαρυ,αρκετα μετριο και οχι ιδιαιτερα παραμετροποιησιμο firewall,δεν υποστηριζει συμπιεση δεδομενων στις σελιδες,αρκετα καλο spam filter,δεν υποστηριζει mail acounts με ssl κρυπτογραφηση π.χ. Gmail,μαλλον το καλυτερο απο οσα δοκιμασα.. Panta platinum internet security:Πολυ καλο antivirus,μαλλον μετριο firewall,το spam filter δεν καταλαβα με ποια λογικη δουλευει,θεοβαρο...,ελαχιστα παραμετροποιησιμο... pc-cillin internet security:Δεν δουλεψε καλα στο pc μου,νομιζω καθολου καλο firewall,ελαχιστα παραμετροποιησιμο,μου φανηκε καπως "προχειρο"... Αυτα τα ολιγα απο μενα,ελπιζω να βοηθησα καπως στο θεμα των ολοκληρωμενων πακετων ασφαλειας που σιγουρα απευθυνονται σε μια μεγαλη μεριδα των μεσων χρηστων του internet,αν και πιστευω οτι ακομα δεν υπαρχει ενα πληρως αποδοτικο και ασφαλες προιον.Νομιζω παρακατω μπορουμε να συζητησουμε πιο αναλυτικα τα υπερ και τα κατα τους ωστε να εχουμε μια σαφη εικονα του τι προσφερει το καθενα και αν αξιζει τελικα η αγορα του... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Προσωπικά χρησιμοποιώ το Norton Internet Sequrity 2005 . Η προσωπική μου εμπειρία στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι το Antivirus είναι μέτριο , το Auto Protect δεν ανταποκρίνεται "πάντα" σε real time και αργεί λίγο. Όσο αφορά το Firewall έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος και γρήγορο και εύχρηστο και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα . " Το pcaki που ειναι Pentium 4 στα 2.4 με 768 DDR Ram" Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 to kalutero pisteuo einai to norton 2005 kai zone alarm gia firewall. paidia korifi Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Εγω δεν εχω τετια προγραματα γιατι το μονο που καταφερνουν να κανουν ειναι να καθιστερουν το μηχανιμα. Απλα εχω ενα ntivirous και ενα για Spy και ειμαι ενταξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Aν και δεν προτεινω την χρηση τεοιας σουιτας αλλα ξεχωριστα την καλυτερη εφαρμογη για καθε ειδος ασφαλειας επειδη τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα το καλυτερο που χρησιμοποιησα (λιγακι βαρυ για παλια συστηματα) ηταν το Norton Internet Security και το Kaspersky Security Suite!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts