Jump to content

Τελικά πότε θα βγει, επιτέλους, το Galaxy Note 8;


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Σπάνια οι φήμες για μια τόσο σημαντική κυκλοφορία, όπως αυτή του Galaxy Note 8, είναι τόσο αντικρουόμενες μεταξύ τους, μόλις 1,5-2 μήνες πριν την έλευσή της.

 

Μέχρι στιγμής έχουν "διερρεύσει" τρία διαφορετικά ενδεχομένα για την επίσημη παρουσίαση του νέου business phone της Samsung. Τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου και τέλη Σεπτεμβρίου. Η τελευταία φήμη είναι και η πλέον αξιόπιστη, καθώς προέρχεται από τον γνωστό Evan Blass ή @evleaks. Ωστόσο, ένα λανσάρισμα στα τέλη Αυγούστου θα συνέπιπτε με την IFA 2017 του Βερολίνου, στην οποία η Samsung πάντα έχει ισχυρή παρουσία και όπου έχει παρουσιάσει άλλα Note μοντέλα στο παρελθόν.

 

Τελικά, όμως, τι ισχύει; Και γιατί τόσες διαφορετικές πιθανότητες; Οι λόγοι είναι αρκετοί: Πρώτον, ακόμη δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς το νέο iPhone. Το οποίο σημαίνει πως και η Samsung αναμένει την κίνηση της Apple για να αποφασίσει το πότε θα μας παρουσιάσει το Note 8. Οι κοντινές ημερομηνίες αποκλείονται οπότε, είτε θα θελήσει να κερδίσει χρόνο και να βρεθεί "μόνη της στην αγορά", έστω για λίγες εβδομάδες, είτε θα το παρουσιάσει αργότερα από την Apple, ώστε να έχει "καθίσει η σκόνη" του iPhone και να δημιουργηθεί νέο buzz για το Note 8.

 

Δεύτερον, η ίδια η IFA. Η Samsung δοκίμασε φέτος με επιτυχία τη μέθοδο παρουσίασης ναυαρχίδας εκτός του MWC 2017 με το Galaxy S8 να εμφανίζεται σε events στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, στα τέλη Μαρτίου. Το buzz που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλο και η συσκευή ήταν "talk of the town" για πολλές εβδομάδες, αφού διανύαμε μια σχετικά "νεκρή" περίοδο από πλευράς λανσαρίσματος premium κινητών. Δεν είναι τόσο απλό να παρθεί μια τέτοια απόφαση, αλλά είναι πιθανόν η Samsung να θελήσει να λανσάρει το Note 8 εκτός της IFA, οπότε παμε για τέλη Σεπτέμβρη, όπως είπε ο @evleaks. Με τον τρόπο αυτό θα έχει το δικό της event, μακριά (χρονικά) από των υπόλοιπων κατασκευαστών, χωρίς να "μοιραστεί" τη δημοσιότητα με κανέναν.

 

Τρίτον, η ετοιμότητα της συσκευής, της παραγωγικής γραμμής αλλά και των καναλιών διανομής. Κυρίως το πρώτο, καθώς η Samsung μάλλον δε θέλει να "βιάσει" μια κυκλοφορία, ποτέ ξανά, πόσο μάλλον την κυκλοφορία του Note 8, μετά το περυσινό φιάσκο του Note 7.

 

Τηρούμε στάση αναμονής και θα σας ενημερώνουμε σχετικά μέχρι να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία παρουσίασης του Galaxy Note 8.

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Παλι ετοιμαζονται να κανουν την πατατα στην Samsung εν οψει Iphone 8:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Link to comment
Share on other sites

Παλι ετοιμαζονται να κανουν την πατατα στην Samsung εν οψει Iphone 8:p

 

Η μόνη λογική φαίνεται να είναι η Nokia τελικά, που το παίζει safe. Περιμένει όλους τους άλλους (κυριολεκτικά) και στο τέλος βγάζει το δικό της.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...