aijivl Δημοσιεύτηκε March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2005 Καλησπέρα σας Διαθέτω δύο υπολογιστές στο σπίτι και θέλω να διαμοιράσω internet αλλα και άλλα αρχεία. Εχω ISDN στα 64κ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν μια dsl και έναν router αλλα όλα αυτα κόστιζαν για ένα 3μηνο στα 256κ γύρω στα 330 Ε... Τελικά αγόρασα ένα crossover καλώδιο να κάνω την δουλειά μου αλλά η περιπέτεια μου έχει και συνέχεια... Ο ένας υπολογιστής έχει Windows 2000 pro και Win98 και ο άλλος Windows XP Pro.. Ξεκίνησα τον οδηγό με τα xp και μου έγραψε μια δισκέτα η οποία όμως δεν δούλευει στο πρώτο λόγω των Windows 2000. Σκέφτηκα να κάνω σερβερ με τα 98 αλλά θυμήθηκα οτι δεν τρέχουν καμιά εφαρμογη των 2000 και στην ουσία θα ήταν άχρηστο.. το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω το server. Ούτε να στείλω αρχέιο ούτε τίποτα... η δισκέτα που μου γράφουν τα xp δεν τρέχει στα 2000 αλλα σε ΟΛΑ τα αλλα windows....!!! :w00t: :w00t: Υπάρχει άλλος τρόπος να συνδέσω τα pc? Iσως κανα program που να το φορτώνεις και στα 2 και να κάνει τα δουλεια? εχω ήδη απενεργοποιήσει όλα τα virus scan και το τείχος προστασίας των xp σε όλες του τις εφαρμογές..... Ευχαριστώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 ego leo na baleis ta xp gia server. loipon akoy prota gia to lan kai meta gia to internet. sta xp pigene theseis diktiou kai dexi stin karta diktiou. meta pata idiotites sta tcp/ip kai bale na min einai aytomates oi rithmiseis.bale ip adress 192.168.0.1 , maska ypodiktiou 255.255.255.0 .apo ta xp ok. sta win 2000 pigene ston ypologisti mou kai meta sto diktio meso til. pata dexi sti sindesi tis kartas diktiou kai meta pata tcp/ip idiotites. bale ip adress 192.168.0.2, maska ypodiktiou 255.255.255.0 , proepilegmeni pili 192.168.0.1 kai dns 192.168.0.1. sta 98 den to xero. meta bazeis to modem sta win xp kai afoy ftiaxeis mia sindesi patas dexi epano tis kai pas gia proxorimenous. ystera kaneis tin sindesi koinoxristi Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 tora gia koini xrisi p.x tou diskou pas epano tou patas dexi kai meta koini xrisi kai asfaleia. ayto einai sta xp kai sta 2000 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts