Jump to content

Σύνδεση internet

AkisAgelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia xero oti einai ligo mala..ia auto pou tha pou alla please prepei na bro opsdipote mia sindesi gia mikro xroniko diastima na anabathmiso kati programmata giati exo problima me to pc.brika mia alla eina me astiki xreosi kai den me simferei iparxei tipote gia apli sindesi milao pstn.euxaristo poli
Akis....

γιατι δεν παιρνεις μια netcarta να κανεις την δουλεια σου;;;
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Η φτηνότερη επιλογή είναι να πάρεις το computeractive με 2 ευρώ που δίνει ένα μήνα δώρο.

αλλα με αστικη χρεωση και οχι ΕΠΑΚ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κάποιο λάθος κάνεις..

Είναι μέσω της altec και φυσικά με ΕΠΑΚ....

μαλλον εσυ εχεις λαθος παλι..επειδη τυνχανω να το εχω αγορασει το συγκεκριμενο τευχος..γραφει τα πλεονεκτηματα της συγκεκριμενης συνδεσης και λεει "δυνατοτητα συνδεσης απο οποιοδηποτε σημειο του κοσμου με αστικη κληση",επισης στο site της altec εκει που γραφει για δωρεαν internet λεει ακριβως το ιδιο πραγμα και δεν αναφερεται για χρεωση ΕΠΑΚ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον δε διαβάζεις καλά. Είδες την κάρτα που έχει το περιοδικό καθόλου; Αστική κλήση είναι για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου πλην Ελλάδας....

Εν πάσει περιπτώσει αν είναι αστική κλήση από Ελλάδα και την έχεις ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη σύνδεση (πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω) πες μας και ποιο αστικό νούμερο καλείς......

ΕDIT: Εγώ πάντως μπαίνω κανονικά με ΕΠΑΚ μέ αυτή τη σύνδεση που δεν έχει καμμιά σχέση με το Free internet της altec

Μάλλον δε διαβάζεις καλά. Είδες την κάρτα που έχει το περιοδικό καθόλου; Αστική κλήση είναι για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου πλην Ελλάδας....

Εν πάσει περιπτώσει αν είναι αστική κλήση από Ελλάδα και την έχεις ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη σύνδεση (πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω) πες μας και ποιο αστικό νούμερο καλείς......

ΕDIT: Εγώ πάντως μπαίνω κανονικά με ΕΠΑΚ μέ αυτή τη σύνδεση που δεν έχει καμμιά σχέση με το Free internet της altec

τελικα εγω εχω λαθος και ζηταω δημοσια συγνωμη για την παραπληροφορηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]