emperor4her Δημοσιεύτηκε June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2017 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω ένα Wireless air mouse για τον υπολογιστή. Όχι το κλασικό ασύρματο, αλλά κάτι τέτοιο: Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάποιο που δουλεύει καλά? Sent from my SM-G9550 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Καλημερα, ειχα παρει μετ/σμενο ,ενα της logitech και λειτουργουσε μια χαρα(μοντελο 2010 φαντασου) Φανταζομαι τα σημερινα θα ειναι ακομα καλυτερα. Θα σου προτινα ομως να μην το αγορασεις γιατι εμενα μετα απο λιγο με κουρασε. Οκ ειναι φιγουρατζιδικο αλλα καθολου πρακτικο. Φαντασου οτι πρεπει να σηκωνεις το χερι σου και να το κρατας τεντωμένο για να χειριζεσαι το ποντικι. και μετα να του αλλαζεις προσανατολισμο για να χειρίζεστε το πληκτρολογιο. Τα πιο καινουργια βεβαια ειναι πιο ευαισθητα και μονο η κινηση του καρπου αρκει σε μερικα. Αλλα και παλι ενα μικρο keyboard με ενσωματομενο touch για μενα ειναι μεγαλύτερη ευκολια.Σαν αυτο πχ http://www.dhresource.com/0x0s/f2-albu-g5-M00-87-2D-rBVaJFjopGmADIrSAAZSpo8MAto031.jpg/i86-mini-backlit-wireless-keyboard-2-4-g.jpg 10-12 ευρω και καθαρισες. Εγω το εχω παρει και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος Κατι αλλο. Λες για τον υπολογιστη , αλλα φανταζομαι εννοεις οταν βλεπεις ταινιες απο μακρια και οχι για καθημερινη χρηση ε? Δες βιντεο στο youtube πως λειτουργει και μετα αποφασισε :) Edited June 20, 2017 by DJman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Καλημερα, πολυ σωστα καταλαβες, για ταινιες κυριως το θελω! ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος με hdmi στην tv, και θελω απο τον καναπε να μπορω να χειριζομαι βασικες λειτουργιες. το αντιστοιχο της samsung Που εχω, για την τηλεοραση δεν με εχει κουρασει και μου φαινεται πιο ευχριστο απο το ποντικι το ασυρματο που εχω και το κανω βολτες στον καναπε-γραφειο! θα το τσεκαρω, αλλα δεν εξυπηρετει ιδιαιτερα το touch μιας και δεν θελω να το ακουμπαω καπου .. Edited June 20, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Καλημερα, πολυ σωστα καταλαβες, για ταινιες κυριως το θελω! ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος με hdmi στην tv, και θελω απο τον καναπε να μπορω να χειριζομαι βασικες λειτουργιες. το αντιστοιχο της samsung Που εχω, για την τηλεοραση δεν με εχει κουρασει και μου φαινεται πιο ευχριστο απο το ποντικι το ασυρματο που εχω και το κανω βολτες στον καναπε-γραφειο! θα το τσεκαρω, αλλα δεν εξυπηρετει ιδιαιτερα το touch μιας και δεν θελω να το ακουμπαω καπου .. Αν το ειχες και παλιοτερα και σε βολευει τοτε πασο. Αλλα δες και αυτο που σου ειπα γιατι ειναι μικρο σαν χειριστήριο play stasion και τα εχει ολα επανω. επισης ειναι και φωτιζομενο που βολευει τρελα το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Θα το τσεκάρω, δεν είχα για υπολογιστή αλλά το smart της Samsung και βολεύει αρκετά για απλά πράγματα τύπου να μπεις στο φάκελο να επιλέξεις ταινία κλπ. Απλά σκέφτηκα ότι με μίνι πληκτρολόγιο από πίσω μπορείς να γράψεις και κάτι όταν χρειάζεται! Πχ να κάνεις search η να γράψεις κανα τραγούδι στο YouTube. ΑΠ την άλλη το άλλο με το touch που μου έδειξες δεν ξέρω αν βολεύει να είναι στον αερα.. ps βρηκα αυτο και σκεφτομαι να το τσιμπισω! Sent from my SM-G9550 using Tapatalk Edited June 20, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Τσιμπάς το unified remote από playstore και είσαι έτοιμος. Το χρησιμοποιω χρόνια και κάνω τα περισσότερα με το κινητό. Εχεις βασικά ένα πλήρες πληκτρολόγιο στα χέρια σου μαζί μαζί με ποντίκι και όλες τις λειτουργίες του. Μπορείς να ανοίξεις και τον υπολογιστή μέσω unified με wake to lan η wake to wan. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) ΑΠ την άλλη το άλλο με το touch που μου έδειξες δεν ξέρω αν βολεύει να είναι στον αερα.. ps βρηκα αυτο και σκεφτομαι να το τσιμπισω! Sent from my SM-G9550 using Tapatalk Αυτο που σου εστειλα δεν χρειαζετε να το κρατας στον αερα.Ειναι σαν wireless keyboard στο μικρο του. Αυτο του λινκ που εβαλες ειναι ωραιο.Αν λειτουργουν τα sensors μπορεις να παίζεις και κανενα ραλακι αν εχεις ανδροιντ box :P Απλα ειναι κριμα που εχει μονο 5 προγραμματιζομενα ir(αρα vol+, vol- ,ch+, ch-,power) και τελος Ουσιαστικα παει να αντικαταστησει το remote σου αλλα δεν μπορει λογω έλλειψης εντολων .πχ δεν μπορεις να βαλεις κουμπι source(πηγη) (επειδη μου ειπες οτι εχεις υπολογιστη πανω, αρα θες ενναλαγη απο pc σε τv) To μεγεθος του ειναι μεγαλο και δεν εχει καλο κρατημα οπως το βλεπω. Επισης δεν εχει επαναφορτιζομενη μπαταρια που εχει το ι86 Αν σκέφτεσαι πάντως να κανεις λιγο σερφαρισμα στην τv, το μικρουλι που πρότεινα θα σε βολέψει, καθως κουνας μονο αντίχειρα , ενω με τα air mouse θελει πιο πολυ προσπάθεια :P (ok, τερμάτισα τον δείκτη τεμπελιάς :P ) Ωραιο φαινετε παντως και αυτο που λες :) και η λυση που προτείνει ο king ειναι καλη,αν και μου εχει τυχει(οταν το ειχα βαλει και εγω το προγραμμ αυτο) να πρεπει να φορτίσω το κινητο μολις γυρισω βραδυ σπιτι(την ωρα που καθομαι στην tv) επομενως μενεις χωρις controls για το keyboard Επισης σκεφτηκα οτι το air mouse στην κινηση δεν ειναι τοσο ευκολο-οδηγητο. Αν δλδ θελεις να διαλεξεις απο μια λιστα ταινιων μεσα σε ενα φακελο θα ειναι δυσκολη η μετακινηση του δείκτη σιγα σιγα Edited June 20, 2017 by DJman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) Τσιμπάς το unified remote από playstore και είσαι έτοιμος. Το χρησιμοποιω χρόνια και κάνω τα περισσότερα με το κινητό. Εχεις βασικά ένα πλήρες πληκτρολόγιο στα χέρια σου μαζί μαζί με ποντίκι και όλες τις λειτουργίες του. Μπορείς να ανοίξεις και τον υπολογιστή μέσω unified με wake to lan η wake to wan. Send From Note 3 With S8 Port Rom καλησπερα, ναι το ξερω, το εχω δοκιμασει, απλα προτιμω να εχω μια συσκευη για αυτη τη δουλεια και να μη βασιζομαι στο κινητο μιας και η τιμη της ειναι ξεφτιλα. αν ηταν πχ 40-50ε, μαλλον θα εμενα με το κινητο! αλλα για 10Ε, λεω γιατι οχι! :P Αυτο που σου εστειλα δεν χρειαζετε να το κρατας στον αερα.Ειναι σαν wireless keyboard στο μικρο του. Αυτο του λινκ που εβαλες ειναι ωραιο.Αν λειτουργουν τα sensors μπορεις να παίζεις και κανενα ραλακι αν εχεις ανδροιντ box :P Απλα ειναι κριμα που εχει μονο 5 προγραμματιζομενα ir(αρα vol+, vol- ,ch+, ch-,power) και τελος Ουσιαστικα παει να αντικαταστησει το remote σου αλλα δεν μπορει λογω έλλειψης εντολων .πχ δεν μπορεις να βαλεις κουμπι source(πηγη) (επειδη μου ειπες οτι εχεις υπολογιστη πανω, αρα θες ενναλαγη απο pc σε τv) To μεγεθος του ειναι μεγαλο και δεν εχει καλο κρατημα οπως το βλεπω. Επισης δεν εχει επαναφορτιζομενη μπαταρια που εχει το ι86 Αν σκέφτεσαι πάντως να κανεις λιγο σερφαρισμα στην τv, το μικρουλι που πρότεινα θα σε βολέψει, καθως κουνας μονο αντίχειρα , ενω με τα air mouse θελει πιο πολυ προσπάθεια :P (ok, τερμάτισα τον δείκτη τεμπελιάς :P ) Ωραιο φαινετε παντως και αυτο που λες :) και η λυση που προτείνει ο king ειναι καλη,αν και μου εχει τυχει(οταν το ειχα βαλει και εγω το προγραμμ αυτο) να πρεπει να φορτίσω το κινητο μολις γυρισω βραδυ σπιτι(την ωρα που καθομαι στην tv) επομενως μενεις χωρις controls για το keyboard Επισης σκεφτηκα οτι το air mouse στην κινηση δεν ειναι τοσο ευκολο-οδηγητο. Αν δλδ θελεις να διαλεξεις απο μια λιστα ταινιων μεσα σε ενα φακελο θα ειναι δυσκολη η μετακινηση του δείκτη σιγα σιγα μπερδευτηκες! 1. δεν θα συνδεθει με την τηλεοραση, αλλα με τον υπολογιστη! αντι να παιρνς το ασυρματο ποντικι του υπολογιστη στο τραπεζακι δουλευεις με αυτο ασυρματα. 2. δεν πας με τα βελακια. βγαζει μια μπιλια στην τηλεοραση και κουνοντας τον καρπο σου στον αερα κουνιεται και η μπιλια στην αντιστοιχη κατευθυνση. δες η να παρεις μια ιδεα. 3. οσο για τα 5 κουμπια, δεν χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο volume up+down. αντε να βαλεις και καμια συντομευση τυπου να πατας το κουμπι και να σου ανοιγει το φακελο που ειναι οι ταινιες. τα ch τι να τα κανω? :P αλλωστε για την τηλεοραση εχω το δικο της κομπιουτερ που ειναι μια χαρα :P Edited June 21, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 καλησπερα, ναι το ξερω, το εχω δοκιμασει, απλα προτιμω να εχω μια συσκευη για αυτη τη δουλεια και να μη βασιζομαι στο κινητο μιας και η τιμη της ειναι ξεφτιλα. αν ηταν πχ 40-50ε, μαλλον θα εμενα με το κινητο! αλλα για 10Ε, λεω γιατι οχι! :P μπερδευτηκες! 1. δεν θα συνδεθει με την τηλεοραση, αλλα με τον υπολογιστη! αντι να παιρνς το ασυρματο ποντικι του υπολογιστη στο τραπεζακι δουλευεις με αυτο ασυρματα. 2. δεν πας με τα βελακια. βγαζει μια μπιλια στην τηλεοραση και κουνοντας τον καρπο σου στον αερα κουνιεται και η μπιλια στην αντιστοιχη κατευθυνση. δες η να παρεις μια ιδεα. 3. οσο για τα 5 κουμπια, δεν χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο volume up+down. αντε να βαλεις και καμια συντομευση τυπου να πατας το κουμπι και να σου ανοιγει το φακελο που ειναι οι ταινιες. τα ch τι να τα κανω? :P αλλωστε για την τηλεοραση εχω το δικο της κομπιουτερ που ειναι μια χαρα :P Ναι, απλα το ειπα, σε περιπτωση που ηθελες να αντικαταστησεις εντελως το κοντρολ της tv Go for it λοιπον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts