Jump to content

Playstation 2 vs. Xbox

zaf123
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε spinemm η ποσοτητα δεν συνεπαγεται με την ποιοτητα!Μην ξεχναμε ποσες μαπες ειχαν βγει στο ps1!Επισης αν παρατηρεισεις ολα τα παιχνιδια που λες ειναι σειρες πραγμα ανησυχητικο για το μελλον γενικοτερα των games!Απο την αλλη φιλε shodanjr_gr ολα ειναι θεμα marketing και timing οπως λες!Δεν πα να εισαι καλυτερος και ανωτερος!Μην ξεχναμε και οτι πλεoν το playstation ειναι γνωστο στα μικρα και οταν θελουν κατι αυτο ειναι το ps2!Το θεμα ειναι εμεις οι μεγαλητεροι τι κανουμε!
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus85 (18 Φεβ. 2004 , 16:09)

Φιλε spinemm η ποσοτητα δεν συνεπαγεται με την ποιοτητα!Μην ξεχναμε ποσες μαπες ειχαν βγει στο ps1!Επισης αν παρατηρεισεις ολα τα παιχνιδια που λες ειναι σειρες πραγμα ανησυχητικο για το μελλον γενικοτερα των games!Απο την αλλη φιλε shodanjr_gr ολα ειναι θεμα marketing και timing οπως λες!Δεν πα να εισαι καλυτερος και ανωτερος!Μην ξεχναμε και οτι πλεoν το playstation ειναι γνωστο στα μικρα και οταν θελουν κατι αυτο ειναι το ps2!Το θεμα ειναι εμεις οι μεγαλητεροι τι κανουμε!

Γιατι δεν εχουν ποιοτητα τα παιχνιδια για το PS2?

To PS1 τι το βαλες στην μεση...για το PS2 μιλαμε!

Το PS2 ειναι για τους μικρους και το Xbox ειναι για "μεγαλους"...μαλιστα το πιστευεις αυτο?

Εγω δηλ που ειμαι 26 ετων κι εχω PS2 και το χαιρομαι επειδη παιζω μονο Racing Games τι ειμαι? :blink:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εαν εχω διαβασει σωστα ναι το ONIMUSHA ειναι αποκλειστικοτητα για το PS2 (δεν ξερω για το 3)

Δηλαδη ρε φιλε brutus85 τι να κανουμε να πουμε παλι ΝΑΙ στη μαμα MICROSOFT που κοιταζει πως θα καταστρεψει το τελευταιο πραγμα που μας εχει απομεινει στα στο αγνο gaming πασαροντας μας ενα τραβεστι PC(φοβαμαι πως θα καταντησω γραφικος αλλα οσο και εαν οι κατοχοι ΧΒΟΧ δεν θελετε να το παραδεχθειτε ετσι ειναι) και να παμε να αγορασουμε ολοι το ΧΒΟΧ προσωπικα εχω PS2 και ειμαι κατευχαριστημενος τοσο απο τα RACING οσο και απο τα RPG παιχνιδια που εχει, δεν κρυβω οτι στην αρχη πηγαινα φτιαγμενος για ΧΒΟΧ (ειχα PS1, Saturn, Dreamcast) αλλα μολις ειδα το γομαρι (κακα τα ψεμματα σαν βιντεο της δεκαετιας του 80 ειναι σε μεγεθος) να παιζει οχι απλως αλλαξα γνωμη αλλα με κλειστα ματια εμπιστευτικα παλι την SONY, γιατι εαν ηταν να το παρω μονο και μονο για το HALO ή το Project gohtam και τις συνεχειες αυτων................ :whistle: PS2 RULEZZZZZZZZZZZZZ :D

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Αδιαμφισβητητα PS2 rules!

Και τωρα που ερχεται και το Gran Turismo 4 με 500(!!!) αυτοκινητα και 100 πιστες(!!!) ... αντε γεια Xbox..

Ι need a six month vacation, twice a year.

OUTRUN 2, Drakengard, Resident Evil Outbreak

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm (18 Φεβ. 2004 , 18:55)

Δηλαδη ρε φιλε brutus85 τι να κανουμε να πουμε παλι ΝΑΙ στη μαμα MICROSOFT που κοιταζει πως θα καταστρεψει το τελευταιο πραγμα που μας εχει απομεινει στα στο αγνο gaming πασαροντας μας ενα τραβεστι PC(φοβαμαι πως θα καταντησω γραφικος αλλα οσο και εαν οι κατοχοι ΧΒΟΧ δεν θελετε να το παραδεχθειτε ετσι ειναι)

Συγγνώμη αλλά εδώ τα παίρνω...τι είδους επιχείρημα είναι αυτό; Το γεγονός ότι το ΧΒΟΧ είναι "τραβεστί" PC μάλλον καλό είναι παρά κακό. Μήπως σας παρουσίασε προβλήματα συμβατότητας; Μήπως κάποιο παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το ΧΒΟΧ έπαιξε στο φίλο σας αλλά δεν παίζει σε εσάς; Σκεφτήτε ότι το "τραβεστί" PC λειτουργεί άψογα (από τεχνικής τουλάχιστον άποψης, και αυτό δεν πιστεύω ότι μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς) ως κονσόλα, και μάλιστα αποδίδει καλύτερα από τις άλλες ,"αγνές" όπως τις χαρακτηρίζετε, παιχνιδομηχανές. Και ταυτόχρονα, στον χρήστη που το θέλει (όπως για παράδειγμα εμένα) πέρα από (κατά τη γνώμη μου) παιχνιδάρες, μπορεί να προσφέρει και το κάτι παραπάνω και να γίνει ένα πλήρες multimedia center ή ακόμα και ένα πλήρες PC με Linux αν εγώ το θελήσω και μόλις με 200 ευρώ, χωρίς παραπάνω κόστος (αν ακολουθηθεί η μέθοδος του softmodding). Πραγματικά αυτό το επιχείρημα είναι κουραστικό και δεν έχει καμία βάση...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Champions of Norrath, Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Cy Girls και ερχονται και αλλα ακομη πιο γαματα ΧΒΟΧ SORRY ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (18 Φεβ. 2004 , 20:02)

το κάτι παραπάνω και να γίνει ένα πλήρες multimedia center ή ακόμα και ένα πλήρες PC με Linux αν εγώ το θελήσω και μόλις με 200 ευρώ, χωρίς παραπάνω κόστος (αν ακολουθηθεί η μέθοδος του softmodding).

αυτο που για σενα ειναι πλεονεκτημα, για καποιον αλλο (πχ εμενα) δεν ειναι

εγω δεν θελω ουτε Pc, ουτε να βαλω Linux , να παιζω θελω...

πραγμα στο οποιο υπερτερει το ps2

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (18 Φεβ. 2004 , 20:02)

Συγγνώμη αλλά εδώ τα παίρνω...τι είδους επιχείρημα είναι αυτό; Το γεγονός ότι το ΧΒΟΧ είναι "τραβεστί" PC μάλλον καλό είναι παρά κακό. Μήπως σας παρουσίασε προβλήματα συμβατότητας; Μήπως κάποιο παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το ΧΒΟΧ έπαιξε στο φίλο σας αλλά δεν παίζει σε εσάς; Σκεφτήτε ότι το "τραβεστί" PC λειτουργεί άψογα (από τεχνικής τουλάχιστον άποψης, και αυτό δεν πιστεύω ότι μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς) ως κονσόλα, και μάλιστα αποδίδει καλύτερα από τις άλλες ,"αγνές" όπως τις χαρακτηρίζετε, παιχνιδομηχανές. Και ταυτόχρονα, στον χρήστη που το θέλει (όπως για παράδειγμα εμένα) πέρα από (κατά τη γνώμη μου) παιχνιδάρες, μπορεί να προσφέρει και το κάτι παραπάνω και να γίνει ένα πλήρες multimedia center ή ακόμα και ένα πλήρες PC με Linux αν εγώ το θελήσω και μόλις με 200 ευρώ, χωρίς παραπάνω κόστος (αν ακολουθηθεί η μέθοδος του softmodding). Πραγματικά αυτό το επιχείρημα είναι κουραστικό και δεν έχει καμία βάση...

Για ποιο λογο φιλε μου να τα παρεις ο καθενας λεει τις αποψεις του υποστηριζοντας την κονσολα του, το εχω πει και παραπανω συμφωνω ως προς την αποψη multimedia center (οχι ως προς το πληρες) οχι ομως οτι ειναι και το γ@μ@το μηχανημα με τις παιχνιδαρες οπως ειναι το PS2.

"Μήπως σας παρουσίασε προβλήματα συμβατότητας; Μήπως κάποιο παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το ΧΒΟΧ έπαιξε στο φίλο σας αλλά δεν παίζει σε εσάς;" τι εννοεις εδω? γιατι οσο και αν προσπαθησα δεν το πιανω το υπονοουμενο :D γιατι εαν εννοεις το PS2 προσωπικα αλλα και σε 5 φιλαρακια δεν μας ετυχε ποτε.

...............λειτουργεί άψογα (από τεχνικής τουλάχιστον άποψης, και αυτό δεν πιστεύω ότι μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.......... :wacko: :wacko: δηλαδη το ΡS2 δεν δουλευει αψογα??

........και μάλιστα αποδίδει καλύτερα από τις άλλες ,"αγνές" όπως τις χαρακτηρίζετε, παιχνιδομηχανές....... :wacko: :wacko: τι εννοεις αποδιδει καλυτερα ως προς τι και σε τι? γινε λιγο πιο σαφης

Παντα ΦΙΛΙΚΑ

Μανωλαρας

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (18 Φεβ. 2004 , 20:16)

αυτο που για σενα ειναι πλεονεκτημα, για καποιον αλλο (πχ εμενα) δεν ειναι

εγω δεν θελω ουτε Pc, ουτε να βαλω Linux , να παιζω θελω...

πραγμα στο οποιο υπερτερει το ps2

Πεστα χρυσοστομε :D :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm (18 Φεβ. 2004 , 20:21)

"Μήπως σας παρουσίασε προβλήματα συμβατότητας; Μήπως κάποιο παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το ΧΒΟΧ έπαιξε στο φίλο σας αλλά δεν παίζει σε εσάς;" τι εννοεις εδω? γιατι οσο και αν προσπαθησα δεν το πιανω το υπονοουμενο :D γιατι εαν εννοεις το PS2 προσωπικα αλλα και σε 5 φιλαρακια δεν μας ετυχε ποτε.

...............λειτουργεί άψογα (από τεχνικής τουλάχιστον άποψης, και αυτό δεν πιστεύω ότι μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.......... :wacko: :wacko: δηλαδη το ΡS2 δεν δουλευει αψογα??

........και μάλιστα αποδίδει καλύτερα από τις άλλες ,"αγνές" όπως τις χαρακτηρίζετε, παιχνιδομηχανές....... :wacko: :wacko: τι εννοεις αποδιδει καλυτερα ως προς τι και σε τι? γινε λιγο πιο σαφης

Μα το υπονούμενο είναι ότι δεν μπορεί κανείς να παρομιάζει το ΧΒΟΧ με έναν Η/Υ από την στιγμή που δεν έχει τίποτα κοινό σε σχέση με αυτόν όσον αφορά την λειτουργία του σαν κονσόλα.

Δεν παρουσιάζει τις ασυμβατότητες που παρουσιάζουν τα παιχνίδια του Η/Υ σε διάφορες συνθέσεις. Δεν σε υποχρεώνει να αναβαθμίσεις το μηχάνημα για να παίξεις κάποια παιχνίδια. Δεν χρείαζεσαι πληκτρολόγιο για να το λειτουργήσεις.

Γενικά όλο το επιχείρημα της παρομόιωσης Η/Υ με το XBOX είναι άκυρο.

Και μονο οι συγκρισεις που κανεις συμπεραινουν το γεγονος ΧΒΟΧ=TRANS PC.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm (18 Φεβ. 2004 , 21:47)

Και μονο οι συγκρισεις που κανεις συμπεραινουν το γεγονος ΧΒΟΧ=TRANS PC.

εεεε και;;; τι έγινε;;;

:wacko: :wacko: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm (18 Φεβ. 2004 , 22:32)

:wacko: :wacko: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko:

Αυτό που θέλω να πω είναι, που θες να καταλήξεις;

Το ΧΒΟΧ μοιάζει με κονσόλα, λειτουργεί σαν κονσόλα, έχει παιχνίδια κονσόλας...τι σε ενδιαφέρει το hardware αφού όπως λες και ο ίδιος, δεν θέλεις να πειράζεις το μηχάνημά σου και σε ενδιαφέρει μόνο να παίζεις παιχνίδια; Και ακόμα περισσότερο τι σε ενδιαφέρει που είναι TRANS PC όπως λες, αφού καταφέρνει να παρέχει καλύτερες επιδόσεις από το καθαρόαιμο και αγνό PS2...;

καταφέρνει να παρέχει καλύτερες επιδόσεις από το καθαρόαιμο και αγνό PS2 xωρις παιχνιδια να το αναδειξουν????καλα.........

και στη τελικη φιλαρακι δεν με απασχολει καν το ΧΒΟΧ για να στο δωσω να το καταλαβεις, ηθελα να το παρω δεν το πηρα γιατι δεν ειχε τα παιχνιδια που με ενδιαφεραν, δεν εχει την υποστηριξη που εχει το PS2 απο εταιρειες παραγωγης παιχνιδιων και στη τελικη εσυ γουσταρεις το ΧΒΟΧ και καλα κανεις εγω γουσταρω το PS2 και απλα αναφερω τι με χαλαει στο ΧΒΟΧ, ουτε σε προσωπικη αντιπαραθεση θελω να ερθω μαζι σου ουτε να τσακωθω για κατι που ουτως ή αλλως αλλοι κονομανε απο αυτο ειτε λεγεται ΧΒΟΧ ειτε PS2.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm (18 Φεβ. 2004 , 23:45)

καταφέρνει να παρέχει καλύτερες επιδόσεις από το καθαρόαιμο και αγνό PS2 xωρις παιχνιδια να το αναδειξουν????καλα.........

Πάρε το Soulcalibur 2 στο PS2 και το ίδιο παιχνίδι στο XBOX. Δες ποιο έχει καλύτερα γραφικά...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (19 Φεβ. 2004 , 07:36)

Πάρε το Soulcalibur 2 στο PS2 και το ίδιο παιχνίδι στο XBOX. Δες ποιο έχει καλύτερα γραφικά...

1 παιχνιδι στα 100 καλη αναλογια :D :D :D και στη τελικη στο PS2 εχει καλυτερη κινηση ενω η διαφορα στα γραφικα φιλαρακι επειδη τα εχω δει ειναι μονο στη γυαλαδα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (19 Φεβ. 2004 , 17:03)

Eσυ ομως στο Xbox μπορεις να παρεις το GT4,WRC3 και και και...?

Πεστα ρε elteo :!: :!: :!: :!: :D

E δεν πειράζει...τουλάχιστον είναι κανονικός hand-to-hand μαχητής και ταιριάζει στο ύφος του παιχνιδιού.

Από τον Link του GC που πετάει ...βέλη και μπόμπες τον προτιμώ 1000 φορές :eek: :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (19 Φεβ. 2004 , 17:03)

Eσυ ομως στο Xbox μπορεις να παρεις το GT4,WRC3 και και και...?

Μπορώ να πάρω Project Gotham Racing 2 όμως (άντε να φέρουν και ΧΒL στο Ελλάντα). Μπορώ να πάρω και Halo2 και και και...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm (18 Φεβ. 2004 , 18:55)

Εαν εχω διαβασει σωστα ναι το ONIMUSHA ειναι αποκλειστικοτητα για το PS2 (δεν ξερω για το 3)

Δηλαδη ρε φιλε brutus85 τι να κανουμε να πουμε παλι ΝΑΙ στη μαμα MICROSOFT που κοιταζει πως θα καταστρεψει το τελευταιο πραγμα που μας εχει απομεινει στα στο αγνο gaming πασαροντας μας ενα τραβεστι PC(φοβαμαι πως θα καταντησω γραφικος αλλα οσο και εαν οι κατοχοι ΧΒΟΧ δεν θελετε να το παραδεχθειτε ετσι ειναι) και να παμε να αγορασουμε ολοι το ΧΒΟΧ προσωπικα εχω PS2 και ειμαι κατευχαριστημενος τοσο απο τα RACING οσο και απο τα RPG παιχνιδια που εχει, δεν κρυβω οτι στην αρχη πηγαινα φτιαγμενος για ΧΒΟΧ (ειχα PS1, Saturn, Dreamcast) αλλα μολις ειδα το γομαρι (κακα τα ψεμματα σαν βιντεο της δεκαετιας του 80 ειναι σε μεγεθος) να παιζει οχι απλως αλλαξα γνωμη αλλα με κλειστα ματια εμπιστευτικα παλι την SONY, γιατι εαν ηταν να το παρω μονο και μονο για το HALO ή το Project gohtam και τις συνεχειες αυτων................ :whistle: PS2 RULEZZZZZZZZZZZZZ :D

Και Ε Γ Ω αντιπαθω τη microsoft αλλα μην μου πεις τωρα οτι η sony ειναι και η μαμα του gaming!Να μου πεις η nintedo ναι,η sega ναι αλλα οχι η sony!Προσωπικα πιστευω οτι το καθαρο gaming της διασκεδασης το εχει καταστρεψει η sony και η ea!Ποσοτητα και οχι ποιοτητα που λεγαμε!

Μην πυροβολειτε τον shodanjr_gr!Καλα εχετε παρατηρησει οτι ειστε 5-6 ατομα που τον εχετε στησει στα 5 μετρα?

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.