Jump to content

Playstation 2 vs. Xbox

zaf123
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://news.teamxbox.com/xbox/7221/Tekken-5-Coming-to-Xbox/

oxi oti me siginei o titlos , apla naxame na legame :)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σκεφτομουν κατα τα Χριστουγεννα να παρω PS2 αλλα διαβαζοντας αρκετα στο forum αυτο ειμαι πλεον μεταξυ PS2 και xbox. Δεν προκειται να αναλωθω στη συζητηση του τυπου "ποσα gigaflops βγαζει το ενα ή το αλλο" καθως η εμπειρια που εχω μεχρι τωρα στις κονσολες με εχει οδηγησει στο αντιθετο (mega drive vs snes, psx vs n64). Επισης , απο οτι καταλαβαινω οι διαφορες που θα εχω στην ταπεινη οθονη μου των 21 ιντσων (μη σας πω για την μικρη των 14 :o ...) δεν νομιζω να ειναι τοσο παρατηρισιμες. H κονσολα που θα παρω θελω :να εχει καλα παιχνιδια (κυριως ως προς το gameplay, ειπαμε : καλα τα φοβερα γραφικα με T&L αλλα αν το gameplay ειναι χαλια...), να παιζει DVD , να τσιπαρεται ευκολα. Συνεπως, το PS2 παιζει DVD (χωρις να αγοραζω τηλεχειριστηριο), εχει καλα παιχνιδια, το εχουν και φιλοι, ωστε να ανταλασσουμε παιχνιδια ;) αλλα δεν τσιπαρεται ευκολα (εννοω οτι εμφανιζει προβληματα αργοτερα :( ). Απο την αλλη, το xbox δεν ξερω καποιον που να το εχει :( , εχει επισης καλα παιχνιδια, δεν παιζει DVD αν δε δωσω 30 euro παραπανω και τσιπαρεται μαλλον ευκολα (συν του οτι με το τσιπαρισμα θα μπορω να νοικιασω ενα παιχνιδι και να το αποθηκευσω στο σκληρο :happy: ) .Για την ωρα κλινω ελαφρως προς το xbox. Για να δουμε...
there is no knowledge that is no power

Αν βαλεις τσιπακι στο Xbox, δεν χρειαζεται το remote. Επισης μην ξεχνας οτι το Ps2 χρειαζεται και καρτουλες μνημης ενω το Xbox οχι, οποτε αντισταθμιζεται το κοστος αγορας τηλεχειρ.
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος batrahian (22 Νοέ. 2004 , 00:44)

Αν βαλεις τσιπακι στο Xbox, δεν χρειαζεται το remote. Επισης μην ξεχνας οτι το Ps2 χρειαζεται και καρτουλες μνημης ενω το Xbox οχι, οποτε αντισταθμιζεται το κοστος αγορας τηλεχειρ.

Αναλόγως ποιο τσιπάκι βάζεις.

Στο δικό μου πχ (το alladin) δεν παίζει. ;)

Φιλικά Δημήτρης

Δεν παίζει ρόλο το τσιπάκι. Απλά πρέπει το dashboard που έχει περαστεί στην κονσόλα να υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα. Εναλλακτικά πρέπει να έχει εγκατασταθεί κάποιο media player όπως το αξεπέραστο XBMC.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

exei kai programmata apo to internet pou blepeis ta DVD me kapio programma san tou PC

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (22 Νοέ. 2004 , 13:47)

Δεν παίζει ρόλο το τσιπάκι. Απλά πρέπει το dashboard που έχει περαστεί στην κονσόλα να υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα. Εναλλακτικά πρέπει να έχει εγκατασταθεί κάποιο media player όπως το αξεπέραστο XBMC.

Ναι αλλά με το xbmc που έχω περασμένο στο xbox μου έχει πρόβλημα με τους υπότιτλους.Δεν τους εμφανίζει.

Δεν ξέρω αν μπορώ να τους φτιάξω κάπως,αλλά λίγο που το κοίταξα δεν βρήκα κάτι :o

Φιλικά Δημήτρης

prepei na allakseis ta unicode kapws etsi legontai, stis ri8miseis tou media player,, episei enoeite prepei na exeis balei tin elliniki gramatoseira mesa

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (23 Νοέ. 2004 , 15:02)

prepei na allakseis ta unicode kapws etsi legontai, stis ri8miseis tou media player,, episei enoeite prepei na exeis balei tin elliniki gramatoseira mesa

Είχα αλλάξει την γραμματοσειρα μέσα απο το setup αλλά δεν έβαλα κάτι άλλο εκτός απο αυτό που είχε.

Anyway ας μην συνεχίσουμε άλλο το pff topic :o

Φιλικά Δημήτρης

Προσφατα (πριν κανα μηνα) (ξανα)πηρα το ΧΒΟΧ (μονο και μονο για το outrun 2 που δεν προκειται να βγει στο PS2 μας) λοιπον ρε παιδια επιμενω οτι δεν βλεπω και τεραστιες διαφορες με το PS2 εκτος και εαν γουσταρεις να παιζεις ΜΑΜΕ στην τηλεοραση και οχι στο PC. Στα γραφικα σε παιχνιδια με αυτοκινητα με εξαιρεση το Rallisport Challenge2 που ειναι γ@μ@το, στο CMR 2005 τα γραφικα ειναι λιγο - το εννοω - λιγο καλυτερα στο ΧΒΟΧ αλλα σε μια 21'' ή 14'' δεν βλεπεις καμμια διαφορα ενω το PS2 εχει το απολυτο WRC 4. Το ιδιο και με το 007 everything or nothing και με το FIFA 2005 και με το PES. Και το FABLE ακομα που καποιοι το εχουν Θεοποιησει μια μεταλλαξη των Final Fantasy ειναι. Οποτε πιστευω οτι ειναι τι ζηταει ο καθενας να κανει με την κονσολα του, αν απλως γουσταρεις να παιζεις πολλα ΚΑΙ ωραια παιχνιδια παιρνεις το PS2 αν τη βρισκεις να πειραματιζεσαι με την κονσολα σου τοτε ΧΒΟΧ, εαν και τα δυο Ε!!!! τοτε τις αγοραζεις και τις δυο οπως εκανα και εγω και τελειωνει η υποθεση :D :D

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

koita, mi sigrineis games ta opoia bgenoun kai stis 2 konsoles! (kai idika tis ElectronicArts, einai idietera tempela ston tomea grafikwn) oti games kikloforoun kai stis 2 konsoles den exoun diafores sta grafika! (opws eipes einai amelitees) ta games omws pou bgainoun apoklistika gia XBOX blepeis ta grafika kai nomizeis oti erxonte apo tin epomeni genia konsolwn!

sto XBOXaki sou pires na deis tis apoklistikotites tou XBOX gia na deis grafika!? pires to ninja gaiden? pires to DEAD or ALIVE ULTIMATE? to PROJECT GOTHAM RACING?? to HALO 2?

min agorazeis games tou stil fifa 2005 kai collin mcraey 2005 pou yparxoun kai gia tis 2 konsoles, oi programatistes exoun apodiksei oti stis periptoseis multiconsole kikloforiwn , den to pedeyoun kai poly to 8ema ws pros tis idieterotites grafikwn ka8e konsolas! (des to collin mcraye2005 kai des to rallisport challenge 2 kai 8a katalabeis!)

oso gia to FABE pou lisaksate me ta grafika, mi ksexnate oti einai ena RPG me terastio kosmo na apodo8ei se 3D entoles , pio RPG tou PS exei kalytera grafika parepiptontos apo to FABLE i akoma kai apo to SUDEKI alla kai apo to KOTOR kai KOTOR2 (pou bgainei se ligo!)

min krinete loipon tis konsoles pairnontas paradeigma to need for speed pou yparxei kai stis 2 konsloes kai ta bazete dipla dipla psaxnontas diafores, eksigisa pio panw ton logo, oi eteries anaptiksis paixnidion pou asxolounte apoklistika me to hardware mias konsolas , tote xrisimopioun tis pragamtikes dinatotites grafikwn twn konsolwn , kai afto isxiei toso kai gia to XBOX, kai gia to PS2

Φιλε μου και το HALO 2 εχω παρει (την συλλεκτικη εκδοση στο μεταλλικο κουτι) και το PROJECT GOTHAM RACING πηρα που παρεπιμπτοντως ειναι ιδιο με το Metropolis street racer για το Dreamcast (ή εμενα μου φαινεται????) οσο για καλυτερα γραφικα απο το FABLE μη μου πεις οτι τα FFX και FFX-2 ειναι χειροτερα γιατι τοτε μαλλον δεν θα τα εχεις παιξει, οσο για το ΝΙΝJA GAIDEN δεν λεω ΠΑΡΑ πολυ καλο οντως, ομως και το ONIMUSHA 3 για PS2 το εχεις δει?

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Τo PGR είναι από την εταιρία που έφτιαξε το MSR για το DC νομίζω. Επειδή έχω δει το ONIMUSHA στο PS2 μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα gfx του Ninja Gaiden είναι μακράν καλύτερα. Και το XBOX έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα απέναντι στο PS2. ΣΤΑΘΕΡΟ FRAME RATE, όχι σαν το μαύρο χάλι που ήταν το killzone.

Το ξερω για τη ΒLIZZARD λες(γ@μω τις εταιρειες εφτιαχνε γ@μ@τ@ παιχνιδια για AMIGA), Το killzone δεν το εχω παιξει αλλα εαν συγκρινω το frame rate στο CMR 2005 αλλα και στο LOTR RETURN OF THE KING εχεις δικιο μακραν ανωτερω το ΧΒΟΧ.

Kαι εκεί είναι όλο το ζουμί. Σίγουρα και οι δύο κονσόλες μπορούν να βγάλουν καλά γραφικά, το θέμα είναι όμως ποια μπορεί να τα "υποστηρίξει" καλύτερα ;)

Φιλε μου να σου πω προσωπικα προτιμω το PS2 για τα παιχνιδια που εχει οπως WRC4, FFX, FFX-2, TEKKEN και το ΧΒΟΧ για τα υπολοιπα παιχνιδια που δεν μπορω να παιξω στο PS2 οπως π.χ. OUTRUN2, DOA Extreme Beach volley, SUDEKI, FABLE, PGR, SEGA GT κλπ. αλλα αν μου ελεγες ποια απο τις δυο θα επαιρνα εαν δεν ειχα ΜΑΚΡΑΝ θα σου ελεγα :cool: PS2. :D

Γιατί αυτή είναι πάντα η σωστή λογική στην αγορά παιχνιδιών...τα αυθεντικά δεν τα σκεφτόμαστε καν...

Εγώ πάλι δεν μπορώ να βρω ούτε έναν σοβαρό λόγο για να προτιμήσει κάποιος το ps2...Και δε νομίζω ότι είναι και τόσο σημαντικό ότι το ps2 έχει κάποια παιχνιδάκια παραπάνω, λες και πρόκειται να τα παίξει κανένας όλα! Στο xbox βρίσκεις ό,τι είδος θέλεις και μάλιστα καλύτερο!

Προτείνω σε όλους τους αναποφάσιστους xbox, για πολλά αλλά και καλά παιχνίδια!

..κάτι μαγικό!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zio10 ( 3 Δεκ. 2004 , 06:05)

Στο xbox βρίσκεις ό,τι είδος θέλεις και μάλιστα καλύτερο! Προτείνω σε όλους τους αναποφάσιστους xbox, για πολλά αλλά και καλά παιχνίδια!

ό,τι είδος θέλεις και μάλιστα καλύτερο; :confused: τα περισσότερα παιχνίδια του ps2 έχουν κυκλοφορήσει για το xbox,μας λες ένα που να έχει κυκλοφορήσει αποκλειστικά για xbox ; εγώ πάλι δεν γνωρίζω , αυτό που γνωρίζω είναι ότι όλα τα games είναι "κλεμμένα" από το ps2 :whistle:
only crossfit...

pio poloi titloi exoun metepidisei apo to to PS2 sto XBOX, para apo to XBOX sto PS2

afto kai mono leei polla , to XBOX krataei tis apoklistikotites tou(gia konsoles milame panta!) opws ta: DEAD OR ALIVE-NINJA GAIDEN-HALO-DOOM-FABLE-SUDEKI-PROJECT GOTHAM RACING-RALLISPOTR CHALLENGE-OUTRUN-FULL SPECTRUM WARRIOR-CRONICLES OF RIDDICK-UNREAL-CHAMPIONSHIP MANAGER-KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC-JADE EMPIRE-COUNTER STRIKE-BLINX...kai alla polla!afta einai geres apoklistikotites tou XBOX ta opia tosa xronia kanena den metapidise sto PS2 , kamia apoklistikotita (geri) tou XBOX den efige(klapike opws xrisimopieite pio panw astoxa tin leksi) apo to XBOX sto playstation2

anti8eta polles palies apoklistikotites tou PS2-PS1 pou itan kai simaies tou PS2 metapidisan siga siga sto XBOX opws:WIPEOUT-V-RALLY-CRASH-PRO EVOLUTION SOCCER 4 kai alla! twra an pisteyeis oti afto 8ewrite klepsia, kai oxi dinates emporikes simfonies stiriksis mias konsolas tote, meine me tous timious, kai ase mas emas me tous kleftes ! ;)

eksalou re paidia oi 2 konsoles exoun f8ininei toso pou mporoume xalara na exoume kai tis 2 , opote de 8elw fanatismous! cool kai open your eyes!!!!!!!!!!!! ;)

.....filika panta!