JuNiOr Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 έβαλα το game σε ενούς φίλου το λαπτοπ και το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω error... ξέρει κανείς κάποια λύση? OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1602 MHz with 446MB RAM Video: ATI RADEON XPRESS 200M (6542) Insufficient Memory. Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space. You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory. History: FMallocWindows::Malloc <- FL2GameData::ObsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 έβαλα το game σε ενούς φίλου το λαπτοπ και το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω error... ξέρει κανείς κάποια λύση? OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1602 MHz with 446MB RAM Video: ATI RADEON XPRESS 200M (6542) Insufficient Memory. Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space. You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory. History: FMallocWindows::Malloc <- FL2GameData::ObsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine Κλασικότατο error για αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να στο πετάξει για άκυρες στιγμές και χωρίς να φταίνε οι επιδόσεις του υπολογιστή σου. Βγάλε και ξανά βάλε το παιχνίδι. Πολλές φορές το προκαλούν κι κάποια Patch του παιχνιδιού.:O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 i agree.αυτές τις βλακίες τις κάνει που και που.Κάνε μια επανεκίνηση και δες αν δουλέυει.Αλλιώς unistall και install και προσοχή τα patch. Πεδιά βρήκα έναν full-server c4(private)!!!είναι τέλειος.dual dagger!!!μόνο ο elite έχει τέτοια όπλα.Όποιος θέλει λινκ πμ σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Κλασικότατο error για αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να στο πετάξει για άκυρες στιγμές και χωρίς να φταίνε οι επιδόσεις του υπολογιστή σου. Βγάλε και ξανά βάλε το παιχνίδι. Πολλές φορές το προκαλούν κι κάποια Patch του παιχνιδιού.:O αν και έκανα unistall και ξανα install, θα το ξαναδοκιμάσω.. Meraklis56 γιατι απλά δεν κάνεις post τον server που βρήκες αντι να σου στέλνουμαι Pm...??:confused: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 πάλι τα ίδια σχεδον.. αυτή τη φορά το error είναι : OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1602 MHz with 446MB RAM Video: ATI RADEON XPRESS 200M (6542) History: FL2GameData:bsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine :confused: :confused: :confused: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 πάλι τα ίδια σχεδον.. αυτή τη φορά το error είναι : OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1602 MHz with 446MB RAM Video: ATI RADEON XPRESS 200M (6542) History: FL2GameData:bsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine :confused: :confused: :confused: Δοκίμασες και σε άλλον server με άλλο patch να δεις αν δουλεύει? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 αν και έκανα unistall και ξανα install, θα το ξαναδοκιμάσω.. Meraklis56 γιατι απλά δεν κάνεις post τον server που βρήκες αντι να σου στέλνουμαι Pm...??:confused: the message received. να πώ και λίγο τι έγινε.χ8ες απο 5κ rates έγιναν 500.τώρα έμαθα ότι έγιναν 6000 και με όλα τα skills. :w00t: lineage II c4 full private serv3R here επιλέγετε στο forum και μετά έχει guide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ναι ρε φιλε. Τον εχω βρει καιρο αλλα τωρα τελευταια δεν δουλευαν τα patch. Τεσπα το κοιταω παλι τωρα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΕΡ. Κατι σε πιο "σοβαρο" αυτος στην υπογραφη μου Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 σοβαρό ναι αλλά πιο σοβαρό είναι και o bnb. τεσπα αν χρειαστείτε system έχω εγώ.δεν ξέρω αν δεν το έχω "χαλάσει" αλλά αν έχετε πρόβλημα πείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Οκ ειναι εμενα τελικα. Αλλα μαλλον θελει μονο c4 client για να παιξει, νομιζω! Οσο για τον bnb το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι απο τους λιγους server που ειναι ακομα ανοιχτοι και ειναι c1 :lol: Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benrgv Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 apo periergeia se pious server paizete???:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Οκ ειναι εμενα τελικα. Αλλα μαλλον θελει μονο c4 client για να παιξει, νομιζω! Οσο για τον bnb το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι απο τους λιγους server που ειναι ακομα ανοιχτοι και ειναι c1 :lol: Ο καθαρός c1 έχει κλείσει. Αυτός παίζει σε c3 client και θα γίνει full c3 λένε. Τώρα το κατά πόσο ισχύει :lol: δεν τους εμπιστεύομαι πια σε ότι λένε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 re paidia paw na kanw install to L2_C3_Installer kai mou leei: Error Code: -5003 : 0x8004ace8 Error Information: >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1001) PAPP:Lineage II PVENDOR:NCSoft (http://www.lineage2.com) PGUID:076A6FD8-EE45-4A83-B3C9-C7C34E7CAFDD $10.1.0.238 @Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 6.0.2900.2180 ti na kanw gia na to ftiaksw? thelei kanena plug in kana program ti? Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 apo periergeia se pious server paizete???:D Σ'αυτον στην υπογραφη μου και στον full c4 που αναφερεται παραπανω! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 re paidia paw na kanw install to L2_C3_Installer kai mou leei: Error Code: -5003 : 0x8004ace8 Error Information: >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1001) PAPP:Lineage II PVENDOR:NCSoft (http://www.lineage2.com) PGUID:076A6FD8-EE45-4A83-B3C9-C7C34E7CAFDD $10.1.0.238 @Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 6.0.2900.2180 ti na kanw gia na to ftiaksw? thelei kanena plug in kana program ti? kaneis na boithisei?????????????????:( Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 kaneis na boithisei?????????????????:( οχι φιλε μου δεν θελει τιποτα το πρόγραμμα. ξανακατέβασε το ίσως είναι corrupted το αρχείο. Σε μένα 40 εγκαταστάσεις έχω κάνει παίζει κανονικά. Και παιδιά ρίχτε μια ματιά ε αυτόν τον server. http://www.surfonnet.gr/forum/showthread.php?t=723 Είναι σοβαρός, έχει άτομα μέσα κ έχει πολύ πλάκα. Τα bugs όσο μπορουν τα διορθώνουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 οχι φιλε μου δεν θελει τιποτα το πρόγραμμα. ξανακατέβασε το ίσως είναι corrupted το αρχείο. Σε μένα 40 εγκαταστάσεις έχω κάνει παίζει κανονικά. Και παιδιά ρίχτε μια ματιά ε αυτόν τον server. http://www.surfonnet.gr/forum/showthread.php?t=723 Είναι σοβαρός, έχει άτομα μέσα κ έχει πολύ πλάκα. Τα bugs όσο μπορουν τα διορθώνουν.... file mou to arxeio ektos tou oti to katebasa egw duo fores...to peira kai apo to internet cafe... Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 οχι φιλε μου δεν θελει τιποτα το πρόγραμμα. ξανακατέβασε το ίσως είναι corrupted το αρχείο. Σε μένα 40 εγκαταστάσεις έχω κάνει παίζει κανονικά. Και παιδιά ρίχτε μια ματιά ε αυτόν τον server. http://www.surfonnet.gr/forum/showthread.php?t=723 Είναι σοβαρός, έχει άτομα μέσα κ έχει πολύ πλάκα. Τα bugs όσο μπορουν τα διορθώνουν.... Αρχισα χθες φιλε μου. Ειμαι 33 lvl αυτη τη στιγμη. Αν εχεις καποιο char για πες μου ονομα! Εισαι σε καμια clan? Κανας war παιζει? Ψαχνω τωρα για καμια clan. Καλη φαση ειναι ο σερβερ παντως, αξιζει. Η μονη ******* ειναι οτι τα quest δεν τα αγοραζεις ουτε γινονται με γατες. Τεσπα Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Πρόσεχε πως εκφράζεσαι! Τουλάχιστον από εδώ και στο εξής. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Sorry mcde. Μου ξεφυγε! Το εχω δει αρκετες φορες ομως εδω μεσα κιολας!(στο forum γενικα) Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylonas Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 opios dei sto bnb ton xaraktira pr3zoni na moy stili pm sto coner18@yahoo.gr pos ton lene sto onoma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylonas Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 opios dei sto bnb ton xaraktira pr3zoni na moy stili pm sto coner18@yahoo.gr pos ton lene sto onoma a kai kati akoma opios den pezi as moy pi ton kodiko toy sto parapano email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 a kai kati akoma opios den pezi as moy pi ton kodiko toy sto parapano email ε?:confused: ποιος θα σου πεί το account του και για πιό λόγο? γιατι απλά δεν φτιάχνεις ενα καινούργιο...??:confused: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Ρημομανη απο hh.gr? για πειτε τι lvl εχετε παει ρε παιδια. εγω 55 Necro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Πάιδες έστησα νέο pc 64Bit και σήμερα μετά από format προσπαθώ να εγκαταστήσω το Lineage αλλά όταν φτάσει σε ένα σημείο που πετάει αυτό το πρόβλημα. Παρουσιάστηκε σφάλμα δεδομένων. (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού) Τι παίζει? Το κάνει για ένα συγκεκριμένο αρχείο. Παίζει να φταίει το dvd? Τόσο καιρό έπαιζε αλλά το έδωσα σε έναν φίλο μου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts