hydro Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 το lineage2 ειναι mmorg rpg και δεν ειναι pvp για αυτο ο official ειναι x1 αλλιως αντε γεια δεν ειναι pvp game ουτε action ειναι εχει φτιαχτει με μια ισσοροπια που αυτην θα την βρεις μονο στον official αντε και σε κανα bnb(λιγο βεβαια αλλα τι να κανουμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 600 evrw gia 60 lvl ston bnb oO oute kan.... egw diladi pou exw 71 (me +4 kai bo) poso na ton poulisw akouw prosfores :D Akou 600 evrw.. MP@ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 κάτσε λίγο.Πόσοι πέχτες είναι στον official? ένας official ισοδυναμεί με χιλιάδες πέχτες στους private server? εγώ πάντως διαφώνω εντελώς με αυτά που λες. Γιατί άραγε όλοι οι server είναι high rates ή ακόμα απο ελάχιστο x2 μέχρι και x5000 και x10000 rates? μόνο τον client θέλουμε και παίζουμε όχι official.Στον official αν υπάρχουν πολλοί δεν ξεχωρίζει κανένας για φύλος ενώ στους άλλους μια χαρά ξεχωρίζουν.ΑΝ δεν υπήρχε pvp δεν θα υπήρχε lineage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 κάτσε λίγο.Πόσοι πέχτες είναι στον official? ένας official ισοδυναμεί με χιλιάδες πέχτες στους private server? εγώ πάντως διαφώνω εντελώς με αυτά που λες. Γιατί άραγε όλοι οι server είναι high rates ή ακόμα απο ελάχιστο x2 μέχρι και x5000 και x10000 rates? μόνο τον client θέλουμε και παίζουμε όχι official.Στον official αν υπάρχουν πολλοί δεν ξεχωρίζει κανένας για φύλος ενώ στους άλλους μια χαρά ξεχωρίζουν.ΑΝ δεν υπήρχε pvp δεν θα υπήρχε lineage. σε ολους τους official servers ειναι 118 χιλιαδες στο ξαναλεω ο high rates ειναι σαν να παιζεις cs σε server με cheats οσο για το pvp αν ξερεις στον official απαγορευεται εξω απο την arena ;) αν το κανεις ban asap εκει δεν εχει ela man sry lagara και αλλα κουλα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 cs με cheats?Το μόνο κόλπο που ξέρω είναι του restart του γύρου μόνο αυτό. 118κ παίχτες?αμφιβάλλω.anyway για να μην καταλήξουμε το φορουμ λες και μιλάμε για ποδοσφερο θα τονίσω τα χαρακτηριστηκά του official και των high rates Official: 1)πολύ λιγο lag 2)πολλοί παίκτες 3)(δεν ξέρω για gm/admins)αλλά σίγουρα θα είναι αμεροληπτοι 4)πληρώνεις για να παίξεις 5)μηδαμηνό PVP/PK 6)όλες οι περιοχές και οι υπηρεσίες δουλέβουν 100% 7)οι χρήστες πολλές φορές εξαπατούν τους άλλους με ΑΛΗΘΙΝΑ λεφτά 8)μικρά rates High Rates 1)High Rates 2)λίγοι παίκτες 3)αρκετούτσικο lag 4)μερικές υπηρεσίες και περιοχές μπορεί να μην λειτουργούν 5)δωρεάν 6)GM shop 7)εύκολο enchant 8)μερικές ανανεώσεις που ο official δεν έχει(c4 patch,s weapons,etc) 9)φίλους 10)restart & disconnect 11)PVP/PK 12)μικρότερη περίπτωση και μικρότερη αξία BAN Αυτά είναι τα χαρακτηριστήκα. Αν έκανα λάθος απλά πείτε το μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 cs με cheats?Το μόνο κόλπο που ξέρω είναι του restart του γύρου μόνο αυτό. 118κ παίχτες?αμφιβάλλω.anyway για να μην καταλήξουμε το φορουμ λες και μιλάμε για ποδοσφερο θα τονίσω τα χαρακτηριστηκά του official και των high rates Official: 1)πολύ λιγο lag 2)πολλοί παίκτες 3)(δεν ξέρω για gm/admins)αλλά σίγουρα θα είναι αμεροληπτοι 4)πληρώνεις για να παίξεις 5)μηδαμηνό PVP/PK 6)όλες οι περιοχές και οι υπηρεσίες δουλέβουν 100% 7)οι χρήστες πολλές φορές εξαπατούν τους άλλους με ΑΛΗΘΙΝΑ λεφτά 8)μικρά rates High Rates 1)High Rates 2)λίγοι παίκτες 3)αρκετούτσικο lag 4)μερικές υπηρεσίες και περιοχές μπορεί να μην λειτουργούν 5)δωρεάν 6)GM shop 7)εύκολο enchant 8)μερικές ανανεώσεις που ο official δεν έχει(c4 patch,s weapons,etc) 9)φίλους 10)restart & disconnect 11)PVP/PK 12)μικρότερη περίπτωση και μικρότερη αξία BAN Αυτά είναι τα χαρακτηριστήκα. Αν έκανα λάθος απλά πείτε το μου ξεχνας μερικα official events με σημασια στην εξελιξη του παιχνιδου gms αμερολυπτοι μεχρι τα ορια οσο για το 7 το συστημα τους αφηνει... (μολις δει το συστημα οτι εινια scam τοτε αυτοματως μπαινει ενα quest item που δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα παρα μονο για xp αυτο θα γινει σε λιγο καιρο) τα rates στον official ειναι οκ lineage ειναι prive οχι μερικες υπηρεσιες αλλα οι πιο πολλες δεν δουλευουν οι ανανεωσεις που λες δεν υφιστανται διοτι πολυ απλα δεν υπαρχουν ακομη παρα μονο στον test server c4 που εκλεισε πριν απο 3 μερες και σε ενα μηνα ειναι On line οτι skills items κτλ ειναι μονο απο οτι εχουν ακουσει δεν υπαρχει εξω αυτη την στιγμη ετοιμο πακετο για c4 ειτε λεγεται skills ειτε armors κτλ και ειδκκα στην περιπτωση των s grade πιστευω να ξερεις οτι εχει απο την ωρα που μπηκε το c3... φιλοι υπαρχουν και στον official και εινια και καλυτεροι καθως μαθαινεις να βοηθας τους γυρω σου οι gms ειναι στο κοσμο τους ;) οι high rates κλεινουν σε λιγο χρονικο διαστημα σε σχεση με τους prive low rates;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ξεχνας μερικα official events με σημασια στην εξελιξη του παιχνιδου gms αμερολυπτοι μεχρι τα ορια οσο για το 7 το συστημα τους αφηνει... (μολις δει το συστημα οτι εινια scam τοτε αυτοματως μπαινει ενα quest item που δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα παρα μονο για xp αυτο θα γινει σε λιγο καιρο) τα rates στον official ειναι οκ lineage ειναι prive οχι μερικες υπηρεσιες αλλα οι πιο πολλες δεν δουλευουν οι ανανεωσεις που λες δεν υφιστανται διοτι πολυ απλα δεν υπαρχουν ακομη παρα μονο στον test server c4 που εκλεισε πριν απο 3 μερες και σε ενα μηνα ειναι On line οτι skills items κτλ ειναι μονο απο οτι εχουν ακουσει δεν υπαρχει εξω αυτη την στιγμη ετοιμο πακετο για c4 ειτε λεγεται skills ειτε armors κτλ και ειδκκα στην περιπτωση των s grade πιστευω να ξερεις οτι εχει απο την ωρα που μπηκε το c3... φιλοι υπαρχουν και στον official και εινια και καλυτεροι καθως μαθαινεις να βοηθας τους γυρω σου οι gms ειναι στο κοσμο τους ;) οι high rates κλεινουν σε λιγο χρονικο διαστημα σε σχεση με τους prive low rates;) αυτό το τελευταίο πολλοί κλείνουν αλλα έχω βρεί ένα λαβράκι server λειτοθργεί εδώ και μήνες.το lag μειώνετε.και εγώ είμαι 80 ;) αυτό που λες ότι δεν υπάρχουν ανανεώσεις εγώ πιστεύω οτι υπάρχουν αλλά αυτά που λες δεν τα καταλαβαίνω.η τελευταία φράση εντάξει υπήρχαν s grade αλλά τι s grade?Όχι Hero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 αυτό το τελευταίο πολλοί κλείνουν αλλα έχω βρεί ένα λαβράκι server λειτοθργεί εδώ και μήνες.το lag μειώνετε.και εγώ είμαι 80 ;) αυτό που λες ότι δεν υπάρχουν ανανεώσεις εγώ πιστεύω οτι υπάρχουν αλλά αυτά που λες δεν τα καταλαβαίνω.η τελευταία φράση εντάξει υπήρχαν s grade αλλά τι s grade?Όχι Hero. c4 δεν υπαρχουν σαν ετοιμα skills απλως ξερουν οτι κανει τοση ζημια ειναι active και οχι passive αλλα full skills δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο στον official και μετα στους prive και αλλο s grade και αλλο hero items :) τα hero ειναι μονο του c4 οταν μπει με το καλο τοτε θα δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 c4 δεν υπαρχουν σαν ετοιμα skills απλως ξερουν οτι κανει τοση ζημια ειναι active και οχι passive αλλα full skills δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο στον official και μετα στους prive και αλλο s grade και αλλο hero items :) τα hero ειναι μονο του c4 οταν μπει με το καλο τοτε θα δουμε... πότε θα βγεί το lineage 2 c4?το ξανα ερώτησα αλλά πουθενά απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 πότε θα βγεί το lineage 2 c4?το ξανα ερώτησα αλλά πουθενά απάντηση Υπάρχουν ήδη c4 servers. Ο official είχα ακούσει ότι θα γινόταν μέσα στον Δεκέμβρη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Υπάρχουν ήδη c4 servers. Ο official είχα ακούσει ότι θα γινόταν μέσα στον Δεκέμβρη. το οτι υπάρχουν c4 servers υπάρχουν ,όπως έμα8α απτο φορουμ αυτό,ο infogate αλλά ο client c4υπάρχει αγγλικός.κινέζικος δεν λεει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 full c4 θα γινει μονο ο official σε ενα μηνα περιπου αν οχι νωριτερα το να βαλουν τις καινουργιες περιοχες ωστε να γινει ενεργο ειναι κομματακι δτσκολο διοτι κανεις δεν ξερει τι mobs drops κτλ εχεις στις καινουργιες περιοχες (hero items recipes hero) επομενως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmpou Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Kalispera se olous kai xronia pola!!!! exo ena problimataki kai parakalo opios kseri kai mpori as me boithisi........... Exo katebasi to LineAge II c3 apo to episimo site kai to exo kani setup ala distixos oti kai an prospathisa na kano (drivers)mou bgazi panta to parakato minima : Critical Error OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ -1064 MHz with 1534MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7800 GT (8198) Negative delta time! History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Mimpos gnorizi kapios ti einai afto kai mpos mporo na to liso??? Efxaristo prokatabolika gia ton xrono sas! Efxaristo. >pmpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 έχω ακούσει οτι το l2 δεν παίζει σε δυπήρινους επεξεργαστές...δοκίμασε να ανοιξεις το l2, μετα ctrl+alt+del -> processes δεξί κλικ στο l2.exe -> set affinity. και μετά απενεργοποιείς τον έναν πυρήνα. είχαμε το ίδιο πρόβλημα με ένα φίλο και έτσι δούλεψε.. δοκίμασε το και πες μας.. Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmpou Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 katarxas se euxaristo poli pou mou apantises. Epidi den ime gnostis kai exo pari tora to pc mou kai exo ellinika windows xp mporis na me boithis bima bima an den sou ine kopos. gine o ai basilis mou gia to 2006!!!!!!!! :D se euxaristo poli ek ton proteron gia tin politimi boithia sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 katarxas se euxaristo poli pou mou apantises. Epidi den ime gnostis kai exo pari tora to pc mou kai exo ellinika windows xp mporis na me boithis bima bima an den sou ine kopos. gine o ai basilis mou gia to 2006!!!!!!!! :D se euxaristo poli ek ton proteron gia tin politimi boithia sou α! το μύνημα στο βγάζει ενώ παίζεισ l2 η στην εγκατάσταση???:confused: αν στο βγάζει την ώρα που κάνεις την εγκατάσταση τότε μάλλον κάτι φταίει με τους drivers Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmpou Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Kano kanonika tin egatastasi tou pexnidiou exo katebazi kai to aftomato patch bazo kai ton server tou bnb kai molis pai na ksekinisi to pexnidi mabrizi i othoni gia ligo meta to logo tou game kai me epanaferi sto desktop kai mou bgazi to minima!!!! Iparxi lisi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Kano kanonika tin egatastasi tou pexnidiou exo katebazi kai to aftomato patch bazo kai ton server tou bnb kai molis pai na ksekinisi to pexnidi mabrizi i othoni gia ligo meta to logo tou game kai me epanaferi sto desktop kai mou bgazi to minima!!!! Iparxi lisi??? χμμ στου φίλου μου έπαιζε κανονικά και μετα απο λόγη ώρα του έβγαζε το μύνημα. Τέλος πάντων δεν νομίζω να χάνεις τπτ να δοκιμάσεις και να μας πεις.. λοιπόν, άνοιξε το lineage2, μετά πάτα ctrl +alt +del μετά πάμε διαχείριση εργασιών μετά πάμε Διεργασίες βρήσκουμε το λ2.exe πατάμε δεξί κλικ πάνω, μετά κάτι επιλέγεις το οποίο επενεργοποιεί τον ένα πυρήνα αλλα δυστηχώς δεν είμαι σε 2πύρηνο τώρα για να σου πω ακριβώς.. :( δοκίμασε μέχρι εκεί και πες μου τι επιλογές σου βγάζει... όλα φτιάχνουν μην αγχώνεσαι ;) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmpou Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Katarxas na se efxaristiso gia tin politimi boithia sou!!!!! Ekana akribos oti mou ipes kai ontos to pexnidi ksekinise!!!! Mou ebgale omos ena alo problima molis pao na ksekiniso ton xaraktira...... critical error OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2002 MHz with 1534MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7800 GT (8198) General protection fault! History: 4 <- APawn::BowAttackProcess <- APawn::NActionProcess <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop gnorizis ti einai afto pali?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Katarxas na se efxaristiso gia tin politimi boithia sou!!!!! Ekana akribos oti mou ipes kai ontos to pexnidi ksekinise!!!! Mou ebgale omos ena alo problima molis pao na ksekiniso ton xaraktira...... critical error OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2002 MHz with 1534MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7800 GT (8198) General protection fault! History: 4 <- APawn::BowAttackProcess <- APawn::NActionProcess <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop gnorizis ti einai afto pali?????? για αυτό το error νομίζω δεν έχεις κάνει εσύ κάποιο λάθος αλλα απλά στην πόλη που βρίσκεσαι η στην περιοχή υπάρχει ενα "buggy model" όπως τα λένε και για αυτό τρως kick. δοκίμασε να ξαναμπείς μετα απο λίγο και αν συνεχίσει το πρόβλημα για ώρα, τότε το ψάχνουμε παραπάνω...:O Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmpou Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Orea tha prospathiso pali argotera kai tha se enimeroso!!!!!:happy: Se efxaristo kai pali gia tin boithia sou!!!! :O >pmpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 katarxas se euxaristo poli pou mou apantises. Epidi den ime gnostis kai exo pari tora to pc mou kai exo ellinika windows xp mporis na me boithis bima bima an den sou ine kopos. gine o ai basilis mou gia to 2006!!!!!!!! :D se euxaristo poli ek ton proteron gia tin politimi boithia sou http://www.tias.com/cards/images/santa4.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: χαχαχαχα Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmpou Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Epitelous lineage II c3 kai sto pc mou!!!!!! To na se efxaristiso einai nomizo ligo :D Ontos meto na apenergopiiso ton enan apo tous dio epeksergastes doulepse !!!! Ebala ton bnb server kai ebala enan kodiko opou ixa apo net cafe...... I selida tous gia na dimiourgiso neo acount pia einai? kai kati telefteo iparxi patch gia na blepoume to level ton teraton sto c3???? Efxaristo ek ton proteron gia ton xrono sou............ Agie basili:D :D :D :D Efxaristo. >pmpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Epitelous lineage II c3 kai sto pc mou!!!!!! To na se efxaristiso einai nomizo ligo :D Ontos meto na apenergopiiso ton enan apo tous dio epeksergastes doulepse !!!! Ebala ton bnb server kai ebala enan kodiko opou ixa apo net cafe...... I selida tous gia na dimiourgiso neo acount pia einai? kai kati telefteo iparxi patch gia na blepoume to level ton teraton sto c3???? Efxaristo ek ton proteron gia ton xrono sou............ Agie basili:D :D :D :D Efxaristo. >pmpou ότι αφορά τον server του bnb για τα τελευταία patch και οτιδήποτε νέο, μπορείς να το βρείς στο forum τους: http://forum.bnb.gr/ για να φτιάξεις καινούργιο account απλά στο http://c3.bnb.gr/ :) καλές γιορτές...:) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. Μη κανεις account στο bnb ρε φιλαρακι. Δες την υπογραφη μου και ασε τους αλλους να παιζουν c1! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts