ahill2 Δημοσιεύτηκε March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 24, 2005 Γειά σε όλους σήμερα ένα νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον ορίζοντα ας είναι καλά το πισί μου) :mad: Το πρόβλημα απλό κάθε φορά που ανοίγω το dvd shrink για να συμπιέσω και να κάνω back up αντί να μου χρησιμοποιεί την μνήμη πάει και χρησιμοποιει την virtual memory με αποτέλεσμα να σέρνεται το πισι και να κάνει και κανά τρίωρο να τελειώσει την όλη διαδικασία. Τι συμβαίνει?καμιά ιδέα κανείς?. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Βρε παιδιά βοήθεια κανείς δεν γνωρίζει γιατί το πισι ξαφνικά χρησιμοποιεί τη CPU και όχι τα 512 mb μνήμη που του έχω μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Μεταφέρεται στο computing. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Μεταφέρεται στο computing. ευχαριστώ,μήπως ξέρεις κιόλας τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Πόση RAM έχεις στο σύστημά σου; Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 512ΜΒ έχει, το είπε. Δοκίμασε να αλλάξεις την προτεραιότητα απο την διαχείρηση εργασιών. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Ahill-ούκο(μου έχει μείνει από τη πατάτα :p) μήπως έχεις μεγάλο page file και διαβάζει το λειτουργικό από το σκληρό; Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Ahill-ούκο(μου έχει μείνει από τη πατάτα :p) μήπως έχεις μεγάλο page file και διαβάζει το λειτουργικό από το σκληρό; Παιδιά ευχαριστώ για τη βοηθεια @ seeker το έκανα συνεχίζει να χρησιμοποιει το 100% τις 100 ενώ η φυσική μνήμη μένει σε 180 με 200 mb χρήση. @agent M Λοιπόν είναι στο System managed size και οι τιμές είναι minimum 2mb-recomended 766mb και currently allocated 523 mb,είναι ΟΚ? :O εγώ το μόνο που έκανα ήταν να μην ανοίξω το πισι για 5 μέρες και να πώ την αλήθεια κάθε φορά όποτε το αφήνω για κάποιο διάστημα κλειστό (λες και για τιμωρία) μου συμβαίνουν τέτοια κουφά όταν το ανοίγω. Αν θές στείλε πμ που και τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Ανέβασα 2 φωτό μήπως και βοηθήσουν στο να βρεθεί λύση για το πρόβλημά μου. Ναι ακόμα δεν έχω βρεί λύση :cry: η φωτό είναι ΕΔΩ και ΕΔΩ ΒΟΗΗΗΗΘΕΙΙΑΑΑ. Να συμπληρώσω οτι μόλις τελειώνει με την ανάλυση και το encoding η χρήση τις μνήμης ανεβαίνει στα 300mb και το μηχάνημα δουλεύει κανονικά. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Φιλε ahill2 δεν εχεις προβλημα σε ολους μας το dvdshrink χτυπαει 100 οταν κανει backup.. Βεβαια μπορεις να το ρυθμίσεις μεσα απο το dvdshrink στα preferences στο πρώτο tab κατω-κατω εχει μια επιλογή που λεει "Run analysis and backup in low priority mode to improve multitasking" και το επιλεγεις αλλα χανεις σε χρόνο. Τωρα να σου δώσω και μια συμβουλή αφου εχεις 512ram απενεργοποιησε τελειως το pagefile και το συστημα σου θα απογειωθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Φιλε ahill2 δεν εχεις προβλημα σε ολους μας το dvdshrink χτυπαει 100 οταν κανει backup.. Βεβαια μπορεις να το ρυθμίσεις μεσα απο το dvdshrink στα preferences στο πρώτο tab κατω-κατω εχει μια επιλογή που λεει "Run analysis and backup in low priority mode to improve multitasking" και το επιλεγεις αλλα χανεις σε χρόνο. Τωρα να σου δώσω και μια συμβουλή αφου εχεις 512ram απενεργοποιησε τελειως το pagefile και το συστημα σου θα απογειωθει... Χμμ λυπάμε που θα το πώ αλλά αν αυτό που λές αληθέυει τότε φίλε μου όλοι έχετε πρόβλημα :w00t: πρίν απο αυτό το συμβάν το shrink χρησιμοποιούσε 30 με 50 mb απο τι φυσική μνήμη εδώ όπως είδες χρησιμοποιεί την cpu χωρίς να χρησιμοποιεί φυσική μνήμη που υπάρχει (300mb ελεύθερα για την ακρίβεια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Γιατι τα εχεις μπερδέψει ετσι ρε φιλος? Αλλη δουλεια κάνει η cpu αλλη η μνήμη, ειναι λογικο αυτο που συμβαίνει για σκεψου τι να το κάνει να τα φορτωσει στη μνήμη αφου η cpu δουλευει τέρμα? ποιος ο λογος να απασχολει και αλλη μνήμη αφου δεν μπορει να πάει παραπάνω? Αν ητανε ποιο λάσκα τοτε 8α φορτωνε και αλλα mb στη μνήμη μεχρι να φτάσει πάλι στο 100 η cpu.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Γιατι τα εχεις μπερδέψει ετσι ρε φιλος? Αλλη δουλεια κάνει η cpu αλλη η μνήμη, ειναι λογικο αυτο που συμβαίνει για σκεψου τι να το κάνει να τα φορτωσει στη μνήμη αφου η cpu δουλευει τέρμα? ποιος ο λογος να απασχολει και αλλη μνήμη αφου δεν μπορει να πάει παραπάνω? Αν ητανε ποιο λάσκα τοτε 8α φορτωνε και αλλα mb στη μνήμη μεχρι να φτάσει πάλι στο 100 η cpu.. Χμμ κάτσε να καταλάβω δλδ μου λές οτι το shrink και γενικός τα προγράμματα είναι φυσιολογικό αντί να χρησιμοποιούνε την μνήμη (που πας και αγοράζεις και φορτώνεις ώστε να μην κολλάει το μηχανημά σου)να πάνε και να σου φρακάρουν όλο το σύστημα και να το κάνουνε να σέρνεται? Δεν ξέρω αν είδες της φωτό που παραθέτω και αν τις βρήκες φυσιολογικές αλλά εγώ που το δουλεύω το σύστημα και το shrink χρόνια τώρα σου λέω δεν είναι το μηχανημα στη φωτό αν το shrink ήθελε μνήμη θα έπρεπε να γράφει στη χρήση τις μνήμης 400 ή 500 κτλ mb οχι 200 mb και εκεί που λέει CPU να το δείχνει στο 100% . ;) Κάπου κάτι γίνεται λάθος υπάρχει πρόβλημα πρίν το πρόβλημα έκαιγα ταινία σε 30 με 40 λεπτά με analysing και encoding και πάντα χρησιμοποιώ το deep analysis :) + το sharp αν η ταινία παρασυμπιέζεται τέσπα όταν βρώ λύση θα την γράψω εδώ μήπως βοηθήσει και άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς συμβαίνει αλλά: Αν αυτό που βλέπεις είναι ότι όσο δουλεύει το dvd shrink, υπάρχει μεγάλο cpu usage, τότε αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το dvdshrink κάνει ένα είδος encoding και αυτό έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον επεξεργαστή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς συμβαίνει αλλά: Αν αυτό που βλέπεις είναι ότι όσο δουλεύει το dvd shrink, υπάρχει μεγάλο cpu usage, τότε αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το dvdshrink κάνει ένα είδος encoding και αυτό έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον επεξεργαστή. Το ξέρω οτι κάνει μεγάλη χρήση,αλλά αυτό δεν γινόταν (η υπερβολική χρήση της CPU)παρα μόνο η χρήση της φυσικής μνήμης (οταν έκανε encoding χρησιμοποιούσε 120mb περίπου)αλλά όχι την cpu οπότε αυτό είναι πρόβλημα,είναι δυνατόν να κάνει χρήση 8 mb μνήμης και 100% χρήση τις CPU? Αν ναι τότε γιατί παρουσιάστηκε τώρα αυτό και όχι απο την αρχή? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Να στο πώ πιο απλά τι 8-8mb τι 80-80mb να φορτώνει στη μνήμη την εργασία αν ο επεξεργαστής δεν προλάβαινει να κανει αυτο που ειναι να κάνει δεν εχει καμια σημασια και δεν υπάρχει λόγος να γεμίζει ολή τη μνήμη.. Τωρα αυτο που λές για πιο παλιά ισως ειχες την επιλογη που σου είπα ποιο πάνω, (σε low priority) αλλα και πάλι δεν μπορώ να πώ στανταρ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Να στο πώ πιο απλά τι 8-8mb τι 80-80mb να φορτώνει στη μνήμη την εργασία αν ο επεξεργαστής δεν προλάβαινει να κανει αυτο που ειναι να κάνει δεν εχει καμια σημασια και δεν υπάρχει λόγος να γεμίζει ολή τη μνήμη.. Τωρα αυτο που λές για πιο παλιά ισως ειχες την επιλογη που σου είπα ποιο πάνω, (σε low priority) αλλα και πάλι δεν μπορώ να πώ στανταρ.. Φίλε μου αυτό προσπαθώ να πώ,εγώ δεν έχω αλλάξει καμία απο της ρυθμίσεις απο μόνο του ξαφνικά άρχισε να δουλεύει έτσι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα άλλο όταν δουλεύει το dvd shrink (το low priority το έχω τσεκαρισμένο εννοείται ) απο εκεί που έκανε 30 με 40 λεπτά την ταινία και εγώ έκανα και άλλα πράγματα τώρα στο ξαφνικό κάνει 2μιση ώρες και σέρνεται στην κυριολεξία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Φιλε ahill2 δεν εχεις προβλημα σε ολους μας το dvdshrink χτυπαει 100 οταν κανει backup.. Βεβαια μπορεις να το ρυθμίσεις μεσα απο το dvdshrink στα preferences στο πρώτο tab κατω-κατω εχει μια επιλογή που λεει "Run analysis and backup in low priority mode to improve multitasking" και το επιλεγεις αλλα χανεις σε χρόνο. Τωρα να σου δώσω και μια συμβουλή αφου εχεις 512ram απενεργοποιησε τελειως το pagefile και το συστημα σου θα απογειωθει... Αυτή είναι η σωστή απάντηση. Όλα τα άλλα είναι λόγια βερεσέ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Φίλε μου αυτό προσπαθώ να πώ,εγώ δεν έχω αλλάξει καμία απο της ρυθμίσεις απο μόνο του ξαφνικά άρχισε να δουλεύει έτσι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα άλλο όταν δουλεύει το dvd shrink (το low priority το έχω τσεκαρισμένο εννοείται ) απο εκεί που έκανε 30 με 40 λεπτά την ταινία και εγώ έκανα και άλλα πράγματα τώρα στο ξαφνικό κάνει 2μιση ώρες και σέρνεται στην κυριολεξία.Να κάνω μια ερώτηση... το rip το κάνεις με το dvd shrink; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Να κάνω μια ερώτηση... το rip το κάνεις με το dvd shrink; Ναι πάντα όλα με το dvd shrink τα έκανα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Αυτή είναι η σωστή απάντηση. Όλα τα άλλα είναι λόγια βερεσέ. :p Φίλε minovg δεν είμαι και κανένας expert στο πισι γενικώς αλλά αυτό το κάνω κάτι χρόνια :p ξέρω τα προγράμματα αρκετά καλά όπως ξέρω τι και πόσο το dvd shrink μου χρησιμοποιούσε απο την μνήμη ποτέ πρίν δεν μου κρέμαγε όλο το σύστημα ούτε έκανε 2 μιση ώρες για μια ταινία. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Φίλε minovg δεν είμαι και κανένας expert στο πισι γενικώς αλλά αυτό το κάνω κάτι χρόνια :p ξέρω τα προγράμματα αρκετά καλά όπως ξέρω τι και πόσο το dvd shrink μου χρησιμοποιούσε απο την μνήμη ποτέ πρίν δεν μου κρέμαγε όλο το σύστημα ούτε έκανε 2 μιση ώρες για μια ταινία. :blink: Εγώ πάντως που ριπάρω πολύ συχνά ταινίες με Shrink πάντα εκεί μέσα μου πάει, στο δίωρο... Και χρησιμοποιεί πάνω από 80% CPU. Αν έχεις βρει τρόπο που να το κάνει σε λιγότερη ώρα και με λιγότερο CPU τότε πες το μας και σε μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Εγώ πάντως που ριπάρω πολύ συχνά ταινίες με Shrink πάντα εκεί μέσα μου πάει, στο δίωρο... Και χρησιμοποιεί πάνω από 80% CPU. Αν έχεις βρει τρόπο που να το κάνει σε λιγότερη ώρα και με λιγότερο CPU τότε πες το μας και σε μας. :) Μόλις βρώ τι φταίει και μου κάνει αυτά που μου κάνει θα το πώ φίλε μου εμένα με deep analysis και sharp μου έπερνε γύρω στο 40λεπτο και χωρίς να μου στολάρει όλο το μηχάνημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Μόλις βρώ τι φταίει και μου κάνει αυτά που μου κάνει θα το πώ φίλε μου εμένα με deep analysis και sharp μου έπερνε γύρω στο 40λεπτο και χωρίς να μου στολάρει όλο το μηχάνημα :) Μόνο τόσο; :confused: Τι επεξεργαστή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Μόνο τόσο; :confused: Τι επεξεργαστή έχεις; Τίποτα σπουδαίο έναν P4 στα 2,4 εδώ και 2,5 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts