TAKIS14 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καλησπέρα και από μένα Εγώ δεν έχω ούτε πρόβλημα αυτονομίας βγάζω άνετα όλη μέρα ούτε υπερθέρμανσης. Θα σας κάνω δύο ερωτήσεις Πρώτον έχετε παρατηρήσει να μην μπορείτε να δεχτείτε κλήσεις κάποιες φορές με δίκτυο Cosmote και να σας έρχεται καπάκι μήνυμα ότι το τηλέφωνο ήταν κλειστό; Αυτό συμβαίνει μετά το update Oreo. Δεύτερον όταν έχω ανοιχτό το bluetooth και wi-fi του σπιτιού μου το WiFi σέρνεται ενώ έχω 30 Mbps οταν κλείσω το Bluetooth η σύνδεση πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλημέρα, αν και δύο μέρες μόνο με την συσκευή δεν έχω θέμα σαν αυτά που αναφέρεις φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 (edited) Νέα αναβάθμιση Edited April 26, 2018 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modigliani Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Κατόπιν bootloop LG G4 (εκτός εγγύησης)σκέφτομαι την αγορά: 1) SAMSUNG S7 Edge 467€ σε 12 δόσεις 2) SAMSUNG S8 503€ 12 -"- 3) SAMSUNG S8 599€ 36 -"- 4) HUAWEI mate 10 Lite 249€ 12 -"- Ποιό να προτιμήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Μιας και προέρχομαι από s7 edge duos θα σου πρότεινα το s8 (duos) που έχω τώρα, όχι ότι δεν αξίζει το s7 edge απλά το s8 είναι σε όλα καλύτερο εκτός της μπαταρίας ,επίσης μην περιπλανιεσαι με Huawei, Xiaomi κλπ κλπ, χαμένος χρόνος-χρήμα (Εκτός και αν πας σε ναυαρχιδες, πχ mate10 pro, p20 pro) Edited May 10, 2018 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Κατόπιν bootloop LG G4 (εκτός εγγύησης)σκέφτομαι την αγορά: 1) SAMSUNG S7 Edge 467€ σε 12 δόσεις 2) SAMSUNG S8 503€ 12 -"- 3) SAMSUNG S8 599€ 36 -"- 4) HUAWEI mate 10 Lite 249€ 12 -"- Ποιό να προτιμήσω;Δόσεις από πια καταστήματα φίλε? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modigliani Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Δόσεις από πια καταστήματα φίλε? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1) Kaizerstore 2) -"- 3) Germanos & Kotsovolos 4) -"- -"- ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και προέρχομαι από s7 edge duos θα σου πρότεινα το s8 (duos) που έχω τώρα, όχι ότι δεν αξίζει το s7 edge απλά το s8 είναι σε όλα καλύτερο εκτός της μπαταρίας ,επίσης μην περιπλανιεσαι με Huawei, Xiaomi κλπ κλπ, χαμένος χρόνος-χρήμα (Εκτός και αν πας σε ναυαρχιδες, πχ mate10 pro, p20 pro) Αυτό καλοβλέπω και γω αλλά ζητώ την εμπειρία σας γιά επιβεβαίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Το 2 και το 4 δεν φαίνεται1) Kaizerstore 2) -"- 3) Germanos & Kotsovolos 4) -"- -"- ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό καλοβλέπω και γω αλλά ζητώ την εμπειρία σας γιά επιβεβαίωση. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modigliani Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Μιας και προέρχομαι από s7 edge duos θα σου πρότεινα το s8 (duos) που έχω τώρα, όχι ότι δεν αξίζει το s7 edge απλά το s8 είναι σε όλα καλύτερο εκτός της μπαταρίας ,επίσης μην περιπλανιεσαι με Huawei, Xiaomi κλπ κλπ, χαμένος χρόνος-χρήμα (Εκτός και αν πας σε ναυαρχιδες, πχ mate10 pro, p20 pro) Μ'ενδιαφέρει η κάμερα πιό πολύ, μερα και χαμηλός φωτισμός. Επίσης καλό μάνιουαλ. Οπότε S8 ή mate 10 pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 ΤΟ s8 έχει απο τις κορυφαίες, για το mate10 pro δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Επειδη περιμενω και εγω ενα δικαρτο S8 απο ιρλανδια (950FD), παιζει να ειναι με snapdragon 835? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Δύσκολο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Μια χαρά τότε.... Με τις 4G μπαντες στην Ευρώπη υπάρχει κανένα θέμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Κανένα πρόβλημα, από έξω το πήρα και εγώ, από τις καλύτερες επιλογές το duos s8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Κανένα πρόβλημα, από έξω το πήρα και εγώ, από τις καλύτερες επιλογές το duos s8 Μετα απο καμια δεκαρια μερες συμβιωσης με το δικαρτο (με ρομ Εμιρατων) και μετα απο απενεργοποιηση καποιων εφαρμογων της Samsung χωρις ρουτ, εχω να πω μονο θετικα. Και οι 2 σιμ σε λειτουργια (μια 4G Volte και η αλλη 3G), το κινητο ειναι βουτυρο (στοκ launcher) και η μπαταρια εχει απωλεια κατω απο 2-3% ολο το βραδυ. Επιστρεφοντας στην σαμσουνκ μετα απο το S6 edge εχω να πω οτι βελτιωθηκε αρκετα (σιγουρα βοηθησε και το λειτουργικο που ειναι πια στην 8η μεγαλη εκδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) Όλα καλά και εγώ υπέρ ευχαριστημένος σε ολα Edited July 9, 2018 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλησπέρα, έχει πάρει κανείς την PIE? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts