Jump to content

Πιστεύετε στα "σημάδια";

Darko
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι μπορεί να σημαίνει όταν έχεις βγει 3 φορές με μια κοπέλα και τις 3 να βρέχει καρεκλοπόδαρα; /QUOTE]

...Είχε παλιόκαιρο την μέρα που σε γνώρισα...!!! :lol:

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σημάδια. Όλα αυτά που ανεφέρετε για τηλέφωνα κτλ δεν είναι παρά παιχνίδια του μυαλού. Αν κάτσεις Πένυ και σκεφτείς να σε πάρει τηλέφωνο ο zxr θα σε πάρει; Δεν νομίζω. (αν το είχα, ισως... :lol: :lol: )

Προσωπικά πιστεύω ότι μόνοι μας δημιουργούμε αυτά τα σημάδια, μόνοι μας ορίζουμε τις τύχες των ζωών μας και μόνοι μας φτιάχνουμε το μέλλον μας. Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι κάπου υπάρχει μια ανώτερη δύναμη τότε αυτή το μόνο που κάνει είναι μικρές παρεμβάσεις, όποτε κι όταν χρειάζεται. Ίσα ίσα για να προσδίδει το διαφορετικό στη ζωή. Ίσα ίσα για να μας βγάζει από τα συνηθισμένα και να μαθαίνουμε.

Το αν οι παρεκλίσεις αυτές θα είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάται και πάλι από μας κι όχι από αυτό το ανώτερο Όν. Κι εκεί θέμα μυαλού είναι. Μπορεί κάποιος να βλέπει έναν χωρισμό σαν την συντέλεια του κόσμου ενώ κάποιος άλλος σαν την απαρχή καινούριων εμπειριών.

Την μοίρα μας την ορίζουμε εμείς, από κει και πέρα υπάρχει κάτι που μπορεί να είναι τόσο δα μικρό αλλά να σου αλλάξει όλη τη ζωη και αυτό γίνεται χωρίς να χαμπαριάσεις μία. Τωρα zxr αν θες να βρείς κάτι το βρίσκεις, αν θες το τηλέφωνο πάρα πολύ θα βρεθεί τρόπος να το πάρεις (δεν ισχύει μόνο για'μένα αυτό :O )

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα σημάδια πιάνονται και τα όνειρα ή το πάμε πολύ αλλού?

Πριν χάσω τον πατέρα μου (κανά δίμηνο πριν), έβλεπα για 4 συνεχόμενες βραδιές το ίδιο όνειρο: Ένα ημιφορτηγάκι να είναι στον δρόμο και ξαφνικά να λούζεται σε δυνατό φώς και δίπλα πλαγιά με βράχους και μια μεγάλη στροφή. Ξαφνικά έβλεπα το φορτηγάκι να παρεκλίνει απο την πορεία του και να πηγαίνει ντουγρού για το φως. Ε μετά απο το δίμηνο, ο πατέρας μου είχε φύγει με το φορτηγάκι του για περιοδεία στην επαρχεία και τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι με αποτέλεσμα η νταλίκα που ερχόταν απο την άλλη πλευρά να του ανάψει τα μεγάλα φώτα αλλά το κακό έγινε και έπεσε στα βράχια και μετά πήγε κάτω απο την νταλίκα.

Namaste!

Eγώ πιστεύω. Εχω ενα στο δεξί πόδι, 3 ράματα στο αριστερό, ενα σημάδι στο γόνατο το δεξί, μια ελιά στην κοιλιά και ενα τατουάζ στο.....

Eγώ πιστεύω. Εχω ενα στο δεξί πόδι, 3 ράματα στο αριστερό, ενα σημάδι στο γόνατο το δεξί, μια ελιά στην κοιλιά και ενα τατουάζ στο.....

Tι σύμπτωση. Αυτές τις 3 μέρρες που λές, έβρεχε και εδώ. Α, δεν βγήκα με την ίδια κοπέλα. Μάλιστα δεν βγήκα κάν. Που να πάω με τέτοια βροχή.

OK Sakis...we got it! Δεν πιστεύεις στα "σημάδια".....

Στα σημάδια πιάνονται και τα όνειρα ή το πάμε πολύ αλλού?

Πριν χάσω τον πατέρα μου (κανά δίμηνο πριν), έβλεπα για 4 συνεχόμενες βραδιές το ίδιο όνειρο: Ένα ημιφορτηγάκι να είναι στον δρόμο και ξαφνικά να λούζεται σε δυνατό φώς και δίπλα πλαγιά με βράχους και μια μεγάλη στροφή. Ξαφνικά έβλεπα το φορτηγάκι να παρεκλίνει απο την πορεία του και να πηγαίνει ντουγρού για το φως. Ε μετά απο το δίμηνο, ο πατέρας μου είχε φύγει με το φορτηγάκι του για περιοδεία στην επαρχεία και τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι με αποτέλεσμα η νταλίκα που ερχόταν απο την άλλη πλευρά να του ανάψει τα μεγάλα φώτα αλλά το κακό έγινε και έπεσε στα βράχια και μετά πήγε κάτω απο την νταλίκα.

Νομίζω ότι όντος ήταν σημάδι. Μιλάμε ανατρίχιασα με την ιστορία. Είναι τραγικό να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο από τέτοιο συμβάν. :worry:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday