nik1975 Δημοσιεύτηκε May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 16, 2017 Καλησπερα,το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα,και από ipad και από υπολογιστή για να μπαίνω στον υπολογιστή του πατέρα μου,όταν σκαλωνει να τον βοηθάω. Εδώ και μια εβδομάδα δεν μπορώ από όπου κι αν έχω δοκιμάσει,έχουμε την 12 εκδοση και μου βγάζει το μήνυμα όπως φαίνεται στην φωτογραφία που πήρα από το tablet. Ξέρει κανείς τι να κάνω; Α!!το κουφό,δοκιμάζω με vpn από το ipad και μετά μπαίνει κανονικα,απλά στον υπολογιστή μου δεν έχω vpn Οπότε θέλω αν μπορώ να το λύσω Ευχαριστώ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Πρέπει να κλείσεις το IPv6 από τον υπολογιστή, και εγώ είχα το ίδιο θέμα και λύθηκε έτσι. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. May 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Πρέπει να κλείσεις το IPv6 από τον υπολογιστή, και εγώ είχα το ίδιο θέμα και λύθηκε έτσι. Στον υπολογιστή που θέλω να συνδεθω,ή στον δικό μου; Και αυτό πως γίνεται; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Στον υπολογιστή που θέλω να συνδεθω,ή στον δικό μου; Και αυτό πως γίνεται; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Kαι στους δύο για σιγουριά, το πώς μπορείς να κλείσεις το IPv6 εδώ https://techjourney.net/disable-turn-off-ipv6-support-in-windows-10-8-1-8-7-vista/ Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. May 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Kαι στους δύο για σιγουριά, το πώς μπορείς να κλείσεις το IPv6 εδώ https://techjourney.net/disable-turn-off-ipv6-support-in-windows-10-8-1-8-7-vista/ Ok σ ευχαριστώ,απλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το κάνει αυτό το team viewer ενώ έπαιζε μια χαρά; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Μπαινεις με την IP του υπολογιστη του πατερα σου ή με το teamviewer id του? Εισαι τοπικα(μεσα στο ιδιο δίκτυο) ή εισαι σε αλλο σπιτι(δίκτυο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Μπαινεις με την IP του υπολογιστη του πατερα σου ή με το teamviewer id του? Εισαι τοπικα(μεσα στο ιδιο δίκτυο) ή εισαι σε αλλο σπιτι(δίκτυο) Με το team viewer id μπαίνω από άλλο δίκτυο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Με το team viewer id μπαίνω από άλλο δίκτυο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Φανταζομαι εχεις δοκιμασει να κανεις εγκατασταση/απεγκατασταση και σε pc και ipad.(στο ipad εγκαθηστα και ενα προσθετο συνηθως-δες μηπως και αυτο θελει κανενα update ή να το ξαναπερασεις) Επισης εχεις δοκιμασει με το ipad απο αλλο δίκτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts