LeGendGR Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 απο ποιο αμαζον? καταρχας δεν υπαρχει ανωτερο μαγαζι απο το αμαζον, 2 η αποδειξη βγαινει ηλεκτρονικα σε pdf θα την βρεις εκει που λεει my orders. 3 αν ειναι ευρωπαικο εχει 2 χρονια εγγυησηΑπό το Γερμανικό Amazon. Το βγήκα αλλά μια ερώτηση γράφει όλα τα στοιχεία στο τιμολόγιο εκτός από το imei της συσκευής δεν θα έπρεπε να το γράφει? Το ρωτάω γιατί όσα κινητά έχω αγοράσει από Ελλάδα γράφουν επάνω στην απόδειξη αγοράς και το imei της συσκευής. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Μολις κοιταξα και εγω στο δικό μου δεν γράφει επίσης ιμει η απόδειξη. Δεν το θεωρώ απαραίτητο πάντως εφόσον είσαι καλυμμένος. Για να σου φύγει και το άγχος κάνε ενα τηλ στο σέρβις και δώσε το ιμει θα σου πουν 100% αν σε καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts