iNCubO Δημοσιεύτηκε March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 18, 2005 Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια chill out κομμάτια (όπως των Red hot chilly pepper κτλ).Ευχαριστώ :) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια chill out κομμάτια (όπως των Red hot chilly pepper κτλ).Ευχαριστώ :) Οι RHCP chill out? :confused: :rolleyes: Είσαι σίγουρος; :w00t: Εγώ θα σου προτείνω τις πλέον κλασσικές συλλογές... Cafe Del Mar... ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 τελικά θες κάτι σε στυλ rhcp ή chill out? για chill out προτείνω Shpongle-όλα Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Μπέρδεψα τους όρους, θέλω κάτι του στύλ rhcp ;) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 r h c p - Road trippin ;) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 τελικά θες κάτι σε στυλ rhcp ή chill out? για chill out προτείνω Shpongle-όλα Raja ram - Simon Posford και τα μυαλά στα κάγκελα! :cool: Κορυφαίοι! ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Raja ram - Simon Posford και τα μυαλά στα κάγκελα! :cool: Κορυφαίοι! ;) dmt, dmt, doo dee doo dmt, lsd doo dmt, lsd doo dmt...divine moments now, divine moments of truth, total and utter cosmic stuff... ^το καλύτερο μου από shpongle! γενικά posford θεός... :cool: χμμ Incubo για άκου audioslave πιστεύω θα σου αρέσουν. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 επισης επειδη ειμαι παρα πολυ γνώστης αυτης της μουσικης ,θα σου προτεινα οπως ειπε και πιο παραπανω η Tinkerbell..sphongle,hallucinogen,aes dana,ott,monroe,ooze...βεβαια δεν ειναι ακριβως στο στυλ της chill out,αλλα ambient με στοιχεια ambient..ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ευχαριστώ παιδιά :) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 επισης επειδη ειμαι παρα πολυ γνώστης αυτης της μουσικης ,θα σου προτεινα οπως ειπε και πιο παραπανω η Tinkerbell..sphongle,hallucinogen,aes dana,ott,monroe,ooze...βεβαια δεν ειναι ακριβως στο στυλ της chill out,αλλα ambient με στοιχεια ambient..ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! τελικά όμως δε ζητάει chill out κομμάτια,αλλά σε φάση red hot chilli peppers. ott-> :up: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Όντως ;) :) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts