saviak Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Γεια χαρα! Εχω το εξης προβλημα.Καθε φορα που συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω netmod μετα απο λιγη ωρα εμφανιζετε μια μπλε οθωνη: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Καπου παρακατω λεει και για το nMUSB.sys . Εχω εγγαταστησει και τα τελευταια drivers και ποιο παλια και παλι το προβλημα παραμενει.Εχω κανει και αναβαθμηση τα bios και παλι τιποτα.Καπου ακουσα οτι καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα απενεροποιησε το hyperthreating απο τα bios και για 22 ωρες ηταν στο ιντερνετ χωρις να του ξανασυμβει αυτο. Το pc μου ειναι : P4 2.8ghz,motherboard Abit is7(865PE intel chipset) . Ειναι καποιος που μπορει να με βοηθησει?? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Φιλικά, Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Βάλε το Netmod στη σειριακή θύρα και θα ησυχάσεις. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αν έχεις σύνδεση ISDN 128K θα πιάνεις μέγιστη ταχύτητα 115,2Κ (θα μου πεις και με USB να το έχεις έτσι κι αλλιώς οι ISDN 128K δεν πιάνουν στην πράξη πάνω από 110Κ) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviak Δημ. October 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 NG οταν το ειχα παλια στη σηριακη δεν εποιανε ταχυτητα παραπανω απο 20.Μαλλον λογω ασυμβατοτητας υλικου...Ενω στο παλιο το πψ επεζε πολυ καλα την ιδια στιγμη στο καινουριο ηταν χαλια.. Παράθεση Φιλικά, Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω... Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα serial :wacko: Επίσης παθαίνω και το άλλο. Η σύνδεση μερικές φορές "παγώνει". Δε κάνει disconnet, απλά δεν κάνει receive ή send καθόλου. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts