frodos Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Χρησιμοποιειται κανενα προγραμμα για καλυτερες φωτογραφιες???? Open camera. πολύ καλή δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Open camera. πολύ καλή δουλειά... Εγινε το δοκιμαζω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Εγινε το δοκιμαζω τωρα ΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.footej.camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.zcamera Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) αναβαθμιση v19 και μετα v23! http://i.imgur.com/SN4SuBQ.png Edited August 22, 2017 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Εντυπώσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μη βιαστείτε γιατί αφού έκανα την αναβάθμιση, πρώτον :έκανε όλη νύχτα να φορτίσει και δεύτερον δεν μου ξεκλειδώνει τις εφαρμογές με το fingerprint αλλά μόνο με τον κωδικό... Αυτά μέχρι στιγμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 μου εκανε και τις 2 ενημερωσεις, στην δευτερη εκανε εργοστασιακες ρυθμισεις, το εστησα ξανα και ολα καλα χωρις κανενα θεμα, προς ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 μου εκανε και τις 2 ενημερωσεις, στην δευτερη εκανε εργοστασιακες ρυθμισεις, το εστησα ξανα και ολα καλα χωρις κανενα θεμα, προς ενημερωση τα ίδια κι από μένα ... ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Μη βιαστείτε γιατί αφού έκανα την αναβάθμιση, πρώτον :έκανε όλη νύχτα να φορτίσει και δεύτερον δεν μου ξεκλειδώνει τις εφαρμογές με το fingerprint αλλά μόνο με τον κωδικό... Αυτά μέχρι στιγμής... Μία χαρά και από μένα, η κακή φόρτιση ήταν δικό μου λάθος... Δουλεύει πολύ καλύτερα και πιο στρωτά, ιδίως το fingerprint τώρα είναι μακράν πιο γρήγορο. Το θέμα με το ξεκλείδωμα ισχυει:όταν κλειδώνω εφαρμογή από το συστεμ μάνατζερ μετά η εφαρμογή δεν ξεκλειδώνει με το fingerprint πάρα μόνο με τον κωδικό.Τους έστειλα μήνυμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα και είπαν ότι θα το προωθήσουν στους software managers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Και εμένα με τις αναβαθμίσεις έγινε πιο smooth το κινητό και δεν κολλάει καθόλου..όχι ότι πριν κολλούσε αλλά έγινε τελείως smooth Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) ακυρο ευχαριστω Edited August 31, 2017 by sakkouk αλλαξε η κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Καλημέρα σε όλους... ερωτηση για τη σουπερ κινητάρα μας: Πως γίνεται να έχω μόνο δόνηση στο κινητο και όχι ήχο (είτε κλήσης είτε ειδοποίησης/μηνυματος κλπ) Η λειτουργία "Μην ενοχλείτε" είναι εντελώς σιωπηλή - ουτε δόνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Open camera. πολύ καλή δουλειά... Εμένα στο άνοιγμα της εφαρμογής μου τα γυρίζει πάλι κ δε φαίνονται οι ερωτήσεις για να κάνω αποδοχή κ δε προχωράει, καμία ιδέα? ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δουλευεις 4g , γυρνα το σε 3g και ξαναδοκιμασε το gps Το πρόβλημα μου είναι καλη εφαρμογή για gps , ότι έχω δοκιμάσει δε βρίσκει διευθύνσεις, καμία πρόταση? Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Καμία ιδέα για gps app καλό? Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Καμία ιδέα για gps app καλό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Μόλις δώσανε την 8.0... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 πουντη;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Στο θεμα της καμερας παντως εγω σωθηκα με την συμβουλη ενος φιλου εδω για την εφαρμογη CameraMX.καμια σχεση με το προγραμμα του κινητου,μακραν καλυτερο,γρηγορο και χωρις θολουρες!! Κατι αλλο τωρα,δν ηξερα την "καινουρια" κατασταση με τα τελωνεια,παρηγγειλα απο αλι αλοο ενα κινητο και απο τις 18/10 ακομα περιμενουμε. Θελω να φερω αλλο ενα ουκιτελ κ6000 πλας ,υπαρχει κανενα που να το στελνει απο Ευρωπαικη αποθηκη??? Ναι μεν θα ειναι πιο ακριβο αλλα θα γλυτωσουμε χρονο σιγουρα και χρημα λογω τελωνειου κλπ Οποιες συμβουλες ευπροσδεκτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Στο θεμα της καμερας παντως εγω σωθηκα με την συμβουλη ενος φιλου εδω για την εφαρμογη CameraMX.καμια σχεση με το προγραμμα του κινητου,μακραν καλυτερο,γρηγορο και χωρις θολουρες!! Κατι αλλο τωρα,δν ηξερα την "καινουρια" κατασταση με τα τελωνεια,παρηγγειλα απο αλι αλοο ενα κινητο και απο τις 18/10 ακομα περιμενουμε. Θελω να φερω αλλο ενα ουκιτελ κ6000 πλας ,υπαρχει κανενα που να το στελνει απο Ευρωπαικη αποθηκη??? Ναι μεν θα ειναι πιο ακριβο αλλα θα γλυτωσουμε χρονο σιγουρα και χρημα λογω τελωνειου κλπ Οποιες συμβουλες ευπροσδεκτες! https://www.tinydeal.com/oukitel-k6000-plus-55-fhd-mtk6750t-octa-core-android-70-4g-phone-p-165244.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 https://www.tinydeal.com/oukitel-k6000-plus-55-fhd-mtk6750t-octa-core-android-70-4g-phone-p-165244.html Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 παιδες καλησπερα,πως να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ???? ***ακυρο το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Προβλημα. εσπασε το digitizer και η οθονη, θεωρω κριμα σε ενα χρονο να παρω αλλο κινητο, αυτο με καλυπτε πληρως. Καμια ιδεα να επισκευαστει γτ οσο εψαξα δε βρηκα μαγαζι να φερνει ανταλλακτικα και μονο ενας μου ειπε οτι θα παει 120+ και μ αυτα ξαναπαιρνω καινουργιο Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts