akaloith Δημ. May 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 google: root android. ειναι τεραστιο θεμα για να αναλυθει εδω. προφανως δε το θες και δε σε ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 νομιζα ηταν κατι απλο, οκ να το ψαξω τοτε να μαθω σε τι βοηθαει, μου χε μεινει η εντυπωη οτι βοηθαει οταν υπαρχουν προβληματα με το λογιμικο μονο Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 ξεκλειδωνει δυνατοτητες στο λειτουργικο που οταν δε ξερεις γιατι το θες μπορει να αποτελεσει και κινδυνο. κατσε οπως εισαι και εισαι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) http://i.imgur.com/SNI6Gkd.png http://i.imgur.com/w6YiJSU.png http://i.imgur.com/nGOEvAP.png http://i.imgur.com/ANWuizz.png με πολυ βαρια χρηση δηλαδη 7 εφαρμογες παντα ανοιχτες στο background + camera + facebook + games βγαζει κανα 10ωρες οθονη με τη νεα v6 edit: τα 4gb ram ειναι υπεροχα. τα 3 δε μου φτανουν! Edited May 25, 2017 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλα ειναι για τοσο φουλ χρηση, λογικα θα κραταει 2 μερες σε νορμαλ χρηση. πως κλεινουν οι εφαρμογες να μην ειναι μονιμα στο background? Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 οπως κλεινουν σε ολα τα android με το κουμπι αριστερα του home button και σερνοντας τις εφαρμογες απο τη λιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Ένα πραγματικά vmf τηλ για μένα που είμαι ένας μέσος χρήστης... Το μόνο που θα ήθελα να έχει είναι nfc... Καλό WiFi καλό ήχο καλή μπαταρία εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_620059.html?wid=3 ευρωπαικη αποθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 γμτ δε περιμενα λιγες μερες ακομα, 5ε διαφορα και θα το χα και μπορει και πιο νωρις στα χερια μου... Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) γμτ δε περιμενα λιγες μερες ακομα, 5ε διαφορα και θα το χα και μπορει και πιο νωρις στα χερια μου... Εννοειτε πιο νωρις. Στο δεκαημερο τοχεις και χωρις φοβο τελωνειου Τωρα ειδα οτι στελνει μονο Ρωσια:mad: Edited May 28, 2017 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 http://i.imgur.com/6SSEmv1.png νεα αναβαθμιση v9! Στάλθηκε από το K6000 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Εννοειτε πιο νωρις. Στο δεκαημερο τοχεις και χωρις φοβο τελωνειου Τωρα ειδα οτι στελνει μονο Ρωσια:mad: to στελνει κανονικα και εδω αλλα θελει 2ε και κατι ακομα εξοδα, ευχομαι να μη περασω τελωνειο μονο, χαζομαρα... Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 http://i.imgur.com/6SSEmv1.png νεα αναβαθμιση v9! Στάλθηκε από το K6000 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μας λέει ούτε λέξη για το update log όμως.... Πάντως well done ouki... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 to στελνει κανονικα και εδω αλλα θελει 2ε και κατι ακομα εξοδα, ευχομαι να μη περασω τελωνειο μονο, χαζομαρα... Tροποποιησαν σημερα τη τιμη απ την ευρωπαικη αποθηκη, απ τα 160 στα 193, οι ανθρωποι ειναι απαραδεκτοι, τι να πω, τελευταια φορα που ψωνιζω απο κει, υπαρχουν κι αλλα μαγαζια, ας τελειωσει αυτο να το παρω κι εγω στα χερια μου, τουλαχιστον βλεπω οτι ειναι πολυ καλη συσκευη Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) Tροποποιησαν σημερα τη τιμη απ την ευρωπαικη αποθηκη, απ τα 160 στα 193, οι ανθρωποι ειναι απαραδεκτοι, τι να πω, τελευταια φορα που ψωνιζω απο κει, υπαρχουν κι αλλα μαγαζια, ας τελειωσει αυτο να το παρω κι εγω στα χερια μου, τουλαχιστον βλεπω οτι ειναι πολυ καλη συσκευη Δεν τροποποιησαν την τιμη ,ηταν προμο που εληξε,αν διαλεξεις το χρυσο υπαρχει η ιδια τιμη για 4 μερες ακομα , υπαρχει μετρητης αντιστροφος,εγω προσωπικα δεν τους βλεπω καπου φαουλ...φιλικα by the way το τελικιασε η oukitel https://www.tinydeal.com/oukitel-k10000-pro-55-fhd-mtk6750t-octa-core-android-70-4g-phone-px3flhv-p-165360.html Edited May 29, 2017 by digitheos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Οι τρυπουλες των ηχειων παιζουν ολες η μονο μια πλευρα? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 δεξια ειναι ηχειο αριστερα υποθετω μικροφωνο Στάλθηκε από το K6000 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Αγαπητοι συναγωνιστές: Αξιοπρεπή θήκη και τζαμακι που βρίσκουμε ? Το skroutz δεν έχει τίποτα ... Υπάρχει τίποτα ή να περιμένουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Αγαπητοι συναγωνιστές: Αξιοπρεπή θήκη και τζαμακι που βρίσκουμε ? Το skroutz δεν έχει τίποτα ... Υπάρχει τίποτα ή να περιμένουμε ? Θηκη εγω παραγγειλα απο αλιεξπρες, εχει απρα πολλες, δυστυχως δεν εχει παυπαλ, υπαρχει και εβαυ ποικιλια. Τζαμακι αν λες για τεμπερντ γκλας παλι στα ιδια μονο ειδα. Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Θηκη εγω παραγγειλα απο αλιεξπρες, εχει απρα πολλες, δυστυχως δεν εχει παυπαλ, υπαρχει και εβαυ ποικιλια. Τζαμακι αν λες για τεμπερντ γκλας παλι στα ιδια μονο ειδα. Υπαρχει σε κανενα ελληνικο καταστημα η ευρωπαικη αποθηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 εγω περιμενω το 10000 pro !! ισως αξιζει η αναμονη αν και είναι λιγο βαρυ ,αν εχει καποιος νεα του ας γραψει :) η ας ανοιξει νέο θεμα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Υπαρχει σε κανενα ελληνικο καταστημα η ευρωπαικη αποθηκη? ουτε σε καταστημα εδω εχω δει, ουτε σ ευρωπ αποθηκη, ολα αυτα μεχρι πριν 1 βδομαδα που απραγγειλα τη θηκη Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 το κινητο ερχεται με θηκη ? αν ναι ειναι καλή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 το κινητο ερχεται με θηκη ? αν ναι ειναι καλή ? απο gb λεει με πισω θηκη σιλιονης, εχει θηκες ομως στο αλιεξπρες, πηρα θηκη με 5ε μαζι με μεταφορικα, ηρθε κιολας εδω και μια βδομαδα παροτι εφτααν μαζι με το κινητο στην ελλαδα κ το κινητο το περιμενω ακομα, η θηκη ηρθε αε 13 μερες, Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 εχεις λινκ aliexpress ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts