thodol200 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 εχεις λινκ aliexpress ? https://www.aliexpress.com/item/ABCTen-Flip-Style-PU-Leather-Case-Protective-Cell-Phone-Skin-Cover-For-Oukitel-K6000-Plus-5/32814235738.html?spm=2114.13010608.0.0.JmCmhx Απ αυτο πηρα εγω, αλλα αν βαλεις oulitel k6000 plus case ή flip case θα σου βγαλει απειρα Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παρακαλώ οσοι έχετε τη συσκευή πάνω από μήνα, αναφέρετε εντυπωσεις -Μπαταρία-καμερα-Gps-wifi-ταχυτητα και οτι άλλο θελετε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παρακαλώ οσοι έχετε τη συσκευή πάνω από μήνα, αναφέρετε εντυπωσεις -Μπαταρία-καμερα-Gps-wifi-ταχυτητα και οτι άλλο θελετε ... Αν κρινω απο το pro, που εχω, δεν θα εχουν κανενα προβλημα :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. June 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) καμερα μπροστινη 8/10 καμερα πισω 9/10 (σε ΚΑΛΟ φως) 4/10 (σε ΚΑΚΟ φως) gps 10/10 wifi 10/10 ram, cpu, gpu 8/10 (γενικη χρηση) 6/10 (gaming) μπαταρια 8/10 βγαζει 7-10 ωρες αναμενη οθονη και 1-3 μερες αυτονομια εξτρα βαθμοι: ηχειο 6/10 ηχος απο ακουστικα 4/10 Edited June 20, 2017 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 καμερα μπροστινη 8/10 καμερα πισω 9/10 (σε ΚΑΛΟ φως) 4/10 (σε ΚΑΚΟ φως) gps 10/10 wifi 10/10 ram, cpu, gpu 8/10 (γενικη χρηση) 6/10 (gaming) μπαταρια 8/10 βγαζει 7-10 ωρες αναμενη οθονη και 1-3 μερες αυτονομια Ίδια βαθμολογία θα έδινα και εγώ... Αν είχε και nfc θα ήταν μια χαρά, για τα λεφτά του είναι σούπερ κι αν βγει σκύλος σαν τα 3 k6000 Pro που έχω δώσει γύρω γύρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. June 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 εφαγε 4 τουμπες σημερα καθως ετρεχα στο νιαρχο! μεχρι που ξεκουμπωσε η πλατη και δε πατιοταν το power αλλα το ξανακουμπωσα και ολα οκ. η οθονη περιεργως επιβιωσε! η θηκη που δινουν ΔΕΝ μου εφαρμοζει σωστα και η μια γωνια ειναι σαφως εκτεθιμενη παρολα αυτα γλιτωσε φτου φτου μου το ματιασαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 παιδια μας δουλευουν? ειναι οντως απο Αγγλια και ανευ τελωνειου ή μας δουλευουν ? https://www.tomtop.com/oukitel-7/p-pz0028gy-eu.html Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 μετα απο 2 βδομαδες εχω να πω, απομνημη μια χαρα για τη χρηση που κανω, μπαταρια 2-3μερες με πολυ wifi, το μονο μειονετημα ως τωρα ειναι που δοιμασα 2 gps apps και ουτε που ειμαι δειχνειουτε διευθυνσεις, μονο στο google maps,ετσι gps δε μπορω να δοιμασω κ εχω σπαστει γιατι εχει καλες διαδρομες σε χωμα εδω αλλα χωρις gps θα χαθεις σιγουρα. επισης λιγο βαρυ αλλα δε με απασχολει εμενα. Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 παιδια μας δουλευουν? ειναι οντως απο Αγγλια και ανευ τελωνειου ή μας δουλευουν ? https://www.tomtop.com/oukitel-7/p-pz0028gy-eu.html εχει διαφορετικη τιμη για την αποστολη απο Γερμανια,τωρα αν ερχεται απο εκει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 μετα απο 2 βδομαδες εχω να πω, απομνημη μια χαρα για τη χρηση που κανω, μπαταρια 2-3μερες με πολυ wifi, το μονο μειονετημα ως τωρα ειναι που δοιμασα 2 gps apps και ουτε που ειμαι δειχνειουτε διευθυνσεις, μονο στο google maps,ετσι gps δε μπορω να δοιμασω κ εχω σπαστει γιατι εχει καλες διαδρομες σε χωμα εδω αλλα χωρις gps θα χαθεις σιγουρα. επισης λιγο βαρυ αλλα δε με απασχολει εμενα. Αν δουλευεις 4g , γυρνα το σε 3g και ξαναδοκιμασε το gps Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 νεα εκδοση oukitel k6000 plus v18 11/07/17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Απο μπαταρια κομπλε,βαρος εχει αλλα δν με ενοχλει. Η καμερα με προβληματιζει τις βγαζει θολες καπως τις φωτο,μηπως με κανενα αλλο προγραμμα λυνεται το θεμα??? Επισης κατι που κανει και ειναι το πιο ενοχλητικο ειναι οτι μικραινει η οθονη.επισυναπτω φωτο να καταλαβετε τι εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Ελπιζω να κατακαβαινετε τι εννοω... Επιπλεον δν διορθωθηκε μετα και τις2αναβαθνισεις που του περασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Δεν το εχω το κινητο αλλα αυτο ειναι θεμα ρυθμίσεων. Για ψαξε κατι που να λεει με ενα χερι η κατι τετοιο...Δεν θυμαμαι να σε βοηθήσω παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 οι φωτο σου βγαινουν θολες ΑΝ δεν εχεις εστιασει η το κουνας οταν πατας την οθονη η οθονη μικραινει αν συρεις προς τα αριστερα η δεξια το κατω μερος της οθονης πανω απο το Home button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 οι φωτο σου βγαινουν θολες ΑΝ δεν εχεις εστιασει η το κουνας οταν πατας την οθονη η οθονη μικραινει αν συρεις προς τα αριστερα η δεξια το κατω μερος της οθονης πανω απο το Home button Και πως μεγαλωνει παλι ?? Γιατι εγω του κανω επανεκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 ξανασερνεις προς την αντιθετη κατευθυνση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 ξανασερνεις προς την αντιθετη κατευθυνση Δν μπορω να το πετυχω,κατι κανω λαθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 ρυθμισεις > one-handed mode το απενεργοποιεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 ρυθμισεις > one-handed mode το απενεργοποιεις Με εσωσες!!! Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλησπέρα, πως κάνω screenshot Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 οπως σε ολα power + volume down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Three finger screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) Χρησιμοποιειται κανενα προγραμμα για καλυτερες φωτογραφιες???? Edited August 17, 2017 by dimitris_coupe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts