taliban Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Τρεμω το οτι πολλοι ρισκαρατε να πληρωθει τελωνειο, ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε ευκολα για ολους και να δουμε ποο καλο ειναι να παραγειλουμε κι εμεις, εστω και απο αποθηκη ευρωπη που ευχομαι να βρεθει. Είτε πληρώσεις τελωνείο, είτε αγοράσεις μέσω Ευρωπαϊκής αποθήκης η τιμή πάνω κάτω θα είναι η ίδια, τρόμος κανένας λοιπόν, μόνο χρονική καθυστέρηση μπορεί να υπάρξει στην πρώτη περίπτωση Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Είτε πληρώσεις τελωνείο, είτε αγοράσεις μέσω Ευρωπαϊκής αποθήκης η τιμή πάνω κάτω θα είναι η ίδια, τρόμος κανένας λοιπόν, μόνο χρονική καθυστέρηση μπορεί να υπάρξει στην πρώτη περίπτωση Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειχα δει σε καποια μοντελα απο ευρωπαικη αποθηκη κατι διαφορες της ταξης των 20-30 ευρω, διαβασα ομως για τελωνειο κατι νουμερα απο 50-70 και χαλαστηκα, ειμαι κι σε νησι που ακουγεται οτι ειναι πιο επικινδυνο απο αθηνα και αν επαιρνα πχ αυτο που το δα στα 165 και επιανε και τελωνειο μετα θα κλαιγα. Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ειχα δει σε καποια μοντελα απο ευρωπαικη αποθηκη κατι διαφορες της ταξης των 20-30 ευρω, διαβασα ομως για τελωνειο κατι νουμερα απο 50-70 και χαλαστηκα, ειμαι κι σε νησι που ακουγεται οτι ειναι πιο επικινδυνο απο αθηνα και αν επαιρνα πχ αυτο που το δα στα 165 και επιανε και τελωνειο μετα θα κλαιγα. εχει αναφερθεί ότι σε περίπτωση τελωνείου η χρέωση είναι 24% στην αξία + 12€ , αυτό σημαίνει γύρω στα 52 ευρώ στην προκειμένη περίπτωση .....τα βάζεις κάτι λοιπόν και υπολογίζεις .....ευρώπαική αποθήκη ή κίνα και όπου πάει η ζυγαριά...ούτε τρόμους, ούτε φόβους :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) απο 155 λοιπον (με κουπονι) παει 205 αν σκεφτεις οτι το παλιο pro ελλαδα πουλαει για 180 προφανως τα ιδια και φθηνοτερα θα βγει το Plus ακομα και με τελωνειο τωρα με ευρωπαικη αποθηκη (οχι ελληνικη) οκ θα βγει καπως φθηνοτερα. παντως στο χαρτι που εχουν κολησει εξω απο το κουτι το gearbest εχουν βαλει αξια του 20$ (το βλεπω στο site τους στη παραγγελια μου φωτο) το τελωνειο ΑΝ το πιασουν παει σε οποιασδηποτε τιμης πακετο η απο μια τιμη και πανω; Αν ισχυει ο παραπανω κανονας τοτε εχει 17 ευρω καπελο Edited May 8, 2017 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Τα 20$ που περνούσαν "αέρα" ως gift απο ... θείους και ξαδέρφια... ήταν last year...Τώρα ανάλογα το που θα πέσεις (εκτός και αν είσαι τυχερός και τη γλιτώσεις) είναι ικανοί να ανοίξουν το πακέτο να δουν το μοντέλο,το κατάστημα αγοράς στο ιντερνετ και να χρεώσουν 24% φπα στην τρέχουσα τιμή αγοράς του καταστήματος συν τα 12€ επιπλέον έξοδα εκτελωνισμού. Tώρα στο gearbest έχει 199$ οπότε να εύχεσαι να μην πέσεις σε αυτή την περίπτωση που αναφέρω γιατί θα σου έρθει επιπλέον ένα 60αρι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) νταξει νομιζω υπερβολες γιατι αγοραστηκε 155. και φυσικα εχω αποδειξη αγορας. ασε που η τρεχουσα τιμη αγορας ειναι 155 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_620059.html?wid=11 εκανες ενα σκετο search, αν το ανοιξεις θα δεις 155 οποτε ας μη φερνουμε τη καταστροφη εκει που δεν υπαρχει. και σε καθε περιπτωση το πολυ πολυ να ερθει στα λεφτα ελλαδας οοοοοοοταν ερθει Edited May 9, 2017 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Μίλησα βάσει αυτού που συνεβη σε εμένα και όχι μόνο σε πρόσφατη παραγγελία κινητού.μακάρι εσυ να είσαι πιο τυχερός Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 δεκτο αυτο που λες αλλα η τιμη του ειναι 155 και οχι 200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα σήμερα το κινητό. Πραγματικά εντυπωσιασμένος τόσο από την εμφάνιση (πολύ όμορφο , οχι τόσο παχύ όσο το ulefone power που είχα και από πιο ποιοτικά υλικά) . +android 7.0 . Πάρα πολύ ωραίο μενού και πολλές προσθήκες . (όπως πχ τη ρύθμιση για διάβασμα για να μην κουράζει τα μάτια) +κάμερα . Πολύ καλή , όχι όπως κάμερες ναυαρχίδων αλλά σε πολύ καλύτερα επίπεδα από τον προκάτοχο του +μπαταρία δεν έχω τεστάρει ακόμα αλλά είδα ότι φόρτιζε σε χρόνο ρεκορ. θα γράψω και άλλα και θα ανεβάσω και φωτο, ειμαι πολύ ευχαριστημένος κολλήματα τίποτα , πάει σφεντόνα Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 απο gearbest? με Netherlands Post Registered? μπορουμε να δουμε το tracking message σου? τελωνειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 απο gearbest? με Netherlands Post Registered? μπορουμε να δουμε το tracking message σου? τελωνειο; καλησπέρα , ναι από gearbest με netherlands post: RS807071595NL οχι δεν κρατήθηκε τελωνειο 155ευρώ πήγε τελική τιμή Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 http://i68.tinypic.com/5fkzlf.jpg http://i65.tinypic.com/2qan0h1.jpg http://i68.tinypic.com/2sbqzde.jpg http://i63.tinypic.com/v4qjk7.jpg http://i65.tinypic.com/313pyxs.jpg Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Καλοριζικο εγω θα περιμενω το 10000 προ, πλεονεξια ισως αλλα ειναι προκληση η 10χιλιαρη μπαταρια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Καλοριζικο εγω θα περιμενω το 10000 προ, πλεονεξια ισως αλλα ειναι προκληση η 10χιλιαρη μπαταρια:) Ευχαριστώ να σαι καλα, ναι αν δεν σου φτάνει περίμενε το άκουσα ότι είναι τούμπανο Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Καλοριζικο εγω θα περιμενω το 10000 προ, πλεονεξια ισως αλλα ειναι προκληση η 10χιλιαρη μπαταρια:) Υπαρχουν infos γι αυτο? Ποτε θα κυκλοφορησει, κ.λ.πλ ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ να σαι καλα, ναι αν δεν σου φτάνει περίμενε το άκουσα ότι είναι τούμπανο Πυξιδα, γυροσκοπιο, notif. leds, εχει? Antutu μετρησες? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Toν Ιούνιο διάβασα θα βγει και έχει βιντεάκια σου youtube με παροσιασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Εντυπωσεις απ το τηλεφωνο αναμενουμε, lags, ποιοτητα κλησης-καλη ακουστικη, σημα wifi, gps, αυτονομια. Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) ηρθε επιτελους, στα πολυ γρηγορα εχουμε τα εξης: 1) απιστευτο τι προσφερουν 155 ευρω! 2) κανενα τελωνειο! 3) οι καμερες μπρος πισω με εξεπληξαν (παντα σε καλο φως) 4) τα 4gb ram ειναι πολυτιμα σε multitasking 5) το παχος το περιμενα χειροτερο ειναι μια χαρα, ειναι βαρυ και πλατυ σε σχεση με το lg g2 μου 6) η cpu δε παιρνει ειδηση (δεν ειμαι gamer) 7) κανενα θεμα με wifi 8) το πρωτο κλειδωμα gps ηταν στα 5sec max! 9) τα αποτυπωματα μπροστα υπεροχα και ταχυτατα ειδικα οταν το κινητο καθεται στο τραπεζι! νομιζω ειναι οτι καλυτερο ειδικα σε συνδιασμο με hardware buttons απο κατω ωστε να μη χανεις οθονη! 10) η οθονη με ευχαριστει πληρως παντα για τη τιμη! 11) ουτε καν το φορτισα το ξεκινησα απευθειας στο 50% και του εχω αλλαξει τον αδοξαστο. Εννοειται fast charger included + θηκη + μεμβρανη + εξτρα μεμβρανη! Φορτιζει σε 1:40-2:00 αναλογα τη χρηση 155 ΕΥΡΩ; ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;;; Edited May 12, 2017 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 απο gearbest? με Netherlands Post Registered? μπορουμε να δουμε το tracking message σου? τελωνειο; αυτο το NPG το ζηταμε η ετσι το στελνουν? Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Ο ήχος είναι λίγο πιο ποιοτικός αλλά όχι πιο δυνατός.., το σήμα του WiFi είναι λίγο πιο ισχυρό, κεραία GPS ίδια απόδοση... Μπαταρία άμεση φόρτιση... Για διάρκεια θα δούμε.... Όλα αυτά σε παραθεση με το κ6000 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) http://i.imgur.com/trXX0tR.jpg notification led για τους fan! http://i.imgur.com/ByHPeyu.png 1:50 φορτιση, τα πρωτα 10λεπτα κλειστο το τηλεφωνο και μετα ανοιχτο και με χρηση http://i.imgur.com/rMMzUYc.jpg δινει πονο ο φορτιστης, εδω διπλα στον φορτιστη του lg g2! http://i.imgur.com/uYcZ1Ag.png gps αψογο! Edited May 12, 2017 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Με αυτο το φορτιστή μπορείς να φορτίσεις αλλο κινητό η θα το στείλει σε τροχεία γύρω απο την γη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 καλησπέρα , ναι από gearbest με netherlands post: RS807071595NL οχι δεν κρατήθηκε τελωνειο 155ευρώ πήγε τελική τιμή αυτο το netherlands post το ζηταμε ή ετσι κι αλλιως το στελνουν ετσι? Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 http://i.imgur.com/PnAwpab.png http://i.imgur.com/NJlTo0X.png 1ωρα οθονης = 10% battery φυσικα η μπαταρια θελει στρωσιμο και φυσικα η φωτεινοτητα της οθονης επηρεαζει αμεσα το αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodol200 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 1ωρα οθονης = 10% battery φυσικα η μπαταρια θελει στρωσιμο και φυσικα η φωτεινοτητα της οθονης επηρεαζει αμεσα το αποτελεσμα οταν λεμε στρωσιμο? τελικα το netherlands post το ζηταμε η ετσι το στελνουν? Παράθεση Νokia δανεικο με πληκτρα :O Τhl 5000T Thl 4000 Vodafone smart mini Motorola defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts