RZoe Δημοσιεύτηκε March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2005 ψαχνω για ερωτησεις τυπου ecdl (εξετασεων πληροφορικης) Σε περηπτωση που ξερει καποιος που μπορω να βρω στο διαδυκτυο ας μου πει (δεν θελω να το αγορασω απλα παραδειγματα) thanks Παράθεση R RR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 στο dc++ στο Hub του άγγελου είχα βρεί και για τις 7 ενότητες ,ερωτήσεις,σκαναρισμένες σελίδες από βιβλίο εκδόσεων "κλειδάριθμος" και προπαρασκευαστικά τέστ τα οποια κανουνε και στα φροντιστήρια. Κάνε μια προσπάθεια ,μπορεί να βρείς κάτι. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 ψαχνω για ερωτησεις τυπου ecdl (εξετασεων πληροφορικης) Σε περηπτωση που ξερει καποιος που μπορω να βρω στο διαδυκτυο ας μου πει (δεν θελω να το αγορασω απλα παραδειγματα) thanks Στο dc++ και με το nick που έχω στην υπογραφή μου στο Aggelos υπάρχουν τα τεστ για Simates 3.0 & 4.0 ;) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts