kakofonixx Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Μια ερωτησουλα.... Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να καθαρισω τη registry του pc μου απο αρχεια που δε χρειαζομαι πια? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 jv16 Power Tools Κατεβασε το και θα με θυμηθεις... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 tnx φιλε trod! :happy: το κατεβαζω και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Επίσης: Registry Healer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia5100/1.0 (3.02) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την kakofonixx Μια ερωτησουλα.... Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να καθαρισω τη registry του pc μου απο αρχεια που δε χρειαζομαι πια? :happy: Mporeis na xrisimopoiisei to advance uninstaller 6 ektos apo to registy cleaner exei kai alles xrisimes leitourgies. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Μήπως έχει κάποιος αυτό που δεν μπορούμε να γράψουμε για το advance uninstaller 6 2003 pro 6.01?please pm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Μηπως καποιος θυματε το κλειδι στην registry που πρεπει να σβησουμε για να μην "ανοιγει" *.zip files οταν κανεις clik επανω στο αρχειο, αλλα να σου δινει την επιλογη Save As... ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts