Modeling Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Λοιπον το εχω 10 ημερες περιπου , τωρα λογικα το 4Χ ειναι το ιδιο με το global που εχει την Β20 μπαντα... Εχουμε και λεμε, με 4-5 ωρες ομιλιας+ πολλα μηνυματα στο viber + video κλησεις στο viber + 3 browser+4G ανοιχτο συνεχεια+φωτεινοτητα 70 και καποιες φορες και φουλ+ 8 email να τρεχουν απο πισω συνεχεια+FB++++++++ Το ταλαιπωρω απο τις 8 το πρωι εως τις 5 το απογευμα και μου μενει μπαταρια 48%... μεχρι τις 8 εχει κλεισει αν δεν το βαλω στην πριζα. Με 4 G βγαζει 6-8 ωρες οθονη,με wifi βγαζει 8-12 ωρες οθονη ( αναλογα τι θα κανω) κορυφη η μπαταρια του λοιπον. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Vibe P1 pro με επεξεργαστη 2015 (snap 615) 2gb ram kAI 5000 mah μπαταρια, ψιλοιδια κατηγορια.με 2 καρτες (η μια μονο για δεδομενα), φωτεινοτητα καπου στο 35%, ολα ανοιχτα (πλην δεδομενων και gps που ανοιγουν μονο οταν ειναι απαραιτητο) και εφαρμογη της Lenovo που ελεγχει και ποιες εφαρμογες λειτουργουν στο παρασκηνιο (+ greenify) οταν κλεινει η οθονη και χρηση που περιλαμβανει απαιτητικα παιχνιδια (real racing 3, nfs most wanted), browsing, viber και γενικοτερα σκαλισμα και ψαχουλεμα επι παντος επιστητου (κοινως δεν το εχω αφησει σε ησυχια). Φορτιση Πεμπτη βραδυ μεταξυ 21 - 23. αυτη τη στιγμη ειναι στο 34%, με 6 ωρες και 12 λεπτα sot. Εαν δεν επαιζα τα παιχνιδια θα ηταν στο 51%. θα επανελθω με τελικο νουμερο οταν φτασει στο 10%, οποτε και θα το βαλω για φορτιση. Κοινως, οσο το σκαλιζεις, τοσο τρωει, αυτο συμβαινει με ολες τις συσκευες. Η αυτονομια εξαρταται καθαρα απο τη χρηση που κανει ο καθενας. Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts