manos the greek Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2003 Παιδία θέλω την βοήθεια σας μπορείτε να μου πείτε πως και που φτιάχνω ένα site για να μπορώ να ανεβάζω τα πράγματα που θέλω; Που στο Pathfinder, yahoo kai Lycos; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Πήγαινε στο homepages.pathfinder.gr γιατί δέχεται εξωτερικά links. Άλλα sites έχουν πρόβλημα (αν δώσεις εδώ κατευθείαν link σε εικόνα δεν την εμφανίζει). Είναι λίγο αργό αλλά για αρχή καλό είναι. Οδηγίες για τη λειτουργία θα βρεις στο site Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Ευχαριστω!!!!!!!!!!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts