Seiferakos Δημοσιεύτηκε March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 28, 2017 Καλημέρα σε όλους,έφτασε η στιγμή που θα κάνω ανανέωση συμβολαίου και ψάχνομαι σχετικά με ποια συσκευή να πάρω. Είμαι ανάμεσα στις 4 που αναφέρω στον τίτλο προς το παρόν... Το P10 το απλό που από ότι καταλαβαίνω υστερεί σε μπροστά κάμερα,το Mate 9 που έχω ακούσει τα καλύτερα και τα χειρότερα,το Mate 9 Pro που δεν έχω ιδέα αν έχει διορθώσει κάτι από τον προκάτοχό του αλλά είναι πανέμορφο και το P10 Plus που δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Παρακαλώ όποιος έχει γνώση οπότε και άποψη τεκμηριωμένη επί του θέματος ας βοηθήσει.Θα βασιστώ στο σύνολο των απόψεων για να αποφασίσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seiferakos Δημ. March 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Απο τις 207 εμφανίσεις μόνο 6 άτομα έχουν ακουσει κατι για τις συσκευες αυτες? χμμμ...:shifty::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Απο τις 207 εμφανίσεις μόνο 6 άτομα έχουν ακουσει κατι για τις συσκευες αυτες? χμμμ...:shifty::mad: εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 είναι η κατάλληλη ενότητα για το ερώτημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts