skatzivas Δημοσιεύτηκε March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2017 (edited) Το θέμα είναι απλό αλλά δύσκολο.Ποιο κινητό έχει το πιο ακαριαίο focus από την στιγμή που θα το βγάλεις από την τσέπη σου να τραβήξεις μία στιγμή που παρουσιάζεται μπροστά σου; Παίζει ρόλο το laser στο autofocus ή καλύτερα pdaf? ( Για να το κάνω πιο δύσκολο: Παιδιά). Θα επιθυμούσα για την χαρά της συζήτησης να απαντάμε με το κινητό και κάποιο"επιχείρημα". Ευχαριστώ. Edited March 26, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Σε συνθήκες καλού φωτισμού η περισσότερες ναυαρχιδες, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μάλλον πας για φωτογραφική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Αυτό που θέλεις μόνο η σειρά s7,s7 edge Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Αυτό που θέλεις μόνο η σειρά s7,s7 edge Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε σε λίγο σκοτεινές σκεινες δεν παίζει να βγάλεις κάτι τόσο γρήγορο όσο ένα παιδί (το είχα κινητό ξέρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Ούτε σε λίγο σκοτεινές σκεινες δεν παίζει να βγάλεις κάτι τόσο γρήγορο όσο ένα παιδί (το είχα κινητό ξέρω) Είχες S7? Γιατί είναι ό,τι πιο γρήγορο υπάρχει, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και επαγγελματικών DSLR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Είχες S7? Γιατί είναι ό,τι πιο γρήγορο υπάρχει, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και επαγγελματικών DSLR. Yap είχα 6 μήνες το edge (δεν ξέρω αν είναι ποιο αργό από το απλό 7 το οποίο δεν το είχα ποτέ), ναι γριγορο είναι αλλα όταν συνθήκες είναι σχετικά κακές δλδ δωμάτιο με μέτριο φωτισμό και υπάρχει ένα κοινοθλυμενο αντικείμενο (παιδι, γάτα κλπ) σχεδόν πάντα θα σου βγάλει θολή + ναι είναι ποιο γρήγορο από το dslr σε focus (αν και αυτό αλλάζει δραματικά με σωστούς φακούς κλπ) η καλύτερη λύση είναι '' απλή'' ψηφιακή που αρκετές από αυτές έχουν αστραπιαίο focus ακόμη και νύχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Εντάξει ας μην εστιάσουμε μόνο σε κακές συνθήκες.Ας πούμε πιο γενικά.Σε νορμάλ φωτισμό παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 σε νορμαλ φωτισμο το s7/s7 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εντάξει ας μην εστιάσουμε μόνο σε κακές συνθήκες.Ας πούμε πιο γενικά.Σε νορμάλ φωτισμό παρακαλώ Yap μια ηλιόλουστη μέρα έξω ναι s7 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλό χρυσό το S7 αλλά πολύ παστέλ παρατηρώ και δεν μου άρεσε. Έχει κάνεις άποψη για το Xperia xz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts