Crowler Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Άνετα φίλε.. Λες να έχει καθόλου μέλλον το nexus 4 ή από android 5.0 θα αρχίσουν τα κολλήματα ? :X:p Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 στο android 6 θα αρχισουν τα κολληματα στο 7 με τις πατεριτσες το 8 απο φωτογραφια! Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Λες να έχει καθόλου μέλλον το nexus 4 ή από android 5.0 θα αρχίσουν τα κολλήματα ? :X:p Αν το ρωτας σοβαρα και δεν trollαρεις δεν υπαρχει περιπτωση να αρχισουν τα κολληματα σε android v5..Το hardware ειναι πολυ καλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αν το ρωτας σοβαρα και δεν trollαρεις δεν υπαρχει περιπτωση να αρχισουν τα κολληματα σε android v5..Το hardware ειναι πολυ καλο.. Γενικά από nexus δεν έχω εμπειρία και ένας φίλος μου μου είπε οτι αντιμετώπιζε κολλήματα με το nexus s οταν είχε ics και μου φάνηκε περίεργο. Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Γενικά από nexus δεν έχω εμπειρία και ένας φίλος μου μου είπε οτι αντιμετώπιζε κολλήματα με το nexus s οταν είχε ics και μου φάνηκε περίεργο. Άλλο nexus s και αλλο nexus 4 με 2 ραμ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ευχαριστώ παιδιά σήμερα το πήρα και πετάει και δεν μου γέμιζε το μάτι η LG μέχρι τώρα :D Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ευχαριστώ παιδιά σήμερα το πήρα και πετάει και δεν μου γέμιζε το μάτι η LG μέχρι τώρα :D Αλλο lg αλλο nexus :p Αν και τα g g2 είναι κινηταρες. Τεσπα καλορίζικο και ας κλειδώσει το θεματάκι ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Γτ ανοιξατε καινουριο θέμα;ενας mod... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_92 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ευχαριστώ παιδιά σήμερα το πήρα και πετάει και δεν μου γέμιζε το μάτι η LG μέχρι τώρα :D Καμια σχεση LG σε δικά της και στο Nexus. Που να ερθει και το 5αρι! Παράθεση "Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλησπερα σε ολους απο γκαντεμια σε γκαντεμια.σημερα μου επεσε το νεο μου νεξους οπου btw εχω παραγγειλει θηκη αλλα δεν εχει ερθει ακομα..τεσπα επεσε απο πολυ χαμηλα και διελυσε η οθονη νομιζω ειναι η αφης και οχι η lcd αφου αναβει κανονικα και δεν δειχνει καμενο πιξελ η κατι τετοιο ωστοσο δεν λειτουργει το touch.Τωρα θελω να ρωτησω ποσο περιπου κανει αυτο ?με συμφερει να το στειλω αντιπροσωπεια η σε καποιο μαγαζι εδω στα Χανια?ξερει κανεις κανενα καλο να μου προτεινει buysell.gr η το g-phone? βλεποτανς αυτο το σαιτ μπορει να μου κανεις αν ειναι αξιοπιστο?θα προτιμουσα βεβαια αν ξερει καποιος απο Χανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλησπερα σε ολους απο γκαντεμια σε γκαντεμια.σημερα μου επεσε το νεο μου νεξους οπου btw εχω παραγγειλει θηκη αλλα δεν εχει ερθει ακομα..τεσπα επεσε απο πολυ χαμηλα και διελυσε η οθονη νομιζω ειναι η αφης και οχι η lcd αφου αναβει κανονικα και δεν δειχνει καμενο πιξελ η κατι τετοιο ωστοσο δεν λειτουργει το touch.Τωρα θελω να ρωτησω ποσο περιπου κανει αυτο ?με συμφερει να το στειλω αντιπροσωπεια η σε καποιο μαγαζι εδω στα Χανια?ξερει κανεις κανενα καλο να μου προτεινει buysell.gr η το g-phone? βλεποτανς αυτο το σαιτ μπορει να μου κανεις αν ειναι αξιοπιστο?θα προτιμουσα βεβαια αν ξερει καποιος απο Χανια 123 Euro αν θυμάμαι καλά είχα δώσει.πάει μαζί με οθόνη και πρόσοψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 απο που φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 123 Euro αν θυμάμαι καλά είχα δώσει.πάει μαζί με οθόνη και πρόσοψη. απο την αντιπροσωπεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 απο την αντιπροσωπεια? 124 ευρω στην arvato.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 το εστειλα στην procordia ελπιζω να ειναι ακιοπιστοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Σημερα το στελνω κ γω,134 μου ειπαν στην procordia...Ελπιζω να γινει καλη δουλεια κ να μην κατσει κανα μηνα εκει το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Σημερα το στελνω κ γω,134 μου ειπαν στην procordia...Ελπιζω να γινει καλη δουλεια κ να μην κατσει κανα μηνα εκει το κινητο... Αν δεν σου κάνει κόπο ενημέρωσε μας πόσο καιρό πήρε η διαδικασία γιατί σκέφτομαι να το στείλω και εγώ και είμαι και επαρχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Αν δεν σου κάνει κόπο ενημέρωσε μας πόσο καιρό πήρε η διαδικασία γιατί σκέφτομαι να το στείλω και εγώ και είμαι και επαρχία. Σημερα το πρωι εφυγε,εστειλε κουριερ η procordia και το πηρε.Οταν εχω νεοτερα,πολυ ευχαριστως να ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Και εγω φιλε την ιδια ανησυχεια με εσενα εχω μη κανει 10 χρονια εκει περα....χτες το εστειλα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Και εγω φιλε την ιδια ανησυχεια με εσενα εχω μη κανει 10 χρονια εκει περα....χτες το εστειλα εγω Στο τηλ μου είπαν πάντως οτι έχουν έλλειψη σε στόκ.Έχουν παραγγείλει και περιμένουν να έρθουν οι οθόνες.Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αυτό φοβάμαι και εγώ. Μην το στείλω εκεί και κάνω μαύρα μάτια να το ξαναδώ...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Στο τηλ μου είπαν πάντως οτι έχουν έλλειψη σε στόκ.Έχουν παραγγείλει και περιμένουν να έρθουν οι οθόνες.Ίδωμεν... Και σε εμενα αυτο μου ειπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο!!!θα μου ερθει αυριο!τους το εστειλα Δευτερα το παρελαβαν Τριτη!αψογοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο!!!θα μου ερθει αυριο!τους το εστειλα Δευτερα το παρελαβαν Τριτη!αψογοι Τι λες?Σοβαρα?Μπραβο ταχυτητα...Εγω το εστειλα Τρίτη,λογικά θα το παρέλαβαν Τετάρτη...δε νομίζω να προλάβουν για Παρασκεύη.Άντε με το καλό!Περιμένουμε εντυπώσεις απ το τελικό αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 μιας και λεμε για την οθονη να πουμε και λιγο για την πλατη , εμενα μου εχει σπασει το πισω .ρωτησα ....και μου ειπαν 75αρι αχ καταραμενο γυαλι :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts