PIT Δημοσιεύτηκε March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 13, 2005 Παιδια γεια σας.Εχω ενα προβλημα με την γραμματοσειρα-κωδικοποιηση μιας κλειδωμενης mmc καρτας απο ενα κινητο.Εχω κανει ολες τις προσπαθειες που ξερουμε ολοι στο site αλλα δεν μπορω να την διαβασω ουτε απο τον Η\Υ ουτε απο το τηλεφωνο.Επιδη μου ειπανε οτι ειναι θεμα κωδικοποιησης ή γραμματοσειρας και εγω δεν μπορεσα οσο και αν εψαξα μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει; το συγκεκριμενο κειμενο ειναι αυτο 16M …Fϋ ±. ±. και καπου στην μεση γραφει ενα κειμενο ή γραμματα ή αριθμους τους οποιους δεν μπορω να τους διαβασω δεν ξερω τι κωδικοποιησης ή γραμματοσειρα χρησιμοποιουν τα τηλεφωνα ΝΟΚΙΑ (3650 -6600 κ.τ.λ.π.) μηπως γνωριζει καποιος καποιον τροπο; ή μηπως γνωριζει καποιος πως μπορουμε να βαλουμε σε εναν card reader μια κλειδωμενει mmc και να την διαβασουμε,να την κανουμε format η να παρουμε τα αρχεια της ή να δουμε τον κωδικο ασφαλειας της; Εχω ΧΡ και usb card reader σας το γραφω γιατι ψαχνω παρα πολυ καιρο να βρω την λυση και εχω ακουσει διαφορα.(μου ειπαν πως υπαρχει τροπος με card reader σειριακο) ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts