lazoss Δημοσιεύτηκε March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2017 παιδια καλησπερα και ο θεος βοηθος.ειχα κατεβασει το battlefield1 το εβαλα σε δισκο 1 tb π εχω οχι ssd τον εχω απλα να βαζω αρχεια και παιχνιδια.οταν εγινε εγκατασταση το game το πεταξε μεσα στο δισκο χωρις να κανει φακελο δλδ με το που ανοιγα το εικονιδιο του δισκο τα αρχεια του install ηταν εκει μεσα.παιζει να τα πηρε ολα μπαλα μετα την απεγκατασταση?γιατι τοτε χαθηκαν ολα.τι να παιχτηκε?κανα recover programme καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 παιδια καλησπερα και ο θεος βοηθος.ειχα κατεβασει το battlefield1 το εβαλα σε δισκο 1 tb π εχω οχι ssd τον εχω απλα να βαζω αρχεια και παιχνιδια.οταν εγινε εγκατασταση το game το πεταξε μεσα στο δισκο χωρις να κανει φακελο δλδ με το που ανοιγα το εικονιδιο του δισκο τα αρχεια του install ηταν εκει μεσα.παιζει να τα πηρε ολα μπαλα μετα την απεγκατασταση?γιατι τοτε χαθηκαν ολα.τι να παιχτηκε?κανα recover programme καλο? Τι εννοείς να τα πήρε όλα μπάλα? Ολα τα σοβαρα προγράμματα - παιχνίδια που σέβονται τον εαυτό τους στην απεγκατάσταση σβήνουν μόνο όσα αρχεία τους αφορούν. Εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα μετά την απεγκατάσταση το BF1? :confused: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazoss Δημ. March 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 σβηστηκαν ολα στο δισκο.οτι υπηρχε μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 σβηστηκαν ολα στο δισκο.οτι υπηρχε μεσα Μήπως έχεις τον ιο που κυκλοφορεί τελευταία που σου κρύβει τα αρχεία? Πήγαινε από τις ιδιότητες, στην εξερεύνηση αρχείων στην επιλογή προβολή όλων των αρχείων και στην προβολή αρχείων συστήματος. Αν είναι αυτό που φαντάζομαι στον δίσκο που σου ''σβήστηκαν'' αρχεία θα βρεις μια συντόμευση. Άνοιξε την και αντέγραψε κάπου όλα τα αρχεία που βρήκες. Χωρίς να βγάλεις τον δίσκο κάντου φορμάτ. Επανέφερε τις επιλογές προβολής όπως ήταν, βγάλε τον δίσκο, κάνε ρεσταρτ το pc και ξαναβάλε τον δίσκο πάλι. Οπως είναι καθαρός ξαναρίξε τα αρχεία μέσα. :confused::confused::confused::confused: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts