dimangelid Δημοσιεύτηκε March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2005 Σύνδεσα τον υπολογιστή μου με την τηλεόρασή μου ( Sony KV-21CT1E ) μέσω του tvout της κάρτας γραφικών ( Asus ATI Radeon 9600SE ) . Η εικόνα φαίνεται κανονικά. Όμως όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας ή σερφάρω στο internet, τα γράμματα δεν διαβάζονται με τίποτα. Όταν βάλω όμως κάποιο παιχνίδι (όπως το Need for Speed Underground 2) τα γραφικά φαίνονται κανονικά. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημά μου; Έχω δοκιμάσει να μεγαλώσω το μέγεθος των χαρακτήρων αλλά δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Δοκίμασες να παίξεις με contrast και brightness? Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Δοκίμασες να παίξεις με contrast και brightness? Φυσικά. Δεν έγινε τίποτα. Έβαλα και τους τελευταίους drivers της ATI και πάλι τίποτα... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Φυσικά. Δεν έγινε τίποτα. Έβαλα και τους τελευταίους drivers της ATI και πάλι τίποτα... Δεν είναι θέμα drivers ούτε κάποιου άλλου προβλήματος είναι απλά ότι η τηλεόραση έχει 720x576 pixels και όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατο να δείχνει καθαρά τα γράματα που φαίνοντα στην οθόνη του υπολογιστή με πολύ περισσότερη ανάλυση... είναι ανάλογο με το να ρυθμίζεις μια TFT οθόνη σε ανάλυση μικρότερη από αυτή που υποστιρίζει...επιπλέον η οθόνες της τηλεόρασης έχουν αρκετά χαμηλό Refresh rate 50-60 Hz (πολύ λίγες 100Hz) που κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση σε περίπτωση που δείχνεις κείμενο... Αλλαγή στη ρύθμιση Sharpness της κάρτας VGA σου μπορεί να βελτιώσει κάπως τα πράγματα χωρίς να τα κάνει και πολύ σπουδαία...Αν προσέξεις τα DVD τα οποία έχουν τη συγκεκριμένη ανάλυση παίζουν τέλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts