Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ INTERNET - BOΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

hcivil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαφνικαι και χωρις καμμια αλλαγη στην χρηση εχω το εξης προβλημα: Στον φορητο μου τοσο στο σπιτι οσο και στο γραφειο καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει μην 676 η τηλεφ γραμμη ειναι κατειλλημενη. Συνεχιζοντας την προσπαθεια ειτε καποιες φορες μπαινει ειτε μετα απο λιγο μου βγαζει αλλο μην 777 το modem του απομακρυσμενου υπολογιστη δεν υπαρχει και στην δευτερη αυτη περιπτωση για να ξαναπροσπαθησω να μπω πρεπει να κανω επανεκκινηση.

Μου εχει σπασει τα νευρα παρακαλω για την βοηθεια σας.

ΥΓ. Τσεκαρω και ξετσεκαρω το "αναμονη τηλεφωνικου σηματος πριν απο την κληση" αλλα δεν λυνεται το προβλημα

ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

Ξαφνικαι και χωρις καμμια αλλαγη στην χρηση εχω το εξης προβλημα: Στον φορητο μου τοσο στο σπιτι οσο και στο γραφειο καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει μην 676 η τηλεφ γραμμη ειναι κατειλλημενη. Συνεχιζοντας την προσπαθεια ειτε καποιες φορες μπαινει ειτε μετα απο λιγο μου βγαζει αλλο μην 777 το modem του απομακρυσμενου υπολογιστη δεν υπαρχει και στην δευτερη αυτη περιπτωση για να ξαναπροσπαθησω να μπω πρεπει να κανω επανεκκινηση.

Μου εχει σπασει τα νευρα παρακαλω για την βοηθεια σας.

ΥΓ. Τσεκαρω και ξετσεκαρω το "αναμονη τηλεφωνικου σηματος πριν απο την κληση" αλλα δεν λυνεται το προβλημα

Αν μπαίνεις με δικό σου ISP, μήπως τον έχεις δώσει κάπου αλλού και το χρησιμοποιεί κανείς άλλος? Μήπως έχει λήξει?

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image