hcivil Δημοσιεύτηκε March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2005 Ξαφνικαι και χωρις καμμια αλλαγη στην χρηση εχω το εξης προβλημα: Στον φορητο μου τοσο στο σπιτι οσο και στο γραφειο καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει μην 676 η τηλεφ γραμμη ειναι κατειλλημενη. Συνεχιζοντας την προσπαθεια ειτε καποιες φορες μπαινει ειτε μετα απο λιγο μου βγαζει αλλο μην 777 το modem του απομακρυσμενου υπολογιστη δεν υπαρχει και στην δευτερη αυτη περιπτωση για να ξαναπροσπαθησω να μπω πρεπει να κανω επανεκκινηση. Μου εχει σπασει τα νευρα παρακαλω για την βοηθεια σας. ΥΓ. Τσεκαρω και ξετσεκαρω το "αναμονη τηλεφωνικου σηματος πριν απο την κληση" αλλα δεν λυνεται το προβλημα Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Ξαφνικαι και χωρις καμμια αλλαγη στην χρηση εχω το εξης προβλημα: Στον φορητο μου τοσο στο σπιτι οσο και στο γραφειο καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει μην 676 η τηλεφ γραμμη ειναι κατειλλημενη. Συνεχιζοντας την προσπαθεια ειτε καποιες φορες μπαινει ειτε μετα απο λιγο μου βγαζει αλλο μην 777 το modem του απομακρυσμενου υπολογιστη δεν υπαρχει και στην δευτερη αυτη περιπτωση για να ξαναπροσπαθησω να μπω πρεπει να κανω επανεκκινηση. Μου εχει σπασει τα νευρα παρακαλω για την βοηθεια σας. ΥΓ. Τσεκαρω και ξετσεκαρω το "αναμονη τηλεφωνικου σηματος πριν απο την κληση" αλλα δεν λυνεται το προβλημα Αν μπαίνεις με δικό σου ISP, μήπως τον έχεις δώσει κάπου αλλού και το χρησιμοποιεί κανείς άλλος? Μήπως έχει λήξει? Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. March 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Oχι αυτο δεν παιζει Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts