mvagustagm2000 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 epeidi den pira apo allou apantisi! xerei kaneis poso stoixizei ena original hands free gia to x200 mou????:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_g Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 hi! Έχω samsung d600 και όταν μου στέλνουν sms άνω των 160 χαρακτ.παίρνω μόνο ένα μέρος του και μου έρχεται άλλο μήνυμα που δεν μπορώ να το ανοίξω και μου γράφει ως τίτλο : ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΜΗΝΥΜΑ.Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις των sms και είναι κανονικές.Επίσης έχει τύχει να σταλεί τέτοιο sms και να έχει μπει μέσα σε ένα άλλο που είχα στο τηλέφωνο, του ίδιου αποστολέα, πιο παλιό!!!! Έχει τύχει σε κάποιον κάτοχο ή γνωρίζει κανείς σχετικά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Μερικές ερωτησούλες: 1) Παίζει mp3 για ήχους κλήσης; 2) Κάπου διάβασα πως όταν σε παίρνουν τηλέφωνο η ένταση του ήχου αυξάνεται σιγά σιγά και δεν παίζει δυνατά από την αρχή. Αυτό μπορεί να αλλάξει; Αν όχι, όταν χτυπάει στην αρχή το ακούς ή πρέπει να περάσουν μερικά χτυπήματα για να το ακούσεις; 3) Όταν σε καλούν δόνηση και ήχος γίνεται με οποιονδήποτε τρόπο να λειτουργούν ταυτόχρονα; Αν όχι, ποιές είναι οι επιλογές; 4) Έχει κανείς κανά πρόβλημα (τριξίματα κλπ) είτε απο το slide είτε από άλλο μέρος της συσκευής; Έχω διαβάσει πως έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. 5) Εγώ συνήθως μιλάω γύρω στα 8-10 λεπτά τη μέρα, στέλνω και λαμβάνω 15 sms περίπου και γενικά παίζω με το κινητό (μουσική κλπ) κάπου 45 λεπτά, πόσο περίπου θα μου κρατήσει η μπαταρία; 6) Ηχογράφηση συνομιλίας κάνει; Ηχογράφηση γενικότερα πόση ώρα μπορείς να κάνεις; 7) Πόσο κάνει το κινητό αυτήν την περίοδο; Ισχύουν τα 317 € που λέει στη σελίδα του πλαισίου; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, όποιος έχει όρεξη ας απαντήσει, θα με βοηθήσει πολύ! Τhanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 1ον ναι παίζει 2ον για 1 δεύτερο ο ήχος είναι χαμηλός ανάβει η οθόνη και ο ήχος δυναμώνει αμέσως ακούγετε καθαρά και σε μέρος με αρκετό θόρυβο. 3ον χτυπά πρώτα 3 φόρες με δόνηση και στην συνεχεία ακούγετε και η μελώδια μαζί με δόνηση πάλι . έχει και διαφορές επιλογές θα το δεις μονό δόνηση μονό μελώδια δόνηση και μελώδια μαζί 4ον την έχω 6 μήνες τώρα την έχω ξεσκίσει κυριολεκτικά μου έχει πέσει στο πάτωμα δεν έχει βγάλει απόλυτος κανένα τρίξιμο έχει άριστη ποιότητα κατασκευής 5ον από μπαταρία μην περιμένεις πολλά όλα τα κινητά με τις ικανότητες σαν του D600 πάνω από 3 μέρες δεν νομίζω να σου πάει . εκτός και αν το έχεις μονό σε αναμονή. 6ον ηχογράφηση συνομιλίας όχι. Ηχογράφηση ήχων κλπ κάνει πόσες ώρες? Άμα βάλεις μια κάρτα 1GB ε κάνε ένα υπολογισμό να δεις…..κάτι ώρες 7ον κάπου εκεί είναι το κινητό 320-340 νομίζω κάνε ένα έλεγχο σε ιστοσελίδες να δεις πάνω κάτω που παίζει Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Σ'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. 1) Όσον αφορά τον ήχο κλήσης όταν σε καλούν ο ήχος είναι χαμηλός μόνο για ένα δευτερόλεπτο ή για πρώτο και δεύτερο χτύπημα; 2) Λες πως έχει επιλογή δόνηση και μελωδία μαζί, εννοείς αυτό που μου είπες έτσι; Πως χτυπάει πρώτα 3 φορές με δόνηση κλπ; Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να χτυπούν δόνηση + μελωδία από την αρχή ταυτόχρονα; 3) Για την μπαταρία αν το χρησιμοποιώ όπως σου περιέγραψα παραπάνω θα μου κρατάει 2 μέρες γεμάτες? 4) Η ηχογράφηση είναι σε καλή ποιότητα; Μπορείς μετά να την περάσεις στον υπολογιστή και σε τι μορφή αποθηκεύεται; wav; Συγγνώμη αν σας έχω ζαλίσει απλά πρέπει να πάρω γρήγορα μια απόφαση και επειδή είμαι από επαρχία και δεν έχει κάποιο κατάστημα να το δω από κοντά, θέλω να έχω μια κάπως σαφή είκονα για το κινητό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 1ον είπαμε ξεκινά χαμηλά ίσως μονό για το πρώτο χτύπημα και μετά δυναμώνει στο μέγιστο του αμέσως. 2ον όχι δεν το έχει κάνει αυτό η Samsung ακόμα για κανένα κινητό της (απ όσο ξέρω) πρώτα χτυπά 3 φόρες η δόνηση και μετά η μελώδια τουλάχιστο έτσι δουλεύει το D600 3ον έτσι όπως περιέγραψες περίπου εκεί θα σου πάει στις 2 μέρες εμένα σε φουλ χρήση δηλαδή πολλά τηλεφωνήματα games και λοιπά πάει στην 1,5 μέρα . 4ον καλή είναι η ηχογράφηση καθαρή αλλά εξαρτάτε και από το περιβάλλον που είσαι όταν ηχογραφείς αποθηκεύει σε αρχείο .amr Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Σ'ευχαριστώ και πάλι! 2 διευκρινισουλές ακόμα 1) Όταν το βάζεις μόνο ήχο, χωρίς δόνηση, πάλι κάνει το ίδιο χαμηλά και μετά κανονικά; (εγώ νόμιζα πως 2-3 χτυπήματα τα κάνει χαμηλά και μετά τα υπόλοιπα κανονικά ή ότι αυξάνεται η ένταση σταδιακά) 2) Η ηχογράφηση που πραγματοποιείς μπορείς να την αποθηκεύσεις στον υπολογιστή; Πάντως απ'όσα έχω ακούσει για την ποιότητα κατασκευής του πρέπει να είναι πολύ "σφιχτό" κινητό, από τα πιο γερά που κυκλοφορούν ίσως και αυτό είναι σημαντικο πλεονέκτημα τουλάχιστον για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 1ον είπαμε δεν το έχω μετρήσει για ποσά χτυπήματα ξεκινά χαμηλά αλλά δεν νομίζω να είναι πάνω από 1 μετά ο ήχος αμέσως πάει στο μέγιστο όχι σταδιακά . 2ον εγώ έχω ένα Bluetooth στον υπολογιστή και έτσι επικοινωνώ με το τηλέφωνο μέχρι τώρα ότι αρχεία έχει το κινητό μπορώ να τα στέλνω στον υπολογιστή άνετα Είναι όντος όπως και όλα τα κινητά Samsung αρκετά δεμένο και καλή ποιότητα κατασκευής . Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Σ' ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις, πραγματικά με έχεις βοηθήσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 τιποτα βρε τιποτα ελπιζω να σε βοηθησα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 6ον ηχογράφηση συνομιλίας όχι. Φίλε μου Φώτη καλημέρα! Ολα οκ σε αυτά που λές, αλλα ηχογράφηση κάνει το κινητό μας σύμφωνα με το κολπάκι που μας έχει δημοσιέυσει ο φίλος μας ο xux99 και μπορείς να το βρείς εδώ... Δε το έχω δοκιμάσει μέν ακόμη, αλλα στο D500 που είχα δούλεψε! Η μπαταρία εμένα με αρκετή χρήση 30 - 40 λεπτά την μέρα κλήσεις, γυρω στις 15 αποστολές μηνυματων και αλλες τόσες λήψεις, αρκετή χρήση media (videos - mp3) μου κρατάει 2 μέρες (όταν κοιμάμαι σβήνει) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Ναι, με βοήθησες αρκετά φίλε μου. Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα από τα κεντρικά του Γερμανού για να μου πουν πάλι για την επιδότηση και αφού ρώτησα την κοπέλα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αργότερα την επιδότηση και μου είπε με τα χίλια ζόρια ναι γιατί προσπαθούσε με άτοπα επιχειρήματα να με πείσει να την κάνω τώρα, την ρώτησα πόσο πάει το D600 και μου είπε 397 € !!! Πολλά δεν είναι; Στο Πλαίσιο έχει 317 € αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω από εκεί την επιδότηση μου... EDIT:Τελικά στο Πλαίσιο το έχουν 380 € τώρα αλλά ειλικρινά πριν 2 μέρες το είχα δει 317 €...! Μήπως αυξήθηκε η τιμή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leokoudo Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Παιδιά το πήρα σήμερα το D600 και θα ήθελα να μάθω πόση ώρα να το αφήσω να φορτίσει την πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Ναι, με βοήθησες αρκετά φίλε μου. Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα από τα κεντρικά του Γερμανού για να μου πουν πάλι για την επιδότηση και αφού ρώτησα την κοπέλα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αργότερα την επιδότηση και μου είπε με τα χίλια ζόρια ναι γιατί προσπαθούσε με άτοπα επιχειρήματα να με πείσει να την κάνω τώρα, την ρώτησα πόσο πάει το D600 και μου είπε 397 € !!! Πολλά δεν είναι; Στο Πλαίσιο έχει 317 € αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω από εκεί την επιδότηση μου... Τα γνωστά του Γερμανού... Εγώ στην Cosmote το πήρα με επιδότηση 100 ευρώ και βγήκε 250 ευρώ με αρχική τιμή συσκευής στο ΟΤΕshop 350 ευρώ... Στα ΟΤΕshop οι τιμές απο όσα έχω δεί την συσκευή την αγοράζεις στην τιμή που έχει στο βασικό πρόγραμμα 1, μείον την επιδότηση, ενώ στον Γερμανό στην τιμή της συσκευής... Γενικά πάντως η τιμή του κινητού έπεσε πριν μιαμιση εβδομάδα παντού, κατα 50 ευρώ. Περίμενε λίγο μήπως ο Γερμανός έχει παλιά παρτίδα και περιμένει να τα δώσει με την παλιά τιμή... Νομίζω έχεις εναν μήνα περιθώριο να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση Φιλικα Κώστας Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Τα γνωστά του Γερμανού... Εγώ στην Cosmote το πήρα με επιδότηση 100 ευρώ και βγήκε 250 ευρώ με αρχική τιμή συσκευής στο ΟΤΕshop 350 ευρώ... Στα ΟΤΕshop οι τιμές απο όσα έχω δεί την συσκευή την αγοράζεις στην τιμή που έχει στο βασικό πρόγραμμα 1, μείον την επιδότηση, ενώ στον Γερμανό στην τιμή της συσκευής... Γενικά πάντως η τιμή του κινητού έπεσε πριν μιαμιση εβδομάδα παντού, κατα 50 ευρώ. Περίμενε λίγο μήπως ο Γερμανός έχει παλιά παρτίδα και περιμένει να τα δώσει με την παλιά τιμή... Νομίζω έχεις εναν μήνα περιθώριο να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση Φιλικα Κώστας Ευχαριστώ πολύ φίλε. Μετά από αυτόν τον μήνα δηλαδή αν δεν χρησιμοποιήσω την επιδότηση θα την χάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Παιδιά το πήρα σήμερα το D600 και θα ήθελα να μάθω πόση ώρα να το αφήσω να φορτίσει την πρώτη φορά. Φίλε μου δεν ξέρω πόσο ακριβώς πρέπει να το αφήσεις θα σου πω πόσο το άφησα εγώ την πρώτη φόρτιση 15 ώρες μετά το άφησα μέχρι που έπεσε εντελώς έσβησε από μονό του δηλαδή και την δεύτερη και τρίτη φόρτιση από 10 ώρες περίπου μετά άρχισα κανονικά να το φορτίζω κανονικά . Μέχρι τώρα δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στην μπαταρία και ανάλογα την χρήση που κάνω περνά και από τις 2 μέρες αλλά συνήθως μου πάει στην 1,5 με 2 μέρες. :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ευχαριστώ πολύ φίλε. Μετά από αυτόν τον μήνα δηλαδή αν δεν χρησιμοποιήσω την επιδότηση θα την χάσω; Νομίζω πως δεν χάνεις την επιδότηση σου γνωστός μου έκανε χρήση από την cosmote της επιδοτήσεις 2 μήνες μετά που είχε περάσει και καλά η κανονική ημερομηνία και τηλεφωνώντας στα κεντρικά στην Αθηνά του έπιανε δεν χάνετε για αρκετό διάστημα αρκεί να τους το πεις . Τώρα ο γερμανός καλά λέει και ο skatzoxoiros τα κάνει αυτά δυστυχώς κι εγώ την έχω πατήσει έτσι και έχω κάνει εκεί το συμβόλαιο μου και βλέπω πως η cosmote έχει καλύτερες τιμές στις συσκευές ρώτησα αν μπορώ να το αλλάξω αλλά μου είπαν όχι πρέπει να συνεργάζομαι με τον γερμανό που έχω κάνει έναρξη συμβολαίου. Κάνε λίγο υπομονή και θα ρίξουν την τιμή μάλλον. :ninja: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Παιδιά το πήρα σήμερα το D600 και θα ήθελα να μάθω πόση ώρα να το αφήσω να φορτίσει την πρώτη φορά. Καλό θα ήταν να αφήνεις την μπαταρία να κάνει πλήρεις κύκλους φόρτισης και εντελούς αποφόρτισης. Δηλαδή, να βάλεις την συσκευή να φορτιστεί αφού σου σβήσει τελείως. Μετά, αφού σταματήσει η ένδειξη οτι φορτίζει, το βγάζεις. Και να το αφήσεις δε κερδίζεις τίποτα μιας και ειδικό κύκλωμα εντός του κινητού σταματάει την φόρτιση όταν η μπαταρία γεμίσει... Γενικώς οι μπαταρίες είναι όπως τις μάθεις απο την αρχή... Καλύτερα οι πρώτες φορτίσεις της να γίνουν όπως σου έγραψα για να σου κρατάει... Και εμένα 2 μέρες κρατάει... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moto Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Πήρα κι εγώ το κινητό σήμερα! είναι πολύ όμορφο αλλά έχω απορίες.... -Πως γίνεται να κρατά τα απεσταλμένα sms? -Μπορώ να αποθηκεύσω πάνω από ένα κινητό ανά άτομο? -Δεν έχω βρεί μεχρι τώρα την επιλογή "γενέθλια"! απλά το δηλώνω εγώ ως ειδοποιηση ή ως συμβάν από το ημερολόγιο? ...Θέλει ψάξιμο... Παράθεση :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Πήρα κι εγώ το κινητό σήμερα! είναι πολύ όμορφο αλλά έχω απορίες.... -Πως γίνεται να κρατά τα απεσταλμένα sms? -Μπορώ να αποθηκεύσω πάνω από ένα κινητό ανά άτομο? -Δεν έχω βρεί μεχρι τώρα την επιλογή "γενέθλια"! απλά το δηλώνω εγώ ως ειδοποιηση ή ως συμβάν από το ημερολόγιο? ...Θέλει ψάξιμο... 1ον για να μπορέσεις να αποθηκεύεις τα sms που στέλνεις θα κάνεις αφού γράψεις το κείμενο αποστολή και αποθήκευση είναι η δεύτερη επιλογή θα το δεις . 2ον νομίζω όταν πας να κάνεις εισαγωγή για κάποιο άτομο στον κατάλογο έχει επιλογές να αποθηκεύσεις πολλά τηλεφωνά στο όνομα οι επιλογές ξεκινούν με επίθετο όνομα και από κάτω έχει επιλογές όπως κινητό – σπίτι – γραφείο … εσύ τώρα όσα νούμερα και να γράψεις εκεί όλα θα τα βλέπεις στο ίδιο άτομο και μονό. 3ον μην σε μπερδεύει το σηματάκι που έχει με τα κεράκια δεν πρέπει να δεις επιλογή ``γενέθλια`` αλλά όταν βάλεις σε μια ημερομηνία να χτυπά κάθε χρόνο στην δεδομένη ημερομηνία τσεκάρει την τούρτα με τα κεράκια όποτε καταλαβαίνεις πως είναι μια επέτειος ή μια γιορτή. Άλλωστε εσύ γραφείς το μήνυμα που θα σου εμφανιστεί την δεδομένη ημέρα και ώρα που επέλεξες όποτε και βλέπεις περί τινός πρόκειται. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Παιδιά επειδή θέλω να πάρω ένα δωράκι σε μια φίλη με το εν λόγω κινητάκι που θέλει μια καρτούλ αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569818 κάνει;; Πολύ φθηνή μου φαίνεται ή έχουν πέσει τόσο οι τιμές σε αυτού του είδους τις κάρτες; Επίσης και αυτή η 512 http://www.katerelos.gr/product_reviews.php?products_id=1952 πολύ φθηνή δεν είναι;; κάνουν και οι δύο; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ναι φίλε μου, κάνουν και οι δύο. Και εγώ πριν ένα μήνα αγόρασα απο το Eshop μια Sandisk 256 με 20 ευρώ και πάει σφαίρα! Τώρα βλέπω την 512 με 24 ευρώ... :( Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Αγορασα χθες το D-600 και με την πρωτη ενεργοποιηση εφαγε κολλημα. Αρχισε να τρεμοπαιζει η οθονη μολις εδινα τον PIN. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλον?Αν ναι,τι να κανω? Επισης την ωρα που εκανα προεπισκοπιση τον ηχων παλι κολλησε και δεν μου επαιζε τα Ringtones! Παρακαλω δωστε μου λυση αλλιως θα σκοτωθω με την Vodafone!:mad: :mad: Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Αγορασα χθες το D-600 και με την πρωτη ενεργοποιηση εφαγε κολλημα. Αρχισε να τρεμοπαιζει η οθονη μολις εδινα τον PIN. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλον?Αν ναι,τι να κανω? Επισης την ωρα που εκανα προεπισκοπιση τον ηχων παλι κολλησε και δεν μου επαιζε τα Ringtones! Παρακαλω δωστε μου λυση αλλιως θα σκοτωθω με την Vodafone!:mad: :mad: Όχι φίλε μου ποτέ δεν μου έκανε κάτι τέτοιο το κινητό ούτε στην αρχή ούτε τώρα μετά από μήνες . Καλύτερα να το πας πίσω για σέρβις . :happy: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Fotis 74. Σε ευχαριστω για την απαντηση.Δεν θα παει απλα για service αλλα για αντικατασταση.Μου ειπαν μεσα σε 7 μερες εχω το δικαιωμα. Thanks a Lot!! Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts